Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Spoilery Stargate: Extinction

Stargate: Extinction

Rozmluva nad doposud neodvysílanými díly, nebo díly na které ještě nejsou české titulky ... nečtěte pokud si nechcete zkazit překvapení

Příspěvek 14.12.2008 19:06:28
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Teď když zbývají pouze dvě epizody do konce SGA a je jasné, že se v těch epizodách neobjeví asgardi, doufám, že by se mohli objevit v tomhle filmu a nebo alespoň v nějakém filmu SGA, pokud jich bude víc.. Protože jestli je tam zamontovali scénáristi jenom pro srandu králikům.. :evil:

Hlavně jsem se chtěl zeptat, jestli se ví, na kdy (rok-roční období) se s tímhle filmem počítá??? Předpokládám, že teď se stejně budou autoři věnovat všemi silami SGU..

Příspěvek 14.12.2008 19:46:42
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Gravidus: Predpokladám, že si ešte počkáme... a možno dlhšie než sa nám bude ľúbiť :( Veď aj SGU bude až v lete, myslím, takže kedy môžeme počítať s filmom, je, uhm, vo hviezdach :D

A asgardi... to by bolo báječné, mám ich moc rada :D

Příspěvek 15.12.2008 13:50:46
behato Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já bych Atlantis neničil. Pokud by to chtěli udělat, tak já si jí radši vezmu na zahradu. :D :D Než ji zničit.
Jináč si myslím, že to bude klasická epizoda, kde bude klasickej boj pro Wraithům. Možná zase třeba přemýstí Atlantis na nějakou jinou planetu v Pegasu.
Třeba se tam ukážou ti nepřátelé z The Daedalus Variations 5x04. Tam říkal Sheppard z jiné reality, že jejich Daedalus by zničen. Třeba ho právě zničili Wraithi, když v 5x20 jetěli na Zem. Samozřejmně se to ještě neví, co bude v tom díle, ale jenom mě to tak napadalo.

Příspěvek 15.12.2008 17:58:07
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

behato: Pokiaľ dobre viem, posledná časť 5 série má ukončiť príbehovú líniu s Wraithmi. :scratchanym:

Příspěvek 17.12.2008 12:44:48
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Celou ne... Nemůžou přece vyřídit všechny Wraithy z PG, jen se vypořádají s jedním, který bude útočit na zemi.
Film by mohl být zase o Toddovi a ideálně o tom, jak to teď je s tou jeho Aliancí. Ukončení wraithské občanské války a nastolení hegemonie Todda nad všemi Wraithy v Pegasu, to by bylo něco... :bravo:
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 17.12.2008 14:27:55
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

...jedině asgardi, jinak by to postrádalo smysl, že je do děje vůbec dali... a byl bych velice, velice mrzutý..

Příspěvek 17.12.2008 18:09:05
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No, aj ja by som si priala asgradov... Škoda že ich na konci SG tak neľútostne odkopli, mohli sa objaviť aj v Arche alebo Continuu :(

Halajda: Tak veľmi tomu neverím, to by za poslednú epizódu SGA nestihli. Nie že by už teraz nemali čo stíhať :scratchanym:
Ale... ukončenie línie s Wraithmi by nemuselo nutne byť ich zničenie. Aj keď si neviem predstaviť ako inak by Wraithov poslali... niekam... :D Mier myslím neprichádza do úvahy... :D
Naposledy upravil Widlička dne 19.12.2008 16:11:41, celkově upraveno 1

Příspěvek 17.12.2008 20:55:51
drapy Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak byl bych rád kdyby se ve filmu objevili asgardi, když už je tam opět vrátili...
Ale myslím že by mohlo bejt zajímavý udělat film o wraitech, jak Kellerová najde ten správnej lék pro ně a oni se začnou měnit na normální lidi...a tak by se uzavřela i serie s wraitama...a v dalšim filmu by mohli dát něco s těma asgardama...třeba...

Příspěvek 18.12.2008 21:39:45
Fill Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nějakej mastnej utok na atlantis, fakt kotel lodi, nějake zpm, a asgardy, to ybch si přál já :P
2 Armáda hlásí, že naše severní pevnosti se drží. Ať jejich ocelové zuby drtí nepřítele, TUDY PŘECE WEHRMACHT NEPROJDE!

Příspěvek 05.1.2009 14:18:18
Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Hm tak jsem fakt zvědavej o čem bude SGA film, když je Atlantis na Zemi :rflmao:
Barney: It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 05.1.2009 16:13:15
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Keď ju nevrátia do Pegasu naštvem sa :twisted: :D

Příspěvek 05.1.2009 16:14:51
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já zase doufám, že se tam vrátí
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 05.1.2009 16:20:07
Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To nejdřív budou muset sehnat nový ZPM a nebo zjistit jak je nabít :rflmao: :rflmao:
Barney: It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 05.1.2009 16:24:41
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

A čo je tam do rehotu? :D
Tak Rodney by sa mohol činiť... Hm, ale bez Pegasu to nebude ono... :box2:

Příspěvek 05.1.2009 22:33:44
nICH Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ja nechci ať se naučijou nabíjet ZPM to bude už pak o ničem. ten strach jak se blíží nepřítel a ty nemáš štít, maskováni...... to se mi líbilo na první serii. prostě skvělá atmosféra, vše rozvíjelo děj. potom najdeme ZPM máme intergalaktický pohon a je to v prčici... zapletlo se nám do toho IOA, a tím nastal prostor pro ty suché epizody o ničem. :evil:
hodně energie bylo by to hezké, ale to by muselo ty (s prominutím) "blbce" napadnou s tím zachazet. -myslel jsem scénaristy jo :D oni nejsou schopni nic vymyslet. protě raději pošlou Ronnona ať jde někoho zachránit.
Jestli jste četlod od Marthy Wells - Relikviar........ to si myslím že je pěknej námět na film. mohlo by se to líp rozpracovat, ale jako film super..... nemá to žádny zásah do děje a i normální ne-stargate fanousek by asi pochopil o co go.

