Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách Ark of Truth

Ark of Truth

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 22.1.2009 21:14:13
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Nevím,jestli se to už neřešilo, ale už dlouho přemýšlím nad tím, co se stalo s Morgan.. Zvítězila? Nebo dopadla stejně jako Oma, která musí do konce vesmíru fajtit s anubisem??? Nebo se obě dvě s Adriou vyrušily???

Příspěvek 22.1.2009 21:17:29
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Někde jsem četl, že Morgan dopadla stejně jako Oma a do konce světů musí držet Adriu v šachu.
Myslím, že to bylo na Malloziho blogu.
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 22.1.2009 21:21:35
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Děkuji za osvětlení...

Příspěvek 22.1.2009 21:31:19
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Rád pomohu. Doufám, že je tato informace správná.
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Re:

Příspěvek 21.8.2009 16:52:17
Col.Mitchell Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pan Citron píše:
No podle mě je to větší sranda s Cameronem. A potom, když se k němu ještě přidá Vala a Daniel tak tak fakt nemůžu. O´neill jako nebyl špatnej, ale prostě na Camerona myslím nemá.
Jinak k AoT. Doufám, že když to bude v Galaxii Ori tak tam budou scény ze Celestu a z těch vesnic věřících na to se těším nejvíc.

Správně na Camerona nemá!
9x20,10x01,10x20,9,03 jsou nejlepší díly Stargate SG-1!

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách