ha ha, konečně ho mám taky XD už bylo na čase; prodavačka na místeckém náměstí v podloubí sice koulela očima, ale pak jsem se vrhnul na krabici plnou dvdček a za pár sekund sem si svoji Galacticu nesl domů (jedna jim tam ještě zbyla)
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in
No když jsem si kupoval já, to bylo hned první den ráno, tak jich tam měla dohromady tak asi 10-15 kusů. Jestli se to ale všechno prodalo, tak to nevím.
obecně u těchto levných DVD dostávají obchody málo kusů u kvalitních filmů, u přímo blbostí jich dostávají hodně PS:DVDčko BSG mám doma také
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.
dalši dvd tedy 24? btw: koukal sem na kousek českýho dabingu a na začátku (nevim, esli je to i ve zbytku) vyslovujou slovo "cylon" jako "sajlon". já teda vždycky říkal "cylon", normálně, jak se to píše. co myslíte vy?
To je divný, kolik času stráví člověk nad přemejšlením o takovejch blbostech jako je vymejšlení podpisu.
Farscape je nejlepší. (Upřímnost nade vše.)
Já zas vim o spoustě skvělejších seriálů, než je SG
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.