videa pekny, to se musi nechat...pocitam ze postupujes postupne po epizodach a seriich, protoze Jack mel lepsi hlasky, nez co jsou videt...s vyjimkou teda tretiho videa, to byla pekna hlaska .. taky trochu petka, ale urcite uz se tesim na dalsi pripomenuti nejlepsi postavy SG, chvalim te
diky za pochvaly urcite budou pribyvat, ted budu delat hlasky z Windows of opurtunity takze to bude good zitra pridam dalsi jinak ted jsem pridal dalsi 2...
ted si nepamatuju jestli je automaticky odkaz ke stazeny po kliknuti levym tlacitkem, ale jelikoz se ptas tak asi ne...jinak se to da normalne stahnout po kliknuti pravyho tlacitka das "ulozit jako" popr. "save target as" nebo neco podobnyho a to je vse
ted si nepamatuju jestli je automaticky odkaz ke stazeny po kliknuti levym tlacitkem, ale jelikoz se ptas tak asi ne...jinak se to da normalne stahnout po kliknuti pravyho tlacitka das "ulozit jako" popr. "save target as" nebo neco podobnyho a to je vse
Toto je problem formatu WMV, ktory tak ako aj MOV sa zacne otvarat hned v okne browsera. Je treba to stiahnut inak ako bezhlavym klikanim
Apropo: "Dobre odpoledne, madam Jsem pan Sarsky. Tohle je.... Hutch"
Toto je problem formatu WMV, ktory tak ako aj MOV sa zacne otvarat hned v okne browsera. Je treba to stiahnut inak ako bezhlavym klikanim
Apropo: "Dobre odpoledne, madam Jsem pan Sarsky. Tohle je.... Hutch"
no me to hodi nabidku kdyz kliknu levym tl. jestli to chci otevrit nebo ulozit ale jestli to nekomu nevali tak normalne prvym a ulozit cil jako....
nezda se mi to uplne nejlepsi..., ty hlasky co tam mas, jsou docela dlouhy, nektery treba trvaj dve minuty a v par ani zadny skvely hlasky nejsou, co to spis omezit na ty dobry hlasky a mit jich tam tak 50, nez tam dat vsechno a mit jich tam 200
nezda se mi to uplne nejlepsi..., ty hlasky co tam mas, jsou docela dlouhy, nektery treba trvaj dve minuty a v par ani zadny skvely hlasky nejsou, co to spis omezit na ty dobry hlasky a mit jich tam tak 50, nez tam dat vsechno a mit jich tam 200
Mne sa najviac pacia hlasky kde je jack na navsteve ako Starsky, potom kde sa predstavil ako kapitan Kirk a este to dlhe video z tej casovej smycky
hlasky z 5 serie a min (4,3,2,1) se strasne blbe delaji protoze jsou asi v nejakym divnym formatu neco co ale nez je muj program na videa vubec zpracuje k editovani tak to strasne trva... takze zatim budu na web davat hlasky z 6,7,8 rady , budu se snazit vybrat ty nejlepsi a potom zacnu zase delat i ty starsi kde ma jack taky dobry hlasky....
Supr hlášky, v češtině jich je tam taky dost dobrých.
pls mohli byste napsat do závorky za ten název kolik to má MB
mám omezený internet tak abych si ho nevyplýtval na začátku měsíce