Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Severní Čechy (a blízké okolí)

Severní Čechy (a blízké okolí)

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Taky s nějakým návalem nováčků moc nepočítám, vidím to na obvyklých plus mínus 8 lidí, a to jestli vůbec.Nebo dorazí někdo přespolní? :) A zamluvila bych na klasických 13:00.. :)

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak zaokrouhlíme to na deset lidí. Lepší víc než míň. :) Dala bych to od 13.00. Víte, kde to je? Trefíte tam? Nebo se zase někde sejdeme?

EDIT: Haló! Potřebuju to vědět co nejdřív, kolik vás bude, tak se hlaste.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Já + tři (tzn. Já, Jenda, Sopdet a Quíní) se hlásíme. Dorazíme. Pobavíme!
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Vážně? Tak to je naprosto super :yahoo: Jen nevím, jak se pak večer dostanete domů, ale to je detail. :lol: Tedy, v těch 18.40 nebo v kolik to jede ten poslední bus, vlastně jet můžete - vyjíždí to z místa, které je od té restaurace asi tři minuty :)
Takže předpokládám, že přijedete busem? Potřebujete navést? Z autobusáku to asi nenajdete :scratch: Prostě písněte, až dorazíte a já vás vyzvednu. :D
Udělali jste mi obrovskou radost. :wink:

Teprve včera jsem si všimla, že mám toho 21. února svátek... :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Když pošleš GPS místa konání, tak to najdeme, neboj :wink:

Taková malá kompenzace, že na tenhle sraz v Praze nemůžeme přijít :)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

:love: :love: Aha, takže pojedete autem, to je bezva, můžete zůstat delší dobu :) Myslím, že když pořád pojedete směr Chomutov a pak uhnete doprava, tak to nemůžete minout. :D
To je ten nejlepší dárek k svátku, vážně :wink:

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No já ještě nevím. Autobusy tam jezdí opravdu mizerně. Dostala bych se tam kolem druhé, ale zpátky bych musela jet už někdy kolem šesté, takže by to bylo dost na otočku :(
No, ale myslím, že jedno místečko by se snad vždycky našlo ne, takže asi ponecháme mojí účast jako překvápko :D

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Dostat se tam pro mě neni problém. Ale zpátky... :|
Počítám, že vypadnu tak v šest, pokud se chci dostat domů ten den. (anebo v osm, to v Lounech jezdí i autobus. Muhehe! )
Těšim se.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Já bohužel nemohu :( deda prijede slavit narozeniny a prijedou i pribuzni ze Slovenska...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Já jak jsem již psal, taky bohužel nepřijedu :(.
moje účast na tomto srazu není možná z důvodu mé oslavy :cry:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Koukám, že na Severočeském srazu budou Severočeši nakonec v menšině :hmmm:

Já bych každopádně dorazit měla :) Pochopila jsem správně, že se půjde do té samé restaurace jako minule? Doufám, že tam z vlakového nádraží trefím, v životě jsem v Lounech nebyla (kromě srazu, na který jsem se však svezla autem), no přinejhorším bych volala sos.. :D

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak Geser se tam vyzná, tak se třeba někde sejděte. Ale jestli jedeš vlakem z Mostu, tak ten by tě teoreticky měl odvézt až do Města. Když tak mi napiš, čím jedeš a já bych tě vyzvedla. :)

Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

A prozradíte nám kde že jste to minule byli? :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem se proklikala zpět a našla to, snad je to ono :smile::

http://www.hotel-louny.cz/cat-irish-pub.aspx

Klenotka: Jedu přímým osobákem z Mostu. Spolíhám na to, že na náměstí se snad nějak dostanu a tam odtud už vím, nechci aby ses kvůli mně musela někam táhnout...Jen doufám, že to vlakový nádraží není na druhým konci města :D

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ehm...jestli myslíš hlavní nádraží...tak to je na druhém konci města :lol: Některé ty vlaky ale jezdí do Města. Jakým spojem přijedeš? ...Je možný, že přijedete s Geserem stejným vlakem. On ví kudy, tak se kdyžtak zkuste nějak domluvit. Při nejhorším tě vyzvednu, to mi nedělá problém :)

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No tak po bližším prozkoumání zjišťuju, že ten můj spoj jede samozřejmě jen na hlavák..že mě to vůbec nepřekvapuje.. :lol: No nic, vzdávám to a jedu autobusem. :D
Každopádně díky :)

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Autobus je asi ideálnější :) Taky jsem ti to chtěla navrhnout. Vylezeš u Brány (zastávka Žižkova), což je první zastávka, na které to tu staví. Jak jsme jeli na Silvestra, tak jsem tam nastupovala :) "Bránu" snad poznáš (velká brána po levé straně :lol: ) a odtud je to na náměstí vlastně kousíček. :)

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ok, kde je Brána ještě vím :D – jediný můj záchytný bod v Lounech, takže by neměl být problém. Díky za rady :)

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Teď jsem nebyla nějakou dobu na netu a když jsem přijdu, co vidím? Každopádně počítejte i se mnou :D Z domova to mám opravdu hoooodně daleko :D , tak určitě dorazím.
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak jsem zamluvila pěkný stůl, tak koukejte všichni dorazit :D Číšník byl hrozně milý, tak snad mu to do soboty vydrží :D Nezapomeňte, ve 13.00 :)

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Děcka, pokud dorazím taky, což budu vědět až tak v pátek, byl by někdo ochotný mě vyzvednout? Nikdy jsem v Lounech nebyla, takže budu ráda, když najdu dveře ven z autobusu :D Nekoukala jsem, kam ten autobus ze Slanýho přesně jede, ale typla bych, že na autobusové nádraží, pokud v Lounech něco takového je :smile:

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Autobus ze Slanýho obvykle staví dokonce na třech místech a ano, opravdu tu máme autobusové nádraží. :smile: Kdyžtak napiš, operativně bych se tam někde vyskytla. :smile:

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak nakonec zítra nedorazím. Autobusové spojení je mizerné. Když už by to jelo do Loun, tak mi zase nejede nic od nás do Slanýho tak, abych tam nemusela hodinu čekat, a o zpáteční cestě ani nemluvím. Jela bych tam jen asi na dvě hodiny a to mi přijde jako ztráta času. Sice bych vás ráda viděla, ale to spojení je fakt na prd. Přitom je to škoda, protože ty Louny jsou fakt za rohem, ale to spojení je o víkendu prostě naprd. :(

Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Lidi doufám že si to na tom srazu patřičně užíváte :), jen mě stále mrzí že tam s vámi nemůžu být, protože za chvíli jedu pryč :(
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak sraz se povedl :) Moc díky všem, kteří jste přijeli. Bylo to strašně příjemné odpoledne a popovídání o oblíbených věcech mi zase zvedne na pár dní náladu. :) A díky za tu bonboniéru! :D
(A btw., číšníci super, ne? :smile: )

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony