ja som si dlho myslel ze maju zbrane aspom na urovni antikov alebo trochu menej ale scenaristi z nich spravili oproti antikom zaostalu rasu, ktora vyhrala len preto lebo ich bolo vela mohli im dat aspom stity a ze by ich zbrane mali silu aspom troch stvrtin hlavneho ori dela.
Najprv som mal pred wraithami velky respekt rasa ktora porazila antikov ich strasne zbrane skoro som sa klepal pod stolom ked som si predstavoval ako ta vojna A vs W vypadala (robim si srandu celkom ma to bavilo) ale ako som pozeral SGA dale tak som zistil ze wraithi neboli ani na urovni Ashgardov nemali stity a ashgardi by ich mohli (ak by ich bolo dost) bez problemov vyhladit aj ak by nemali presilu (ashgardi).
Jednoducho ja by som z Wraithov fakt spravil silnych nepriatelov preboha ved oni porazili najvyspelejsiu rasu! aj ked ich bolo viac ale ja som si ako uz pisem myslel ze 2 hive by 1 anticku lod zvladli ale toto ne sak aby hive porazili jednu anticku povedzme auroru by ich muselo byt aspom 20 ale asi prehanam realne cislo je od 10 do 15
pokal ide o rozmnozovanie asi to bude na styl vcela aj ked nevylucujem sposob nas ludsky sposob ale jednoducho sa nejak rozmnozuju
a mozno by to nemuselo byt uplne odhalene neni predsa pekne hadat sa tu a pisat sem svoje teorie