Halajda: no ve vinárně můžeme být až do jedné ..mlčím ať to pak nevypadá ma sraze: Ke je Mooony musím ji uškrtit ..jinak to je jedno, jak dlouho budeš, bude super tě poznat
JuRas: NO, na tebe? Nevím, nevím ...jasně počkáme neboj Na tebe vždy
kucix: ty hajdaláku jeden, to je dost, že jsi se tady ozval
Jednak proto, že všem výše jmenovaném byste se nemístně pobavili na můj účet, navíc mě ta čelist bolí ještě teď, když si vzpomenu na poslední případ, kdy jsem vzal do ruky kouli...
Ne, teď vážně... jsem bez auta, takže v neděli ráno spoléhám na autobus... a vysoká mě naučila, že spát dvě hodiny, vstát, sbalit se a stihnout autobus - tak život nefunguje...
Ale do jedné je ještě celkem v pohodě...
Intelligence has nothing to do with politics. - Londo Mollari
Už jsem taky docestovala až domů. Sraz byl (jako vždycky) super a (jako vždycky) mě štve, že jsme musely tak brzo vypadnout . Fotky nahodím zítra, ehm, tedy už dnes
Tak tiež hlásim príchod . To popŕchanie vonku ma nejako prebralo a teraz premýšľam... dopozerám Iron Mana... alebo si pozriem Firefly, Farscape, BSG alebo pôjdem spať? Dilema
Zraz super, už ste mi ľudkovia chýbali! A dúfam, že sa znovu uvidíme skôr ako neskoro
JuRas: Nejako som tú poznámku nepobrala Anijsha: Hádaj čo?... No predsa !
Zpětně hlásím úspěšný návrat Moc díky za fanj odpoledne a večer, do příště se pokusím trochu natrénovat ten kulečník a tentokrát si předem zjistím ty spoje
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Ehm...jsem doma a před chvílí jsem vstala ... tak z mého odvozu se vyklubal odvoz ještě někoho, takže jsme dojela dom okolo čtvrté hodiny a spala jsem zasloužených několik hodin . Jinak sraz byl super Kulečník...Lejo, jsme totální lamy, ale na mě prostě nemáš! Jinak vážně musíme to brzo zopakovat
Naprostý souhlas! Perfektní odpoledne a večer, moc se těším, až se zase někdy takhle sejdeme. Moc rád jsem vás lidičky viděl/poznal.
Edit: Měl bys libbe něco udělat s těma fotkama v ZIPu, Leji a Moony se prý nechcou extrahovat, že je vadnej soubor a mě to při pokusu o extrakci těsně před dokončením shodilo systém do staré známé modré obrazovky.
The Force is a powerful ally... and a terrible foe. _________________ "Fantasy genre is the impossible made probable. Science Fiction is the improbable made possible." - Rod Sterling
Jej... vy jste lamíci proč mně to jelo a Vám, ne? Ale na to, že ten zip má skoro 200MB je tam nějak málo fotek... jako chápu to rozlišení, ale na to, že si fotil tak moc, že ti došla baterka...
Wtf? Tohle jsem kapku nepobral, co tím básník mínil?
Jinak k těm fotkám... nakonec se mě podařilo samostatně přes winzip z toho vytáhnout i ty zbývající, co se nevyextrahovaly než mi ten počítač klekl, ale stejně... v tom souboru bude asi něco došašenýho... může taky hrát roli přes co to kdo stahuje, já stahuju už výhradně přes download managery jako Orbit nebo FlashGet, normální downloady přes prohlížeč si občas právě se ZIP souborama nebo obecně s čímkoliv trochu větším nemusí být schopný správně poradit.
The Force is a powerful ally... and a terrible foe. _________________ "Fantasy genre is the impossible made probable. Science Fiction is the improbable made possible." - Rod Sterling