Příspěvek 06.1.2009 20:01:26
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

ja nechci ať se naučijou nabíjet ZPM to bude už pak o ničem. ten strach jak se blíží nepřítel a ty nemáš štít, maskováni...... to se mi líbilo na první serii. prostě skvělá atmosféra, vše rozvíjelo děj. potom najdeme ZPM máme intergalaktický pohon a je to v prčici... zapletlo se nám do toho IOA, a tím nastal prostor pro ty suché epizody o ničem. :evil:

To ma štvalo presne to. Kontakt so Zemou a IOA :D To opakujem do nekonečna :D A fakt je to blbé. No. To už je jak Odyssea v SG1, prišla, Asgardský transportný paprsok a smeeee... (v r***) zachránení :D .

Ešte k relikviáru. To bol prvý SGromán do ktorého som sa pustila. Však ich ani viac celkom preložených nie je :D No ale bavilo ma to. Malo to napätie, príbeh, zápletku, všetko... Niekto by si mohol zobrať príklad :roll: :D
Alebo tiež Casualties of war - obete vojny. Nie je to síce ešte preložené celé, ale aj tak je to super. Ďalej ak Exogenesis. No, proste to sú námety aj do filmov ale vo všetkých je zatiaľ Elizabeth, no :scratchanym: Ale to by stačilo len poupraviť. A mali by sme príbeh :)

Příspěvek 06.1.2009 21:37:03
nICH Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no mě by to nevadilo. ať ji tam nějak šoupnou zpět :D

Příspěvek 06.1.2009 21:41:00
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ono celkově mají SGromány skvělé zápletky a určitě by se podle nich dal natočit film.

A pokud jde o Elizabeth. Kdyby jí tam vrátili nějakým inteligentním spůsobem tak bych to jen uvítala. Ale nějak nevím, nevím jestli by chtěla Torry vůbec ve filmu hrát
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 06.1.2009 21:56:34
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Elizabeth byla skvělá postava a Torri je skvělá herečka, o tom žádná, ale probůh... jen už žádné vstávání ze záhrobí. Udělali z ní replikátora (potud se mi to ještě jakž takž líbilo), který se vydal pátrat po elektronickém povznesení (tragédie, nepopsatelné zklamání, zhnusení).
Oživování postav pravidelně končí katastrofami, na které se pak všichni snaží úpěnlivě zapomenout.
- Londo Mollari

Příspěvek 06.1.2009 22:12:17
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Taky mi oživování leze na nervi, ale u ní by to zas tak složitý nebylo. Protože není mrtvá, jenom zmražená ve vesmíru :)
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 06.1.2009 22:26:09
nICH Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

přesně, klidně ať to udělají že se povznese a vráti se jako človek že se "zevznese :?: " asi. mno a nebo dvojka něco vymyslí toho se nebojím. jenom jesli se jim bude chtít a hlavně i Torri..... jinak její navrát by byl pro mě super film stal urco za to :wink:

Příspěvek 06.1.2009 22:29:01
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Právě toho, že "dvojka" něco vymyslí, se bojím já... :lol:
- Londo Mollari

Příspěvek 06.1.2009 22:40:19
nICH Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to je vlastně pravda, ale tak oni dokažou vše a potom by to vysvetlil pan M na svém blogu jak to bylo.
To same jako bylo v AoT kdyz se antikove radili a potom poslali Moragnu at zničí Adriušku :palka: :palka: od té doby nemám rád antiky :D

Příspěvek 07.1.2009 14:02:49
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

od té doby nemám rád antiky :D

Ja som ich nikdy nemala extra rada :D Nafúkanci :D

Halajda píše:
Elizabeth byla skvělá postava a Torri je skvělá herečka, o tom žádná, ale probůh... jen už žádné vstávání ze záhrobí. Udělali z ní replikátora (potud se mi to ještě jakž takž líbilo), který se vydal pátrat po elektronickém povznesení (tragédie, nepopsatelné zklamání, zhnusení).
Oživování postav pravidelně končí katastrofami, na které se pak všichni snaží úpěnlivě zapomenout.
Destiny píše:
A pokud jde o Elizabeth. Kdyby jí tam vrátili nějakým inteligentním spůsobem tak bych to jen uvítala. Ale nějak nevím, nevím jestli by chtěla Torry vůbec ve filmu hrát
No tak teda.... zmŕtvychvstanie to už nie. Liz by som chcela späť. Ale tým "inteligentným spôsobom". Lenže kedy aký oni vymysleli? :? Ale keby tam Torri chcela hrať, verím, že by niečo rozumné dokázali vyprodukovať :)

Příspěvek 07.1.2009 14:44:32
Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

tak uz vysel prvni poradnej spoiler k prvnimu SGA, pokusim se ho prelozit do cestiny
Toto je spoiler!!!:
Shepp, Ronon, Teyla, Mckay se vydávají na neznámou planetu hledat ZPM. Místo ZPM však naleznou jiné zařízení které vyzařuje obrovské množstvá energie a vezmou ho na Zem. O pár dní později vyskočí na oběžnou dráhu země neznámá flotila velice vyspělých lodí. SGA team letí k nepřátelským lodím a spojí se s nimi jestli mohou na polubu. Tým vylézá z jumperu a setkávají se s velitelem lodi, který říká: WE ARE THE FURLINGS :D

PředchozíDalší

Zpět na Spoilery