Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Náměty a připomínky SGA-PROJECT.COM Profesionální titulky k SG-C a SG-A DVDr

Profesionální titulky k SG-C a SG-A DVDr

Vaše náměty a připomínky, když fórum patřilo ještě pod starší stránku, která byla zrušena roku 2016

Gogan.skokan Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Já nic obracet proti tobě nechci, ale ze zkušenosti vím, že jde zde spousty lidí, co jen mluví a nic nedělají a to mě jakožto časovače a korektora titulků opravdu vytáčí, pač skoro nikdo neocení tu strašnou piplačku. :wink: Já už se delší dobu snažil prosadit kvalitní titulky, jenže jsem nikde nenašel podporu. Proto jsem tedy založil vlastní projekt. Nevím jakou máš představu, ale... tohle práce na dlouho. Vezmi si kolik je epizod :)
S tím překladem... děláme kompletně vlastní překlad. Řádky titulků mají 45 znaků. To je proto, aby se ti normálně vešly i na klasickou TV obrazovku a nebyly nějakým způsobem oseknuté. Snažíme se vychytat významy hlášek atd. Titulky, které jsou momentálně někde ke stažení, jsou totiž přepisem z Novy a to je prosím děs! Proto vše děláme znova.
Jinak jakoukoli pomoco uvítáme, jenže (sice je to blbé) musíš napsat. Já nestačím celé forum číst. :wink:

Raziel-CZ Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jakožto dobrý češtinář mohu nabídnout občasnou práci korektora. Třeba 1x týdně mohu přebrat title k nějakému dílu a pokrát si s y/i, mě/mně apod..
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

Gogan.skokan Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Momentálně bychom potřebovali spíše časovače :( Překlad by jak štač šel, korekce bez problému ale hodně to vázne na časování co dělám sám :D

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM