Mno a i kdyby zabili Adamu, pořád by nám tu zůstaly děcka Lee a Kara co by akorat dělaly bordel (mohli by se ale přidat k prezidentce)
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Toto je spoiler!!!: |
| V ukázce je, že tam bude Ellen -> musela se nějak oživit... |
| Toto je spoiler!!!: |
| No musim říct, že kdybych měl hodnotit poslední dva díly dohromady, řekl bych, že to bylo to nejlepší co jsem v BSG viděl, když nebudu počítat minisérii. Roslinová byla výborná, Adama taky a to myslim jak Billa tak i Leeho, kterýho moc nemusim.. Karu už začínám mít taky rád (= se mi začíná líbit Když už jsem si začal říkat, že v kvóru jsou jenom dementi, tak se nakonec rozhodli správně, ale to že je za to Zarek nechá odpravit bych absolutně nečekal. Zajímala by mě i ta špína, kterou Adama na Zareka měl (4x12 tušim). Je zatraceně dobře že ty dva zmetky zastřelili, jenom jsem doufal, že ta poprava tam bude vylíčená trochu.. víc.. ale to by se to zase asi nemohlo vysílat. Teď mě napadlo, že Athena měla pořád strach, že ji 6ka vezme dítě, tak jí odpravila a teďka jiná šestka jí ho kamsi odnesla... chci říct, že měla snad k těm Baltarovejm dilinkám, ale bůh ví jestli tam došla... |
)
stargate-hra.ic.cz