Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Farscape Stojí to za to?

Stojí to za to?

Farscape začíná tak, že se John Critchton pokouší uskutečnit vlastní experiment...

Stojí Farscape za to?

Ano
42
74%
Ne
15
26%

Celkem hlasů : 57

Příspěvek 17.1.2009 12:13:48
Proche Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

tak jsem se taky rozhodl podle ankety..vcera jsem stahl prvni dil...zkoukl jsem ho a musim vam podekovat...opravdu to stoji zato...ikdyz nekteri mimozemstani vypadaj desne :rflmao:
diky :ok:
Add depth to your life

Příspěvek 17.1.2009 12:47:09
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

jdi do toho taky jsme zpocatku vahal a nakonec jsme to cele zkoukl za tri tydny...hltal jsme dil za dilem...
" IMMORTALITY "

Příspěvek 17.1.2009 21:09:39
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Taky už sem začal... Bomba.

Ale dělo, který má dostřel 60 metrů :?: :?: To mě dostalo.
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 17.1.2009 23:13:59
Poe Lagger Airman
Airman

Odpovědět s citací

V terminologii Farscape se metry nepouzivaj, rekl bych ze to budou asi metrony, coz je neco jako kilometr...

Příspěvek 18.1.2009 15:05:28
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak to potom jo, mě to jen přišlo strašně divný. 60m :lol:

Příspěvek 31.1.2009 00:24:52
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

čistě náhodou jsem dneska zabrousil do téhle sekce a řekl jsem si že se sem taky musí napsat něco negativního :lol:

Ale ne vážně:
Tak já mám z Farscapu rozporuplné pocity. První řada pro mě doslova utrpením. Ale věřil jsem Klenotce s tím, že to bude stát zato, tak jsem koukal dál. Od druhé řady už se to začalo trochu rozjíždět. Nejvíce mě uchvátila až poslední řada u které se mě líbil snad každej díl.
Jinak to bylo takový půl na půl. Některé epizody byli geniální (to musím uznat) ale některé byli jen jako kopání do mrtvoly.
A jestli to za to stojí? No to je jen otázka pro každého.

Docela jsem teď dostal chuť udělat si Farscape: Special Black Edition kam bych si dal jen ty dobré díly a pak díly které jsou důležité pro děj. Ale měl jsem si jí udělat už tenkrát dokud jsem měl v paměti jaké díly mě bavily a jaké ne. :hmmm:

Tak a teď mě fanoušci FC (Hmm KFC :lol: ) zabijou :stupid:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 31.1.2009 00:49:04
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jsem ráda, že mi aspoň někdo věří :D Zkrátka je FS, ne FC :smile: Každopádně, jak jsem na to teď koukala podruhé, tak s Blackem musím částečně souhlasit.
Je to báječný seriál, ale některé díly ve 2. sérii byly na pěst, hlavně tedy Taking the Stone a Vitas Mortis. Pak to ale bylo lepší, ale zpětně myslím, že 4. série je opravdu nejlepší, ač se mi původně líbila nejmíň. Holt lidi se mění a názory s nimi :) Hodnotím ji tak proto, že to byl vlastně jeden nepřetržitý příběh, kde už se všechno dořešuje a vycpávky tam všeho všudy byly tak tři, čtyři a to i tak víceméně souvisely s hlavním dějem.
Pro mě je stále nejslabší 3. série, ale asi se to opravdu indiviudálně liší. Každopádně za shlédnutí to stojí, i když si to bezhlavě nezamiluješ. Tenhle seriál je totiž tak unikátní, že se musí vidět.
A kdokoliv tvrdí, že Pilot a Rygel působí uměle, ten ještě nedošel k epizodám, kde třeba Aeryn hladí Pilota po tváři, nebo kde e John tahá Sparkyho za obočí...to s jakoukoliv digitální potvorou nikdy nedocílí, protože ten herec si ji bude vždycky jenom představovat nebo to bude "jen" motion capture, kde tu dokončenou potvoru stejně neuvidí celou. :)
Tady je vidět, že to všechno začínali s málem peněz, ale s o to větším nadšením. I to je unikátní :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 31.1.2009 11:48:18
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Já sem to zatim zkouknul do 10 dílu 1. řady a podle mě je to zatim výborný. Uvidím jak se to vyvine dál, ale zatím je to špica.

Příspěvek 31.1.2009 23:22:29
Zachin Airman
Airman

Odpovědět s citací

Farscape taky doporučuji. Kdysi jsem na tom byl podobně. Nakonec jsem mu dal šanci a vyklubal se z toho maraton všech epizod během 1,5 měsíce. Bez debat jeden z nejlepších sci-fi seriálů.

Příspěvek 01.2.2009 22:45:21
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

najde se tu vůbec někdo kdo FS nerad :?: :D

Příspěvek 02.2.2009 21:26:40
Zachin Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nerad jsem měl první polovinu druhé řady, (kde ještě šlo o to zda to vzdám nebo ne) neboť dobrých epizod obsahovala asi jen pět. Už nevím přesně, ale dost mi to tehdy vadilo. Pak se Farscape neuvěřitelně rozjel, od 2x10 a dobrých dvacet dílů v kuse bylo hustých. No, a zbytek seriálu jsem už bez jakýchkoli pochybností dokoukal.

Příspěvek 02.2.2009 21:41:47
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak to vypadá že bych měl modem žhavit na max, protože z toho co mi tady vykládáte se nemůžu dočkat dalších epizod.

Příspěvek 22.2.2010 19:23:07
Wornos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Chyby? Tohle není Stargate.

Ty prijebok morskej sasanky. Co mas proti STARGATE.
Toto ma vie fakt nastvat. Ked nejaky ko_ _ti pozru par dielov a hned sa robia mudrimy. A ak sa ti SG nepaci tak co robis tak co robis na fore SGA PROJECT.
Obrázek

Příspěvek 22.2.2010 19:30:27
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Ale nikdo neřekl, že se mu SG nelíbí... jenom konstatovala, že Sg je prostě plná chyb a k ní to patří...
Naposledy upravil Mark Jackob dne 22.2.2010 22:58:47, celkově upraveno 1

Příspěvek 22.2.2010 19:53:19
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Wornos: Děkujeme za tvůj příspěvek. Než příště vypustíš takovou perlu, dej si facku a zkus si zjistit, co je dotyčná zač. Nebudeš pak prijebok morskej sasanky.

Mark Jackob píše:
a Galactica je na tohle prostě mnohem lépe...

Sakra, a koho to zajímá?
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

PředchozíDalší

Zpět na Farscape