Velmi oceňuju, že obal se dá vystřihnou a použít, ne jako u těch DVD z AHA, Blesku apod.
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.
Tak mám DVD doma, týpek v obchodě nezklamal. Po vyslovení Battlestar Galactica se mi dostalo odpovědi:"co že to?" . Pak o 3 hodiny později jsem tam šel ještě jednou s kamarádem a odpověd naprosto identická . Každopádně dabing minisérie je minimálně na stejně dobré úrovni jako celého seriálu, takže můžu jenom doporučit .
TAk už ho mám taky doma. Od prodavačky se mi dostalo stejné reakce, jako u některých tady.
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
Tak taky mám minisérii. Konečně se na ni můžu podívat s dabingem. Další DVd si budu určitě kupovat, jen doufám, že i Bonusy budou aspoň otitulkované, případně nadabované.
Nová textová hra s tématikou stargate. Stargate Alternative stories
Jak tak pozoruju, tak všude asi byla minisérie tak v jednom vydání. Ještě štěstí, že v mém okolí nežije hromada bsg fanatiků. : Ne, řekl bych, že to docela North video docela podcenili, snad seženu i další díly, protože bonusy fakt chci a zároveň chci podporovat bsg v čechách (tudíž nechci stahovat)
Nová textová hra s tématikou stargate. Stargate Alternative stories
Dabing je u toho obsotnej jen ten Adama mi moc nesedl ale zvyknout se dá. No prodavačka v trafice pochopila hned jak sem rekl ze chci Galacticku Jen me prekvapilo ze v BSG hned ze zacatku leti Serenity z Firefly a ze sem si toho nevsiml poprve co sem to videl