Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách Nejhorší díl

Nejhorší díl

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 24.8.2008 21:02:01
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

A vkus. Mimochodem, jenom mě tak napadlo, g.o.de, znáš Monty Pythony?
Vsadil bych se, že si ten typ, který i je považuje za trapné. Zkrátka věc vkusu. A smyslu pro humor (velmi specifický). Ale nic, to sem nepatří.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 24.8.2008 21:30:37
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ještě než to tu vypustím, upozorňuju, že SG1 jsem viděl pořádně jen 1 až 6 sezónu. Když jela na nově 7 až 10, tak jsem to nestíhal a teď to teprve doháním DVDripy, když mám konečně rychlejší net...

Takže: jedna z nejhorších epizod, co jsem musel přetrpět, byla Crystal Skull. Unuděný ne-děj, žádné napětí, záhada, akce, vztahy... cokoliv, co dělá epizodu epizodou. A navíc se pak slavní létající obři, potenciálně mocní spojenci proti Goauldům, ukázali být další slepou odbočkou.

Ten půltucet industriálních světů, co uzavřeli se Zemí spojenectví a potenciálně válčily s Goauldy, ale nikde jsme už o nich neslyšeli, bych ještě odpustil, protože v těch epizodách opravdu o něco šlo... Ale tady nešlo vůbec o nic...
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 22.1.2009 22:13:00
Skrilax Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak já jsem pořádně viděl jen řady 7 - 10. A jako nejhorší 'díl' bych hodnotil ARCHU PRAVDY! Má se pořádně zakončit děj s Ori a ne se zase votravovat s replikátory -> přesně do té doby se mi ten film celkem líbil. Ano, smysl tomu dali, ale dyť sme si Ori moc neužili :)
Jo a má naprosto příšernej českej dabing oproti vynikajícímu dabingu seriálu (díkybohu, že u Continuum se to vrátilo do starých kolejí)
Naposledy upravil Skrilax dne 24.1.2009 11:51:38, celkově upraveno 1

Příspěvek 22.1.2009 23:04:03
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Už asi hodinu přemýšlím o nejhorším díle, ale to fakt nejde napsat.
Většina dílů má něco co jej sráží a něco co jej posunuje nahoru...takže nejhorší díl za sebe určit nedokážu.
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 22.1.2009 23:21:54
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já teda s godem většinou souhlasím v "kvalitě", ale 200 se mi fakt hodně líbí. Co se nejhorších dílů týče, to je asi těžký říct, ale osciluju někde mezi Unendingem, Returnem a The Quest. Je to divný, ale nepamatuju si na důležitý díly seriálu před více lety, který by mě přišly jako taková konbinace dementně promrhanýho potenciálu a ubíjející předvídatelné nudy. Dalo se aspoň spolehnout na to, že začátek, prostředek a konec řady bude vždycky hodně badass. Nějaký One False Step nebo Changeling jsou možná nudný, ale pro děj jako takovej jsou nedůležitý a dají se přeskočit.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 22.1.2009 23:23:12
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Týpci s kvetmi a bielymi pyžamami je dosť nudný diel. Ale najhorší je asi jednoznačne hasičský diel. To je taká blbosť, že som to pozeral len preto, že je to Stargate.

Btw 200 je jeden z najlepších dielov
Naposledy upravil Foo Fighter dne 23.1.2009 22:21:42, celkově upraveno 1

Příspěvek 23.1.2009 19:31:24
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Raynor píše:
Co se nejhorších dílů týče, to je asi těžký říct, ale osciluju někde mezi Unendingem, Returnem a The Quest.

Tak zrovna tyhle tři mám docela dost rád. Unending jako zakončení možná nebyl úplně ideální, ale ty ostatní dva se rozhodně povedly.

Tuhle jsem však v rámci maratónu SG-1 viděl 7x13 Grace a ten mi připadal jako nejnudnější díl, co existuje. Čili by se dal označit i jako nejhorší.

Příspěvek 23.1.2009 19:57:00
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Teď se určitě vynoří mnoho příznívců 7x13 Grace, ale ani mě se moc nelíbíl.
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 25.1.2009 01:50:40
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Překvapivě příznivci Grace zatím žádní :D

Tahle epka nijak nenadchla ani mě... Kromě nudného děje a otevřeného vykrádání Star Treku (včetně technoblábolů a designu lodí) mi tam vadila hlavně spousta nedomyšleností a nedotažeností.
Bohužel už si nepamatuju přesně které, ale vím, že tam byly....
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 25.1.2009 11:47:11
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak Grace mi nepřišel jako nějak zvlášť hroznej díl, největší ptákovina je asi Avenger.
Obrázek

Příspěvek 25.1.2009 14:11:13
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Avenger má alespoň zajímavej nápad. A Felger docela jde, i když ve dvojici s Coombsem byl mnohem lepší. Viz. 6x08 The Other Guys. Tam se mi hlavně líbila narážka na Star Trek, která Billingsleyovi pěkně seděla, když hraje v ENT.

Příspěvek 25.1.2009 16:05:11
ipa Airman
Airman

Odpovědět s citací

z 5. serie SGA se me libil možna ten dvojdíl s Danielem zbytek katastrofa
este že ta ostuda sci-fi skoncila

Příspěvek 20.3.2009 12:18:57
sheppard91 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jaa nemam rad diely ktore sa odohravaju na zemi lebo vacsinou je to len vysetrovanie atd. taktiez ma nebavili tie diely kde boli unasovia... :scared:
a ako uplne hore poznamenali o tych amikoch tak co maju robit dostali 1. priamy rozkaz akeby ho porusili tak pojdu pred vojnovy sud 2. plnily dalsi rozkaz ktory dostali na zaciatku stargate... hladat zdroje alebo prostriedky na obranu zeme. a nikto z nich nepovedal ze im to patri... a navyse rusi alebo ine velmoci by sa tiez zachovali tak isto v podobnej situacii
McKay: Spusíme autodestrukci města...
Jack: Cože?!
McKay: Jo, tohle měl být plán B.
Jack: Tohle je spíš plán F protože jsme f hajzlu.
#######################################
[img]apophisfleet[/img]

Příspěvek 20.3.2009 14:09:57
meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

no nejhorší díl urcit nedokazu je mi lito
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 20.3.2009 14:37:08
Praxis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

nejhorší díl pro mě není a nebude Unending, jak tu spousta z vás píše. Dle mýho názoru je to díl, který zaslouženě ukončuje celých těch 10let seriálu. Ano, hrát v tom R.A.Anderson a Don S. Davis, asi by to bylo ještě dokonalejší, ale nač si stěžovat. Mě osobně se Unending líbil. Co se týče nejhoršího dílu, tím pro mě asi navždy bude Shadow Play (6x07), nic se neřeší, nuda číhá z každýho coulu, bláznivej schizofrenickej dědek, no prostě haluz...
One Small Step je taky další kandidát na nejotravnější díl celého SG-1. A ještě bych jich pár dalších mohl vyjmenovat (Grace, Bane, Tin Man, Cold Lazarus, Fire and Water, spousta dílů 9. a 10.řady)
O'Neill: „How far is Alaris anyway?“
Teal'c: „Several billion miles, O'Neill.“
O'Neill: „That's got to be a record!“

Příspěvek 21.3.2009 19:53:33
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tady všichni říkaj "One Small Step". Tohle není Armstrong na Měsíci! :rflmao:
Jmenovalo se to "One False Step". (Jenom tak pro pořádek :) )

Příspěvek 21.3.2009 20:52:39
yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak podle mě by se fakt špatný díly SG-1 daly spočítat na prstech jedny ruky, mě se třeba nikdy moc nelíbili díly na zemi v čele s 10x08 jak Vala ztratí pamět...

Příspěvek 31.5.2009 16:55:02
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak nemám všeobecně rád díly na Zemi, kde probíhá vyšetřování, tajný služby, NID (nebo jak to bylo) a ten trapnej senátor... Ale asi jsou to díly důležité, aneb, problémy Země zevnitř..

Takže. Nejhorším dílem dle mého názoru vyhlašuji díl Emancipation z první série. Bylo to hrozné, bylo to nudné, bylo to..., je to za námi :wink: Divím se že ho ještě nikdo neuvedl..

Jinak Grace taky nemám rád, a Ori série taky moc ne, ale třeba Quest mi nevadí a kupodivu ani Shroud (když nebudeme počítat technoblábolické zničení oriů, které navíc v tu chvíli nebylo ani potvrzené) ale Daniel jako převor.. to se mi líbilo...

Příspěvek 01.6.2009 20:28:54
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

A já to dokonce odhad dopředu, že z něj udělaj převora. Říkám si, co s ním tak ta Adria udělá a pak najednou koukám na net a vidím screenshot s bledým Danielem s kontaktními čočkami. To mi tenkrát opravdu přišlo jako dobrý nápad. :) Bylo to dramatické, byly tam dobré vesmírné scény a hlavně do toho zamontovali O'Neilla. Vlastně po Pegasus Projectu a Questu nejoblíbenější díl 10. řady. Ale to už jsem hodně off topic...

Příspěvek 29.7.2009 16:38:26
KarelGott Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak tahle otázka pro mě byla velice jednoduhá díl 200 mě prostě nezaujal.Je to jediný díl SG-1 který jsem nedokoukal do konce.Zdálo se mi že v tom díle chyběla taková šťáva zdálo se mi že je takový přichcíplí nemůžu si pomoc.

Příspěvek 29.7.2009 17:36:30
opiti Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

pekne kecas gotte, chces aby sme kritizovali nebo co ?? ?

Příspěvek 29.7.2009 18:02:16
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

opiti: pravda, co si to vlastně dovoluje, že? V diskuzi o nejhorší epizodu vyjádří svůj názor, no to je vrchol...

Příspěvek 29.7.2009 18:12:02
Utapau Airman
Airman

Odpovědět s citací

- poslední díl, úlet
- díly s kasou..., asi nějakej Amík chtěl reflektovat problémy s drogama v USA, co to má co dělat s hvězdnou branou?
- díly, kde "babička říkala" alias Mitchell nás seznamuje s nějakou jižanskou biblickou moudrostí..
- značně nerealistické díly, překračující hranice nereálna SG, jako např. odpálení hvězdy, prsknutí na krystaly a zrychlení lodi, připojení noťasu na ovládání orijských lodí atd.

Příspěvek 29.7.2009 18:41:14
opiti Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jn ale tyhle nazory me dokazou pekne nasrat : tento dil me nezaujal nevim, chybela tomu stava apod... nemuze napsat konkretne co tomu chybelo nez takhle placat do vetru :wall: :wall: :wall:
Bych chtel videt kdyby s timhle nazorem prisel treba filmovej kritik: nevim nemelo to stavu a ani sem to nedokoukal dokonce...

Ja nevim muze treba rict napr: nelibilo se mi ze to bylo vtipny, ze tam nebyla neaka bitva,...atd
Naposledy upravil opiti dne 29.7.2009 18:49:28, celkově upraveno 1

Příspěvek 29.7.2009 18:49:17
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

To je pravda, my kritici mnohem raději hodnotíme rychleji a efektivněji pomocí výrazů jako "sračka" a podobně.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách