Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Jakou hru zrovna hrajete?

Jakou hru zrovna hrajete?

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 09.2.2009 23:07:16
Sabaan Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

ja hraju vsechno co vyslo od Blizardu :D :D :D :D :D :D :D

Příspěvek 10.2.2009 05:57:16
pilarius Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo, ME jsem si taky zahrál. Je to skvělá hra, ale ten příběh mohl být lepší (nebo lépe podán). Kéž by jednou tenhle pohybový systém převzala moje oblíbená multiplayerová série - Unreal Tournament. Bylo by to dokonalé. :)
Ústřední písnička si zaslouží jen slovo "dokonalá":
http://www.imeem.com/people/FqScak/music/HLNUZwwy/lisa_miskovsky_still_alive/
Obrázek
Kritiku přijímám pouze tehdy, je-li podána slušně. Snažím se k vám chovat přívětivě, tak se ke mně prosím chovejte také tak.

Příspěvek 10.2.2009 07:02:31
rocketman Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

WoWko, ale jen na RP serveru...nikde jinde (PvP je stejně jako PvE nuda)
Jinak kromě WoWka si sem tam zahrajuju nové Tomb Raidera, nebo nějakou tu adventůru.
Stargate: Babylon 3x05 Fall of great Kre'tak Amore Part I.
viewtopic.php?f=27&t=6004&st=0&sk=t&sd=a

Příspěvek 16.2.2009 18:49:44
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

no je to asi týden co jsem spustil OW Original War :D, při prvním spuštění jsem se lekl a měl jsem chuť to vše vypnout...po první, nebo druhé mysli taky jo, ale druhý den jsem měl už jinej pohled :D, jen se nesmím dostat do fáze kdy mi to nejde a začínám o tom přemýšlet....pak mě to přestává bavit, protože si začnu uvědomovat čím by ta hra mohla být dnes...:(
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 16.2.2009 19:01:29
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Včera jsem si zkusil dát brigádičku v Salierri baru a nějak se to zvrhlo v další (už asi šestou :-D ) vlnu závislosti na titulu Mafia :)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 16.2.2009 19:08:07
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Doporučuju Mafia Mission Pack po poslední misi máš pak ještě 10 dalších. U mě se to zvrhlo když jsem našel ten Mission Pack. Jsem zvědavý jak to bude vypadat takže projíždím jako divý. :lol:
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 16.2.2009 19:20:26
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

:D
super, tak to si kolečko Mafie, dám asi znovu, jen najít instalačky :D
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 20.2.2009 00:10:09
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak jsem se zase (jako pokaždý) zaseknul na misi Bastard se štěstím (přístaviště).

Tak jsem si jako kulturní vložku dal Mirror's Edge - akční to je teda dost a hratelnost taky super. Nevim proč mi to hrrozně připomínalo Half-Life 2 :write:
Ale řeknu vám - dohrál jsem to za dva dny - jako OK, ale vypláznout za to 1200 v obchodě, tak autorům pošlu balíčkovou bombu ... 600Kč na den zábavy mi přijde trochu moc ... ... Zlatá Mafia :lol:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 20.2.2009 00:20:01
pilarius Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak to jsme na tom stejně. Half-Life 2 už jenom kvůli tý honičce v koridorech a odporu vůči "nespravedlnosti shůry".

Já se chystám na ten Advent Rising.
Obrázek
Kritiku přijímám pouze tehdy, je-li podána slušně. Snažím se k vám chovat přívětivě, tak se ke mně prosím chovejte také tak.

Příspěvek 20.2.2009 10:47:54
White Heaven Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Well, já se právě snažím pokořit datadisk k Warhammeru 40K Soulstorm :smile: Skvělá hra která člověku vydrží opravdu dlouho!
Co říct? Jsem fanda!
Obrázek

Příspěvek 20.2.2009 12:21:36
PedroSanches Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Po dlouhé době jsem se vrátil k Battlefield 2. Pravda bohapusté střílení, ale oddychnu si u toho. :shock:

Příspěvek 21.2.2009 12:12:05
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já si BF2 koupil dokonce originál a instalnul SG mod The Relief. Je to perfektní :wink:
Obrázek

Příspěvek 21.2.2009 12:22:33
Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jsem se teď vžil do Far Cry 2. Zezačátku jsem nechápal, proč to je Far Cry 2, když to nemá s jedničkou vůbec nic společného :D Ale musím říct, že je to hra nanejvýš povedená. Zbraně, prostředí, příběh, malárie hlavní postavy, možnost opravy vozidel (kterých také není málo), promakaný herní systém, možnost alternativního dokončení misí pomocí vašich kamarádů, přibírání nových kamarádů dovršený enginem Dunia (který je v lecčem lepší, ale i horší než CryEngine 2 použitý v Crysis). Tuto hru můžu komukoliv doporučit.

Příspěvek 21.2.2009 15:04:38
unknownuru Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak já občas (přez zkoušky na to vůdec nejni čas) zapařim WoWko, pak NFS U2, MW (se strašně nabušenou šádynou (pro ty co neznaj šáde je Š120 :) )), Carbon a undercover... a teď se mi stahuje CMR Dirt (tak zase budu likvidovat WRCčka :)
občas CS 1.6, HL2, CS:S, starcraft BW s kámošema...

Příspěvek 22.2.2009 10:51:32
PedroSanches Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

RomanArts píše:
Já si BF2 koupil dokonce originál a instalnul SG mod The Relief. Je to perfektní :wink:

SG mód jsem tam ještě necpal. Dobrá inspirace..

Příspěvek 22.2.2009 12:15:13
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

ted zkousim red alert 3 ale moc me to nebavi, nelibi se mi ta grafika takova kreslena oroti tiberium wars ktere vizuelne vypadalo mnohme lepe
" IMMORTALITY "

Příspěvek 23.2.2009 01:01:11
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Na internetu jsem našel hříčku,která se ovšem chlubí tím,že ji pravděpodobně neduděláte nebo nedohrajete.Zatím jsem se dostal do 14. úrovně a stálo mě to hodně *******,však vy víte co myslím.Jestli né,zkuste si ji stáhnout,má jen asi 3.6 MB.
Schválně,kam až se dostanete.

http://www.venbrux.com/ypwmi/YPWMI.zip
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Příspěvek 24.2.2009 18:55:38
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Warhammer 40,000: Dawn of War 2
multiplayer mi příjde horší než v 1 (a to sem ho pořádně nepropařil bo sem měl jenom demo :( ) ale kampaň za BloodRavens je dobrá ;) akorát je škoda, že je omezený level postav (mám už 19.) a že když vám to spadne (nebo vám kolem skáče brašin) tak se mise počítá jako ztracená :(
doufám, že jednou vydají nejakou prvotřídní FPS kde budete vidět to rozkládání heavy bolteru a kropení stovky Greenskins dole z pohledu vlastníma očima (takhle je to z vrchu taky prdel, ale neni to takový adrenalin, když vám mezi ty pinčuláky někdo hazí granáty :P )
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Příspěvek 24.2.2009 19:54:17
Airman
Airman

Odpovědět s citací

rossi001 píše:
ted zkousim red alert 3 ale moc me to nebavi, nelibi se mi ta grafika takova kreslena oroti tiberium wars ktere vizuelne vypadalo mnohme lepe

Ehm, na rozdíl od Tiberian sun a C&C Generals, Red Alert se od prvního dílu snažil o surrealistický, téměř komiksový nádech. Vzpomeňme si třeba na konec 2ky a Ruského prezidenta v trenclích s rudejma hvězdičkama. a nebo radši ne. Chceš-li si zahrát něco s moderníma jednotkama a realistického, doporučuji C&C Generals Zero hour se skvělým módem Rise to Power, který zdvojnásobuje počet generálů a přidává přes 50 nových jednotek a staveb a je zdarma stažitelný z netu. (use google) 8)

Van tom: a dá se v Dawn of Waru 2 hrát i za ostatní rasy? Jesti ne tak to nechci. Smradlaví Maríni ve smradlavých zbrojích narvaný do smradlavých výsadkových člunů jsou na nic. Posouchej své Eldarské instinkty :yahoo:
Co říct? Jsem fanda!
Obrázek

Příspěvek 24.2.2009 21:16:17
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

WH: jo, v multiplayeru, ale kampaň mají jenom Space Marines, je to trochu omluvitelné, protože ty mají rádi VŠICHNI :lol: ale projednou by to chtělo nějakou méně provařenou kapitolu než BR (aspoň Space Wolves by byli prdel, ikdyž ti jsou známí snad taky)

problém je, že kampaň a multiplayer se hraje hodně odlišně, třeba mě více baví kampaň, protože je to takové akční RPG, v multiplayeru se vlastně přetahuješ o kontrolní a vítězné body na mapě a snažíš se tou svojí armádou kterou si tu narozdíl od kampaně stavíš zabít nepřátelského hrdinu a naopak
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Příspěvek 27.2.2009 14:14:29
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Njn, zajíímalo by mě, kdy už někdo konečně autory Warhammeru 40K obviní, že jsou rasiti a nadržujou lidem a hlavně náckům (ehm, Marínům) :twisted:

Právě hraju závislácou MMOFPS Crossfire. Vzhledem k tomu, že je to freewareové tak jsem očekával mizrnou grafiku a nezajímavé mapy, ale ve skutečnosti je to důstojný nástupce Counter Strike v moderní grafice.

EDIT: Nepiš dva příspěvky pod sebe :rules: LAZYjohn
Co říct? Jsem fanda!
Obrázek

Příspěvek 18.3.2009 22:58:32
Sabaan Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ja ted hraju Homeworld 2 s ruznejma modama od Star Wars Pres BSG az k modu kterej tam pridava jednotky z jednicky, proste z hry ktera ma v originalu snad 800mb mam ted hru ktréra ma snad 2,5gb :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Příspěvek 19.3.2009 07:30:27
pařan Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Star wars mod do Homeworldu 2?
Kde by se dal sehnat?
Obrázek
Nová textová hra s tématikou stargate. Stargate Alternative stories
stargate-hra.ic.cz

Obrázek