Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Rozmary počasí

Rozmary počasí

diskutujte o všem a o ničem

Které roční období u Vás vede?

Jaro
14
18%
Léto
17
21%
Podzim
6
8%
Zima
15
19%
Něco mezi jarem a létem
17
21%
Něco mezi létem a podzimem
7
9%
Něco mezi podzimem a zimou
3
4%
Něco mezi jarem a létem
1
1%

Celkem hlasů : 80

Příspěvek 05.1.2009 19:47:23
Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Také jsem se vylekal těch smajlíků :D
Ale nechápu co je na zimě se sněhem špatného. Všechno je krásně přikrité pod bílou peřinou a zeshora tě nepodělá žádný pták :D

Příspěvek 05.1.2009 21:52:45
JaneDoe Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Vahisht píše:
Také jsem se vylekal těch smajlíků :D
Ale nechápu co je na zimě se sněhem špatného. Všechno je krásně přikrité pod bílou peřinou a zeshora tě nepodělá žádný pták :D

No , to mě se přesně tohle dneska ráno stalo. Vyrazila jsem si na takovou malou poobědovou zimní procházku a poslouchám vrabce ve větvích. Njednou něco přistálo tak deset centimetrů před mou botou. Kouknu blíž a co nevidím? H***O

Co se týče hlasování: dala jsem Jaro a podzim. Na každém ročním období se dá najít něco pozitivního a něco, co mi vadí.To by bylo ale nadlouho.
Šťastný není ten, kdo se druhým zdá, šťastný je ten, kdo se sám pokládá za šťastného. (Seneca)

Příspěvek 05.1.2009 21:53:49
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Musim chodit nabalenej jak pumpa, z nebe padá mokrej studenej sajrajt, kterej se na zemi mění na hnusnou hnědou břečku, nebo v péči silničářů na podchlazenej solnej roztok, co rozežírá boty. Navíc je furt tma, na silnicích to klouže (taky jsem dělal autoškolu přes zimu btw) a půlka aut má letňáče a ty antropomorfický personifikace dobytku, co je říděj jezděj jak prasata (hlavně, že je poviná maturita z literatury, ale že by do osnov pokud možno pro ZŠ zavedli dynamiku silničních vozidel, to nééé). Když mrzne ani na airsoft nemůžu, neb bych zase dával kvanta peněz za opravy flinty ... zkrátka zima je ekl :shaking:

Nejraději mám jaro a podzim, teploty v rozmezí 15 až 25°C, kdy nesvítí moc sluníčka, ale taky neprší ... (nojo vim, jsem náročnej :) ).

Ale když je takový léto, slunečnej den a já se válim se u rybníka, nebo ideálně na trávníku vedle VPD na nějakym leteckym dnu s klobásou a pivkem, tak to taky můžu :flower:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 05.1.2009 21:56:06
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hmm nejradši mám jaro a začátek podzimu to je ideální :)

dalibor.durcak píše:
A co pražáci? (kalamita ? U muzea 4 cm sněhu ?)

Ha ha ha
:palka:
Obrázek

Příspěvek 05.1.2009 22:04:36
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

nejlepší je léto. Pivko chutná nejlíp když je vedro. A hlavně je většinou dovolená a dobrá venkovní zábava

Příspěvek 05.1.2009 23:23:47
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mám asi omrzlý prsty na nohou už asi několik hodin se je snažím rozmrazit, asi od té doby, co jsem přišel z běžek... Ta zima..nó..má i své stinné stránky... :) Ale jinak to bylo fajn, předjížděli mě i důchodkyně s umělou kyčlí... takže zase vostuda :roll: a při zpáteční cestě mě chytla hrozná sibérie

Ale zítra půjdu zas, ať si užiju zimy, když už jsem pro ní hlasoval...

EDIT:
http://www.novinky.cz/clanek/158045-video-snih-a-mraz-suzuje-celou-evropu.html

Nevím, asi bych se tomu divil spíš v srpnu než v lednu. Všichni se v zimě diví, že je zima, a nejvíc silničáři...

Příspěvek 06.1.2009 00:15:03
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak u mně je to jednoduchý vše co je mezi zimou (nejlépe -5°C a méně) a létem (25 a více) nemusím.

Příspěvek 06.1.2009 13:30:03
Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak mým nejoblíbenějším obdobím je asi jaro, s teplotami tak 10 - 20 stupňů. Miluju totiž procházky přírodou (nejlépe tak celoodpolední) a tohle je pro ně přímo ideální. Podzim moc nemusím, jelikož vím, že po něm přijde zima, což je trochu frustrující... :? Zato na jaře je krásné taky to, jak všechno kvete (alergikové promiňte :lol: ). Navic je čím dál tím déle vidět, člověk si může užívat sluníčka mnohem déle .
Jinak u nás je momentálně hnusná lezavá zima a sníh, který je ve většině ulic rozšpalán na kluzkou blátivou břečku (právě jsem se vrátila z venkova)
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

Příspěvek 06.1.2009 13:55:20
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Yop, šla jsem zrovna kolem vašeho domu a málem jsem sebou flákla :smile: Velmi chytře jsem si "na ten kousek" (do pekařství) vzala boty, které nemají podrážku stavěnou na tuhle zimu. A tak nějak zjišťuju, že nejsem vůbec vybavená na sníh a mráz. Jak jsme přestali v osmé třídě jezdit do škol v přírodě, nějak jsem necítila potřebu si něco takového pořizovat, když do hor nejezdím.

Osobně miluju léto. Když je dlouho vedro k zalknutí a člověk třeba musí být v práci, není to sice nejlepší, ale já osobně jsem teplomilný tvor, co miluje vodu, teplý vítr, a taky to, že v létě sebou nemusím tahat tolik oblečení. V zimě sebou vozím tolik věcí, že se ve vlaku pětkrát ohlédnu, jestli mám všechno. :)
Jinak ale taky spíš ten přelom jara a léta, kdy je těch 20 stupňů - ideální na kolo a lehké oblečení. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 06.1.2009 14:42:47
Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

dneska nam tady nasněžilo 10-15 cm novyho sněhu. Takze kosa jak v Rusku, auta nestartovala a navic se mi pred ocima vysekal trolejbus kterym jsem mel jet. Takze sem rano mrznul s davem na zastavce 30 min než dojela nahrada a paradne me zmrzli nohy. Jeste je necítím (nemyslím vonný odér). A jinak po pardubicích to byla sama bouračka. A to má bejt ještě větší ZIMA. :(
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Příspěvek 06.1.2009 16:42:23

Odpovědět s citací

Tak u nás už dávno nesněží... ale pěkně to namrzává. Z chodníku je totální kluziště a naši borci v oranžovém je ani nestíhávají posypávat.

Příspěvek 06.1.2009 17:12:30
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Btw. je tam stejná odpověď v možnostech dvakrát...
Jako sníh je fajn, ale musí to bejt prašan, to co z toho vzniká ve městech, to bych zakázal :D dnešních "příjemných" -7°C mě taky zas tak nijak nepotěšilo, co je moc, to je moc...no doufam, že už větší zima nebude a že ten sníh z měst zmizí, hlavně chodníků...
Obrázek
I'm never same like others!

Příspěvek 06.1.2009 17:31:27
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Zítra má být ráno až -22, takže se ti to asi nesplní. :( Dneska tady zoufale procházím šatník a hledám, co si sakra vezmu ráno na sebe, abych neumrzla dva metry ode dveří :smile: A to ještě jedu na zkoušku, na kterou se musím nějak slušně obléct a všechny ty "pěkné" věci jsou slabé a víceméně letní :(
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 06.1.2009 17:44:32

Odpovědět s citací

-22? Wow... no, že já vůl jsem se sázel, že budu nosit tu svojí kšiltovku celoročně :D Už dneska to bylo celkem drsné.
Mám dojem že ten led z chodníků jen tak nezmizí.

Příspěvek 06.1.2009 19:51:15
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

-22 budou mít snad jenom horalové, snad "my" přízemáci budeme mít "tepleji".. No raději jsem uklidil auto, aby mě nečekalo zítra nějaké nepříjemné překvapení.. J

Jinak už dva dny čekám na PPLku a pořád nic...podle sledování balíku vždycky ráno naloží balík na rozvoz a pak večer se tam objeví "vráceno řidičem na sklad"... začínám být rozčarován, jediná omluva je, že silnice jsou takové jaké jsou a proto to nestíhají...

Klenotka: V kompletu na lyže tě snad ze zkoušky nevyhodí, když si k tomu vezmeš motýlka :D

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo