Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 14.1.2009 – Co dělají herci?

14.1.2009 – Co dělají herci?

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak možno o nej naozaj budeme počuť. A ja si určite pozriem aj jej filmy, ak nejaké bude mať :) Všetkým to prajem. Davidove projekty vyzerajú zaujímavo, rovnako aj niektoré ostatné, takže sa teším :wink:

mikuliska Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mňě se Rachel celkem nezdá jako totální propadák .. podle mně je to dobrá herečka .... samozřejmě každý to vidí to jinak já bych řekla že nemohli vybrt lepšího představitele Teyly :sorry:
I´m proud to be member of Sheppofilclub
Nejméně se bojí smrti ti,jejichž život má největší cenu.

MOJE POVÍDKA - Stargate: Pulverization zde
TEASER: „Mně už ty Vaše tajnosti nebaví! Každý normální člověk už by to řekl!“
„Já nejsem člověk, jasný!“

Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Anebo tam Teylu vůbec nemuseli dávat, že :) .
www.familyguy.cz

www.americandad.familyguy.cz

yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no řekněme si že k čemu tam taky byla žejo, akorat dělala problemy :wink:

//EDIT by kucix: Je to věc názoru a každý může mít názor jiný, proto prosím, aby jste tu nerozebíraly kvality herců, obvzláště Teyly. Mohl by z toho vzniknout akorát tak flame... Děkuji :)

Myrddin Emrys Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: Planet Earth, the Blue Planet in The Solar System (somewhere in the Milky Way Galaxy)

Odpovědět s citací

OK, kazdopadne si filmy s Teylou stahovat nebudu, stejne pochybuju, ze by ji jeste nekdo nekam obsadil... Ikdyz ma docela dobrej hlas, to je tak jediny, ceho by mohla vyuzit (teda s moji jiz vypestovanou averzi k ni bych ji asi nezkousnul ani tak). Hewlett a Flanigan, s tema si stahnu vsechno...
It has been said that something as small as
the flutter of a butterfly's wing can ultimately
cause a typhoon halfway around the world.
- Chaos Theory

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

:scared: Tak jako co nadělám když vám se nelíbí mně zase jo ... já taky nekutím do toho že třeba A dogs breakfast mně vůbec netáhne ale Rachel se mi prostě líbí :!:

Togorot Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

K Rachel a jejim hereckým výkonům se nebudu vyjadřovat. Na nové filmy se těším a hlavně na ty s Hewlettem a jím řežírované dogs breakfast byla prdel ja cyp.

chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já to nechápu,blbosti jako buffy nebo smallville mají pomalu 8.řad a Atlantis má jenom 5.řad a pak to zruší.To na konec vypadá,že smallville a buffy jsou kvalitnější seriály než Atlantis. :rflmao:

Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

chrastenka: Není vždy vazba mezi počtem sérií a kvalitou. A pokud je, většinou čím víc, tím hůř. Někdy stačí aby byl seriál mainstream a nic se v něm nedělo, všichni ho budou mít rádi a producenti si z toho udělaj dojnou. Pak jsou kvalitní seriály, ale plánované jako "krátké". Tam kde by víc sérií už prostě škodilo, protože ten čtyřsériovej Farscape a pětisériovej Babylon 5 se nám líbí. Pak jsou tu seriály, které nevěděly, kdy umřít. Šest sérií se mi líbilo. Další dvě ještě šly, ale pak to bylo horší a horší... a to hlavně kvůli vývoji typu - hle nepřátelé - oni jsou nepřemožitelní - máme superzbraň - přemůžeme je - hle supernepřátelé - oni jsou nepřemožitelní - máme hyperzbraň... A pak něco jako SGA. První série dobrá, další dvě ještě šly, čtvrtá ten seriál zabila pro mnoho lidí a pak na lepší pátou nikdo nekoukal a tak to zruší... nu co... Chyba tvůrců.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tillion to pěkně vystihl :)
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ono to v SGA nebyl ten případ typu - hle nepřátelé - oni jsou nepřemožitelní - máme superzbraň - přemůžeme je - hle supernepřátelé - oni jsou nepřemožitelní - máme hyperzbraň...

Ono to bylo hle nepřátelé-wraithři-,hle polo michaelovi wraitři-jenom lidé s divním obličejem,naprosto slabí,hloupí a stupidní které přepere i technička na atlantis

-hle replikátoři-hle asgardé,naprosto stupídní,slabší než wraithři a replikátoři se stupidníma loděma které oddělají i herky cestovatelů.Atlantis zabila sestupná tendence nepřátel,kde další nepřítel byl slabší než ten původní.

Wraith verzus michaelův polowraith :rflmao:

replikátoři verzus asgardé :rflmao:

Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

To bylo asi spíš na SG-1...

Super seriál, který by si zasloužil další sérii(e): Firefly :ok: .
www.familyguy.cz

www.americandad.familyguy.cz

Togorot Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pokud mysliš hle nepřátelé - oni jsou nepřemožitelní - máme superzbraň - přemůžeme je - hle supernepřátelé - oni jsou nepřemožitelní - máme hyperzbraň tak to je přesna sg-1 posledni serie a to je skoda, ale sga zabila 4 serie na tom se shodne snad každý ale za to nemuže to že tam dali Sam ale to jak to napsali.

Firefly se mi tež celkem líbilo, ale to zas zabila nízká sledovanost, a serial už byl ukončen filmem takže s novou serii mepočítej.

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak to hle nepřátelé - oni jsou nepřemožitelní - máme superzbraň - přemůžeme je - hle supernepřátelé - oni jsou nepřemožitelní - máme hyperzbraň... to je 100% sg-1 :rflmao: dobře řečeno .. u sga už bylo dobře že to zastavili protože už se dost opakovali z dřívějších dílů a z sg-1 je sice škoda že už se nemůžu těšit na další díly ale lepší než se těšit a potom být zklamaný :yes:

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ako tak čítam, tak toť totálny ot :lol:
Ale musím povedať, že ste to vystihli :D

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM