Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách 07.03. 2006: Review epizody 918

07.03. 2006: Review epizody 918

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 26.2.2006 09:24:20
Kaatia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Hemi píše:
to už trochu přeháněji ne? i když vlastně nějak ty Ori musí zničit a osvobodit další galaxii od tyrana :roll: :roll: ale i tak jak chcete zničit čistou energii?

Kazda castice lze anihilovat pomoci sve anticastice..takze to teoreticky mozne je
"Nejde to," říká rozum. "Je to riskantní," říká zkušenost. "Bolí to," říká hrdost. "Zkus to!" říká sen. Je to výzva... uskutečnit svůj sen.

Příspěvek 26.2.2006 10:55:51
Anubiss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

hm, antičástice :laugh:
Jasně, de to, ale problém je ten, že ta antičástice bude anihilovat s jakoukoliv hmotu, i s těmi pár atomy vodíku ve vesmíru, takže by museli vystřelit kapsli antihmoty udržovanou v nějakém silovém poli, aby se nemohla dotknout normální hmoty. Spíš bych bral v úvahu, že to zařízení jen přemění tu energii na jinší, ale nevim, The Ori se budou bránit a je to fakt moc, i když tady nám SGC zase dokazuje, že vše je skutku možné a že pravda je jen jedna, Vesmír je nekonečný. :)))
[img][http://img499.imageshack.us/img499/6207/display0rz.gif]http://img499.imageshack.us/img499/6207/display0rz.gifhttp://[/img]

Příspěvek 26.2.2006 12:54:21
Shorty

Odpovědět s citací

Tak treba je uvezni do baterek energizer a budou je posilat na atlanntis a tam uz pak nebudou potrebovat shanet dalsi ZPM. :lol:

Příspěvek 26.2.2006 12:57:35
Harry256 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Shorty píše:
Tak treba je uvezni do baterek energizer a budou je posilat na atlanntis a tam uz pak nebudou potrebovat shanet dalsi ZPM. :lol:

dobrej nápad :lol:

Příspěvek 26.2.2006 13:42:36
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Anubiss píše:
hm, antičástice :laugh:
Jasně, de to, ale problém je ten, že ta antičástice bude anihilovat s jakoukoliv hmotu, i s těmi pár atomy vodíku ve vesmíru, takže by museli vystřelit kapsli antihmoty udržovanou v nějakém silovém poli, aby se nemohla dotknout normální hmoty. Spíš bych bral v úvahu, že to zařízení jen přemění tu energii na jinší, ale nevim, The Ori se budou bránit a je to fakt moc, i když tady nám SGC zase dokazuje, že vše je skutku možné a že pravda je jen jedna, Vesmír je nekonečný. :)))

Co se ti nelíbí na pojmu antičástice:-D když je antihmota :-D
"Nejde to," říká rozum. "Je to riskantní," říká zkušenost. "Bolí to," říká hrdost. "Zkus to!" říká sen. Je to výzva... uskutečnit svůj sen.

Příspěvek 26.2.2006 13:49:06
Anubiss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Líbí, ale směju se té anihilaci, bo než by to někam dopravili, tak by to rychle zanihilovalo :))
nebo je ještě možnost, že prostě The Ori překonvertují na antihmotu a ti pak zanihilují :)) s čímkoliv :)))
Ale Oriové se budou bránit, nedovolí jim to, musí je nalákat sem :))
[img][http://img499.imageshack.us/img499/6207/display0rz.gif]http://img499.imageshack.us/img499/6207/display0rz.gifhttp://[/img]

Příspěvek 26.2.2006 14:20:36
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Anubiss píše:
Líbí, ale směju se té anihilaci, bo než by to někam dopravili, tak by to rychle zanihilovalo :))
nebo je ještě možnost, že prostě The Ori překonvertují na antihmotu a ti pak zanihilují :)) s čímkoliv :)))
Ale Oriové se budou bránit, nedovolí jim to, musí je nalákat sem :))

Ty děláš, jako kdyby byla půlka řešení všeho v SG, byla fyzikálně možná :D Mno, uvidíme, co s tím provedou :dontknow:

Příspěvek 26.2.2006 15:37:29
Hemond Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Topic byl promazan, namitky a pripominky na moje SZ.
PS: 1)spamovani typu: PANIKA...PANIKA...PANIKA... nebo jakejma to jede rychlostma bude nekompromisne mazano!
2) naucte se pouzivat EDIT a nepiste vic jak 2 prispevky pod sebe!

Příspěvek 26.2.2006 16:26:26
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Hemond píše:
PS: 1)spamovani typu: PANIKA...PANIKA...PANIKA... nebo jakejma to jede rychlostma bude nekompromisne mazano!

teda ty jsi se do toho vžil :D
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 26.2.2006 16:29:28
Aegir Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

HAck píše:
Hemond píše:

teda ty jsi se do toho vžil :D

Ale tak to má být. Důslednost je důležitá.
To Hemond: Sorry za ty příspěvky, chtěl jsem je později smazat, ale nešlo to. Škoda že obyčejní uživatelé nemohou upravovat/mazat všechny své příspěvky.
- What do you say?
- Exterminate!
[img][http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sig/sigaegir001gq4.png]http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sig/sigaegir001gq4.pnghttp://[/img]

Příspěvek 26.2.2006 16:30:46
Kanzaki Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Koukám že to bylo nějak nakažlivý. Já se taky poprvé rozhodl sledovat díl v angličtině :!: A rozuměl jsem všemu kromě žvatlání Daniela v laboratoři. :D

Příspěvek 26.2.2006 19:23:21
Shorty

Odpovědět s citací

Ale libila se mi scena, jak tam zkouseli Mitchel s Carterovou, jestli sou pro sebe hmotni. Jak se tam zacali postuchovat. :lol:

Příspěvek 26.2.2006 19:52:16
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Zapomněli jste na to, že Ori jsou slabší než Antikové. A proto se snaží získat sílu tak, že obratí na svou víru obyvatelé naši galaxie. Např. Gerak vyléčil SGC, a sám byl zničen autodestrukcí. Protože kdyby ho zničíli Ori tak by je Antikové zničili.

Příspěvek 26.2.2006 22:16:19
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Kanzaki píše:
Koukám že to bylo nějak nakažlivý. Já se taky poprvé rozhodl sledovat díl v angličtině :!: A rozuměl jsem všemu kromě žvatlání Daniela v laboratoři. :D

já už je sleduju anglicky nějakej ten pátek a úplně doslovně rozumím jen Carsonovi z SGA, ale smyl dílu pochopím

EDIT: většinou

tenhle díl byl docela zajímavej, ale škoda těch Sodanů. Těch je mi fakt líto, neboť Babylon byl jeden z mých nejoblíbenějších dílů
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 27.2.2006 00:37:15
Kanzaki Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já jsem se dlouho rozhodoval, jestli to zkusit, nebo vždy čekat na titulky. Abych si totiž nepokazil ten zážitek tím, že vidím děj a nerozumím slovům. Ale nakonec to šlo dobře, chce to jen trénovat poslech :D
Sodanů je hodně velká škoda, mohli bejt celkem užitečný :(

Příspěvek 06.3.2006 12:38:33
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

nevym jestli jsete to tu už psali nebo ne (ňák se mi to nechce pročítat)

myslíte že najdou ty zbraně proti orajnům?? i kdyby si zapamatovali adresu protože podle mě sou v té další dimenzi a oni nevý v jaký ani jak se tam dostat vždyť energii už vyčerpaly tak co myslíte?? a ještě ke všemu je je chtěj dostat do tý naší dymenze aby nezakročily antici??

Příspěvek 06.3.2006 14:45:07
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Dragon píše:
nevym jestli jsete to tu už psali nebo ne (ňák se mi to nechce pročítat)

myslíte že najdou ty zbraně proti orajnům?? i kdyby si zapamatovali adresu protože podle mě sou v té další dimenzi a oni nevý v jaký ani jak se tam dostat vždyť energii už vyčerpaly tak co myslíte?? a ještě ke všemu je je chtěj dostat do tý naší dymenze aby nezakročily antici??

já myslím že je najdou, ale hnedka to nebude....

Příspěvek 07.3.2006 15:02:34
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

tak mě napadlo co tekhle ten přístroj napojit na nagadahovej generátor poslat odysey do tý jiný dymenze (proto ten generátor) ten by letěl na daný souřednice planety celou by ji proskenoval a zbraně jsou na světě pak se jen naučit s nimy střílet

Ráďa

Odpovědět s citací

Jeste ze je to sci-fi , protoze obdivuji jak pozemstani rychle stavi vesmirne lode , kdyz v realu nejsou schopni postavit rychle ani tu nasi novou vesmirnou stanici co ma byt dokoncena v roce 2007 :?: 8)

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ráďa píše:
Jeste ze je to sci-fi , protoze obdivuji jak pozemstani rychle stavi vesmirne lode , kdyz v realu nejsou schopni postavit rychle ani tu nasi novou vesmirnou stanici co ma byt dokoncena v roce 2007 :?: 8)

Vždyť proto máme sci-fi :D Tam můžeš dosáhnout toho, co je ve skutečnosti stále nedosažitelné.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 08.3.2006 00:11:39
Ráďa

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tohle to pisu pro dil 19 Crusade. Mam takovy dojem , ze ty tycove zbrane Ori zabijeji jednou ranou . A to ze nekdo se divil ve spoilerech, ze maji chabou armadu vojaku a ze je prevalcuji Jafove, mno staci si vzpomenout na 18 dil na super vojaka, co zabil celou vesnici Sodanu a to stacilo jedno pozehnani od Priora a pohroma byla stvorena.

Příspěvek 11.3.2006 15:14:36
Pepca Airman
Airman

Odpovědět s citací

BUG: stejný tip radiace
má být: stejný typ radiace

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách