Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Battlestar Galactica a Caprica 4x14 Blood On The Scales

4x14 Blood On The Scales

Cyloni byli vytvořeni člověkem, stroje které měli pomoci lidem se vzbouřili...

Příspěvek 08.2.2009 00:23:08
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Souhlasím, škoda munice, stačilo je vyhodit do vesmíru.
Obrázek

Příspěvek 08.2.2009 00:28:41
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

no pokud by provedli ten náhodný jump, mohli by se proskákat (kdyby si vzali aspon ten cylonskej ftl) až k nějakému provizornímu cylonskému doku a tam vykutit opravy (nejlepší by bylo, kdyby nějaký polo-živý zůstal na Zemi, ale to by bylo moc jednoduché :twisted: )
btw, jak dopadla linie s Racetrack, předpokládám, že 1 z mnoha vystřihnutých částí epizody?
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Příspěvek 08.2.2009 00:33:23
Skot Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

RomanArts píše:
Souhlasím, škoda munice, stačilo je vyhodit do vesmíru.

A ještě se neudělá bordel. Tu krev musí taky někdo uklidit.
Owensův Zákon:
Jste-li dobří, hodí vám na krk veškerou práci. Jste-li opradu dobří, dokážete se jí zbavit.

Butnerův zákon:
Kdo se směje naposled, má dlouhé vedení.

Příspěvek 08.2.2009 01:21:02
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Právě jsem dokoukal Face of the Enemy a potvrzuje mi to, že Gaeta byl frajer, jehož jedinou smůlou bylo, že si myslel, že může revoluci udělat s minimálním násilím - kdyby neměl Zareka, nikdy by se IMO nedostal tak daleko, protože by si musel ušpinit ruce dříve vyhlásil "Stand down" taky dříve.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 08.2.2009 10:29:20
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

? dívat se na vzpurný dvojdíl bez tfote?
zareka měli sundat už na nové caprice, jak je tam vedli střílet s prezidentku

btw, vzoupra by šla udělat i docela nenásilně: Gayta vytáhne bouchačku, zastřelí Adamu do břicha, než se otočí, zastřelí Tighe - cyloni nemají právo na soud :twisted: takhle by sice mohli bojovat za Adamu, kterého by asi kuchal cottle na soud, ale i tak by musel jít jako commander třeba Lee + nový XO

Příspěvek 08.2.2009 10:47:36
Skot Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

a Gaetu bude popravej za velezradu, jak by to pomohlo? Gaetovi nešlo o to zabít Adamu a XO, Ale zrušit vedení, které spolupracuje se Cylony a myslim že Lee by taky spolupracoval s Cylony.
Owensův Zákon:
Jste-li dobří, hodí vám na krk veškerou práci. Jste-li opradu dobří, dokážete se jí zbavit.

Butnerův zákon:
Kdo se směje naposled, má dlouhé vedení.

Příspěvek 08.2.2009 10:53:01
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

To by ale sundali zákonitě i Roslinovou a my by jsme přišli o "I am coming for all of you" ;-)

Ona ta vzpoura byla hlavně IMO dost nehomogení co do cílů. Gaeta chtěl prostě změnu velení k někomu, kdo neměl rád Cylony - ale Connor hned při chycení Apolla snad zmínil soud s Baltarem, Zarekovi bylo zase v podstatě jedno o co jde, prostě to byl typický slepenec různých lidí, kteří byli potencionálně proti Adamovi a Roslinové, ale každý z jiných důvodů. Kdyby vzpoura vyhrála, nejspíše by se povraždili brzo mezi sebou ala Francie 1789.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 08.2.2009 13:35:07
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

těch posledních 15 minut bylo to nejlepší co jsem v posledních pár letech viděl(dokonce to překonalo i 411). Roslinová jim dodávala podporu, Tyrol se plazil skrz loď, jak Adama kráčel do CIC obklopenej vojákama, technikama. I to jak Gaetovi došlo, že už to nemá smysl, zoufalej Zarek a nakonec Baltar s Gaetou. A to vše podtržený dokonalou hudbou. Už teď si troufám tvrdit, že BSG překoná v mym osobním žebříčku nej seriálů Babylon 5 a bude na prvním místě. A upřímně pochybuju, že se najde jinej seriál, kterej budu považovat za lepší, ale to jsem řikal i Babylonu 5. To ostatní co teď běží, je ve srovnání s BSG nic.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 08.2.2009 14:01:26
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

tak podle mě můžete tuto epizodu buď milovat nebo nenávidět, a nic mezi tím a výsledek se odráží přesně od toho jak máte oblíbeneho Gayetu

Příspěvek 08.2.2009 14:24:42
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Proč by to mělo být závislé na tom? Já ho celkem rád měl a epizoda se mi líbila. Jen byla moc uspěchaná... (čili něco mezitím).
www.familyguy.cz

www.americandad.familyguy.cz

Příspěvek 08.2.2009 14:37:18
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Konečně má god pořádnej názor!! :lol:

Jojo, bylo to super, ale kdyby Gejta neměl tolik lidí, kteří váhaj nebo nejsou úplně tak oddaní, tak to mohlo dopadnout jinak, viz Hot-dog :wink:

Bych řekl, že Tyrol našel jen nějaký trhliny... ale zase na druhou stranu z toho neunikal vzduch, tak nechápu k čemu jsou tyhle trhliny uprostřed lodi :lol: možná sabotáž? :lol: ale beztak to opraví nebo v posledním díle zničí Galacticu podobně jako Pegasus a všichni buď zemřou nebo se usadí na nějaké planetě a budou dál žít v pohodě... (vlastně o tom zbytku Cylonů jsme už pěkně dlouho neslyšeli, vždyť už nemůžou vědět, kde jsou...)
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 08.2.2009 16:06:35
One.Of.Them Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

JuRas: Mno, vzuch sice neunikal, ale pokud jde o trhlinu jak kráva na části hlavní "nosný" konstrukce lodi (teda předpokládám), tak to taky žádná sranda nebude. Nejspíš se s Galacticou co nevidět rozloučíme...

Jinak epizoda super, po prvním shlédnutí jsem byl nadšený, ale druhé shlédnutí odhaluje menší nedostatky. Docela ublížilo sestříhání téhle epizody kvůli délce. Snad se vystřižený materiál objeví alespoň ve formě bonusů na DVD.

Příspěvek 08.2.2009 16:21:56
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Angeli said in a later email exchange that there's a good chance we'd see some of the footage excised from "Blood on the Scales" when the season comes out on DVD.

pokud ano, tak to bude paráda. Byla jediná věc, která mi vadila v týhle epizodě, a to bylo bohužel nutný sestříhání do požadovaných 42 minut.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 08.2.2009 17:37:37
Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

posledni 2 dily uplne super, konecne nejaka akce a ne jen politika nabozenstvi atd.. :)

Příspěvek 08.2.2009 18:50:51
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No skvělý dokončení předchozí části. Samozřejmě se dalo očekávat jak to dopadne nebo respektive to bylo jasný, ale ve kterým seriálu vás naposledy něco opravdu překvapilo?
Jinak potěšil návrat Lampkina a jeho zabití propiskou byl jeden z nejlepších momentů epizody, krom konce. Rozhovor Geaty s Baltarem a poprava. Jinak konečně už to začíná zase umírat. Jen tak dál... 5/5

A musím říct, že Geata je po téhle epizodě jednou z mých nejoblíbenějších postav.
ADRIC WILL FALL

PředchozíDalší

Zpět na Battlestar Galactica a Caprica