Aha...tak ještě, že jsem si přečetla úvod, kde jsi hlásil, že to má ztělesňovat literární brak. Ne, nic ve zlým. Je to fakt vtipný. Aspoň pro lidi, co nemaj rádi tyhle televizní ulicobláboly. Ale vyjadřovací schopnosti tam nějak pokulhávají. Co třeba někde nahradit slovo "když" slovem "jakmile" nebo "hned, jak". To je první, co mě uhodilo do očí. A taky mi to přišlo takový uspěchaný. Ale jinak fakt dobrý. Hodně vtipný.
Tak na toto som veľmi zvedavá Možno nie je fanda do Ordinácie, možno pozná Sg.... nikdy neviete. Môj nemecký lektor ho pozná, začal o tom tláchať na hodine!!
Jo to ještě nevim, ale když to mělo takovej úspěch tak asi ještě něco napíšu. Ale asi až za dýl. Btw. Pro fanoušky Black Templu: dneska dopíšu další díl a po tom co se mi vrátí z korekce ho dám na net
Jsem rád že budeš pokračovat. Není to zajímavé, že někdo se snaží vymyslet co nejsofistikovanější příběh, aby zaujalobecenstvo, ale největší slávu sklidí vždycky taková blbina Každopádně toto je moc pěkná blbina. Dej si na čas, ať to je opět zajímavé.