No, to je dosť pravdepodobné, ale nepamätám si žiadnu epizódu, kde by mala výraznú hlavnú úlohu. U Johna vybrali hlavne také epky, v ktorých práve vtedy figuroval on... Ale u Teyly, mno. Nehovorím že v epkách nemala dôležitú úlohu, ale nie takú samostatnú, kde by išlo hlavne o ňu
The Gift v 1. sérii. To byla hodně kecací epizoda, tam asi strávila víc minut, než pak ve zbývajících sériích dohromady. Možná The Queen, to byla skvělá epizoda. Dál už mě toho taky moc nenapadá, možná něco ze začátku 1. série.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Kindred mě osobně dost pobavilo. To byla snad jedna z nejhorších epizod. Skoro jsem kopla do zdi, jak to bylo strašný
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Tj Kindred bola volovina. A ináč dobrý výber epizód. Až na the Queen som nepomyslela na iné. Úplne som aj zabudla že v Missing vlastne bola v hlavnej úlohe ona a ešte Kellerová...