Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Stargate Universe - obecný pokec

Stargate Universe - obecný pokec

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

u eragona sou vsechny kouzla originalni.. paolini smichal proste nekolik jazyku
To som si myslela :)

Eeech a k téme. Tá telepatia by fakt nebola zlá. Len by sa musel nájsť ešte niekto dostatočne :jako: clever :jako: aby tú vysielanú myšlienku zachytil :D

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Halajda: Tys mi právě připomněl jeden citát: :D
G. B. Shaw píše:
Často cituji sám sebe. Dodává to koření mé konverzaci.

Někde jsem ho už předtím slyšel a nemůžu přijít na to, kde. V nějakém filmu či seriálu. Ani jsem nevěděl kdo je autorem... Neví někdo náhodou, kde to zaznělo?
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nechápu jednu věc, natáčení začíná za nějakejch 30 dní a ještě se vůbec nic neví... Je to hrozné žít bez informací...doufám, že už brzy něco unikne nebo to pustí dobrovolně..

Musel jsem si ulevit, pardon..

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jestli něco unikne, bude to akorát info o tom, že se natáčecí termín odsouvá někam dál... Alespoň v tuhle chvíli to na mě tak působí.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No oni by toho teoreticky boli schopni. Myslim toho posunutia terminu. Dufam ale za všetkých že to slovo teoreticky tam aj zostane.

Ale dosiaľ bolo zverejnených pohrebne málo inf. Náčrty Destiny - lodi, a potom ešte aké také koncepty postáv, názov pilotných epizód a ešte ďalšie blbosti ako že emzáci nebudú hovoriť po anglicky a planéty nebudúp mať lesy.... Žiadne obsadenie, ktoré podľa mňa už majú, vzhľadom na to že natáčanie je pomaly pred vrátkami... :box2:

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

tak som to myslel aj ja...ako hviezdna brana, anticka lod Destiny....hviezdna brana je prvok bez ktoreho by serial nemohol existovat(mohol ale uz by to nebol na mieste nazov serialu Stargate)...takze ak si dakto mysli ci to je spin-off tak nie!

co sa tyka deja predsa vieme ze sa nejaky team dostane na Anticku lod Destiny a nebude sa moct vratit domov....ked si to rozoberete tak to uz bolo v SGA v prvej serii...a predsa historiu uz nemozu opakovat(aspon by nemali a ak to spravia, ze nadviazu spojenie zo Zemou tak si ihned zabookujem letenku do U.S.A. a nakopem scenaristov do zadku osobne).
Takze ak by mali spojenie zo zemou uz by to bolo zas to stare zname...lod ako ostrov plavajuci po vesmire, plno technikov,prietahy vo veleni,expertny posudok na kazdu technologiu a vela inych...

kdezto ako bolo pisane SGU bude viac o charakternej drame...to jest ze tam bude team, ktori mozno vie kto to boli Antikovia a ktory sa bude pasovat zo zariadenim na otvaranie dveri...uplny analfabeti na anticku technologiu a zaroven dokonale realne vykresleny team...bude tam viac zufalstva, najskor nevrazivosti, porozumenia a neskor mozno aj dakych citov...
Obrázek

Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

objevili se novinky ohledně dvou postavách, které budou v SGU hostovat.

SENATOR WALKER
Male. 50s. 60s. Distinguished Senator who is the political oversight to this Stargate project trying to dial the ninth chevron. Also the proud loving father of Chloe Walker, his daughter and political aid. GUEST STAR, 2 EPISODE ARC.

CAMILLE WRAY
30-50. An accountant with the international oversight body that governs the Stargate program. Now the highest ranking member of that body left stranded on the ship, she has a false sense of importance and superiority to the other military and civilian population along with a stubborn way of asserting it.

Senator Walker is the father of Chloe Walker (formerly Carpenter), one of the show’s main characters. Based on what we know so far, it looks like she accompanies him in an official capacity as he inspects an off-world base run by Earth. After the base is attacked, they and everyone else must evacuate through the Stargate to the Ancient ship Destiny.

Authority on board the Destiny becomes an immediate issue, as military commander Colonel Everett Young and project head Dr. David Rush (Robert Carlyle) clash over who should be calling the shots. Based on the info above it looks like the I.O.A.’s Camille Wray will be making sure her opinion is heard, as well.
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jop, taky jsem si všim na gateworldu, vypadá to čím dál tím víc zajímavěji.... tolik rozlišných agend.... konečně nějaká politika s následky... nemůžu se dočkat až odhalí zbývající členy týmu, herce....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Scifi na konci dnešního SGA dílu ukázalo krátký teaser na SGU. Kamenná planeta s bránou, červené chevrony, následně červenou červí díru, která vzápětí chytla modrou barvu.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hoďte sem pak pls odkaz, rád bych se na to podíval, ale ještě to nikde k vidění není...

HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

http://video.scifi.com/player/?id=907641#videoid=924261

Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ty červený chavrony vypadají hezky :) a vcelku ten tezer není špatný
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

:( mě se to "krapet" seká
jsem na 3 vteřině a najednou 9 :? a skoušel jsem i to s pauzou a nechat to načíst a pak koukat :? :(
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No tak keď som čítala že červené chevrony skoro ma to hodilo zo stoličky dole :lol: Prvé čo ma napadlo že budú také ako v SGC. No ale nie sú, a navše vyzerajú fakt dobre :)

A konečne sa nejaké informácie začínajú hrnúť. Aj keď teaser nám toho veľa nepovedal. Dobre, pravdivo, nič nepovedal :D Len tie chevrony a tak... Už len tých hercov sakra. Aby som si ich aj stihla preklepnúť v nejakých filmoch, než sa SGU začne robiť.

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To video je na nič, nič mi to o SGU nepovedalo. Ale tak aspoň budem prekvapený a viac si to užijem/vychutnám :)

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak vono je vždy lepšie keď to máš ako prekvápko, ale moje zvedavé prsty to nevydržia skoro nikdy a šmátrajú sa v sekcii spoilery :D

spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak na gateworldu se již objevil casting herců, známe herce většiny mužských rolí, ale pořád nám neukázali slečny, doufám že budou stát za hřích.....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

A co bude určitě pro většinu chytráků, kteří odsoudili seriál na základě věku, problém je zajisté to, že zatím tam není nikdo pod 25 let :smile:

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

A to je rozhodně dobře :wink:

Proche Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

gravidus píše:
Nechápu jednu věc, natáčení začíná za nějakejch 30 dní a ještě se vůbec nic neví... Je to hrozné žít bez informací...doufám, že už brzy něco unikne nebo to pustí dobrovolně..

Musel jsem si ulevit, pardon..

ja jsem rad ze se nic nevi....treba u sga me strasne nastvaly ty preairy....sice jsem je taky zhlidnul :oops: ale stve me to.....ani spoilery jsou zbytecny..kdo to chce videt si pocka :ok:
Add depth to your life

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ja si počkám :D Ale nie až tak úplne :lol:

Z obsadenia mi osobne do svojej role nesedí David Blue, ináč si počkám na herecké výkony a súdiť môžem až potom :)

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Proche píše:
ja jsem rad ze se nic nevi....treba u sga me strasne nastvaly ty preairy....sice jsem je taky zhlidnul :oops: ale stve me to.....ani spoilery jsou zbytecny..kdo to chce videt si pocka :ok:

V tom případě, co potom děláš v sekci spoilery??? :rflmao: navíc preairy u SGA byly bez pár efektů plně dokončený..

No a jinak se taky těšim na slečny..aspoň kotníček by mohli ukázat... :)

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No a jinak se taky těšim na slečny..aspoň kotníček by mohli ukázat... :)
U mňa je to naopak - všetky nádeje už zhasli :lol:

TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Slecny sice zatím nikde :( , ale aspon tu je neco, co vypadá jako finální verze chodeb z destiny. Zdrojem je Malojziho blog:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

OMG :shock: :shock: What is this???? :shock: :shock: :scratchanym: :scratchanym:
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

PředchozíDalší

Zpět na Obecné