Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 02.1.2009 22:33:00
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak to skoro vypadá, že bude zítra odhalen jedenáctý Doctor :)
http://www.youtube.com/watch?v=P7mCY3wo6OM
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 02.1.2009 23:18:52
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Geros´Lal: Stačí říct, kde to mám sledovat a budu to sledovat :wink:
Con. Hmmm. To se obávám, že bych tam koupila všechno, co by se tam koupit dalo :lol:
Mimochodem - máš ten text v původní verzi (no, řekněme v té... složené z původní a ještě nějakých) nebo už upravené? Já jsem to četla ve staroangličtině a dalo mi dost práce to přelouskat.

Jinak souhlasim s Geros´Lal ohledně speciálu - pro mě je jednoznačně (a prozatím) nejlepší Christmas Invasion. I když The Next Doctor, já nevím, trochu mi tam chyběla nějaká companion (samozřejmě buď Donna nebo Rose, Martha by mě přivedla nejspíš do hrobu :smile: ), ale jak Rositta napálila Ms. Hartigan, tak to mě pobavilo. A pak samozřejmě screwdriver ("How is it sonic?" "Well, it makes a noise. That's a sonic, isn't it?") a TARDIS.
Asi si to půjdu zase pustit, tentokrát s CZ subtitles.

Nebylo by lepší, kdyby 11.Doctora neodhalovali? V tomhle případě mám asi radši překvapení. No nevadí, dozvím se to tak i tak.

Příspěvek 03.1.2009 19:05:23
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak nový Doctor je:
Toto je spoiler!!!:
Matt Smith
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 03.1.2009 19:16:54
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Je o měsíc mladší než já... :?

http://www.imdb.com/name/nm1741002/
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 03.1.2009 19:21:47
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak to sem na něj zvědavá, působí na mě trochu "uchovitě"... (ne uchovitě jako Eccleston, ale prostě "uchovitě" - chápu, pokud to dává smysl jen mně :oops:).
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 03.1.2009 19:24:36
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Linn: Chápu, co tím myslíš...prostě takový zajíc. :)

Já nevím...na některých fotkách vypadá sympaticky, ale když jsem viděla bližší fotky, tak mi přijde prostě ještě takovej klučík...doufala jsem, že tam dají někoho vyzrálejšího, tak zase v těch středních letech...no, uvidíme, nechci ho zatracovat, protože Tennant se mi ze začátku taky zdál divný a nakonec jsem si ho oblíbila. Snad mu jen můžu držet palce, aby to zvládl, myslím, že to bude mít po Davidovi hodně těžké.

Příspěvek 03.1.2009 19:34:02
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak a je to tu zas. Řekl jsem si, že na Doktora nezapomenu a nakonec zas zapomněl. :sorry: :lol:
A teď k novému Doktorovi. No nevím. :hmmm: Zdá se, že na ňho mám podobný názor jako Shial. Jen nechápu proč ho museli odhalit zrovna teď. Proč to nenechali až tak spíš ke konci roku. :roll:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 03.1.2009 20:15:13
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Interview s "11"
http://www.youtube.com/watch?v=pj5mOgtn5Fw
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 03.1.2009 20:19:09
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ten Smith má takovou emo vizáž,až je mi toho špatně...
Proč ho sakra odhalovali?
Buď prokleta 4x13!!

A třináctého Doctora vám odhalím už dnes:
http://www.health-in-action.org/library/pdf/Shaken%20Baby/Images/sm%20shake%20baby%20with%20bkgd.jpg
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 03.1.2009 20:51:05
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

No já našla ještě jednoho Matta Smithe ten byl ročník 1967 a vypadal teda lépe. Pokud je to ale skutečně tenhle :scared: ..tak asi nebudu ani masochistka a dívat se nebudu :). Říkala jsem si, že mi to bude úplně jedno, kdo bude další Doktor a tak se taky děje :sorry: Dobrý , špatný, hezký, ošklivý..už to nebude DT.
After hard working I like hard playing

Příspěvek 03.1.2009 21:02:25
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Kdyby Tennant vypadl už ve 4x12 a bez prozrazování tam dali tady toho (předtím jsem o něm v životě neslyšela), tak by to asi takový šok nebyl. Od Eccelstona to jde pořád dál a dál :( Na Tennanta jsem si zvykala dlouho, a i když je jako doctor fajn, tak by to teď chtělo někoho staršího s víc hereckými zkušenostmi, protože ta role zrovna snadná není. Tohohle týpka jsem ale v ničem hrát neviděla, tak třeba špatný není, ale je stejný ročník jako já... :? Doctor by prostě neměl být takhle mladý. Neříkal snad Moffat, že chce někoho staršího? Nejspíš to byl jen blud, aby svedl fanoušky na špatnou cestu. Kdyby se vedle něj objevila Donna, tak ta by mohla být skoro jeho máma. O River Song ani nemluvě....Nehledě na to, že by ho Catherine Tate rozcupovala na malé kousíčky - i Tennanta občas přehrávala na celé čáře.

Teď se začínám děsit toho, že za dva, tři roky to opravdu dají tomu Radcliffovi... :box2:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 03.1.2009 21:18:52
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Já si myslím, že dokud ho nevidíme přímo jako Doctora tak nemá cenu říkat jestli je dobrej nebo ne. Je zvláštní to ano, ale nemůžu zatím o něm říct jestli je špatnej nebo ne.
A navíc - horší jak 6 snad bejt už nemůže :rflmao:

Příspěvek 03.1.2009 21:25:07
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak nemůžu mu upřít zajímavý vzhled. Není to typický hezounek...ovšem obávám se, že právě to tyhle mladé holky fascinuje. Neříkám, že Tennant je nějaký úžasný krasavec, ale vedle Smithe vypadá vyloženě tuctově. :D
Ona to ta role asi taky trochu vyžaduje, aby ten člověk vypadal neobvykle, ale to takový Bill Nighy vypadá taky a věkově by se na to hodil spíš :smile:
Ale ano, je asi dobře počkat si na něj jako na doctora. Bude se muset hodně ohánět. A lidi mají zatím čas na drbání, protože 5. série je daleko (nebyla jsem si jistá, jestli sem dát smutného smajlíka, protože teď se cítím spíš rozpačitě, takže to pokryju neutrálním :dontknow:)

Příspěvek 03.1.2009 21:32:01
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jack Harkness ho ohne dřív,než zjistí kdo to je a Donna ho seřve,ať nekrade TARDIS...

Hehe,prostě to vidím bledě :|

Snad se pletu :?
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 03.1.2009 21:32:23
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No musím říct, že Tennant mi vůbec ze začátku nevadil a popravdě mi ani to, že vystřídal Eccelstona nevadilo. Ale u tohodle týpka nevím nevím. :roll: Navíc když je to nejmladší herec doktora v historii.
No ale uvidíme jak si s rolí poradí až ty díly odvysílají. Tennanta jsem taky v před Doktorem neznal.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 03.1.2009 23:23:49
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Umf? :shock:
Tak... Taky jsem čekala někoho staršího (tak 35, 40 let). Filmografii má nějak podezřele krátkou. Na druhou stranu, nemůžu říct, že bych byla nějak vyloženě rozčarovaná, ze dvou fotek toho člověk moc nezjistí :wink: Moje první reakce na Tennanta byla dost podobná... Počkám si a uvidím, jak řekl Black :) Ale starší opravdu být mohl...

Jen doufám, že se k němu nepokusí cpát nějakou mladou společnici :palka:
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 03.1.2009 23:43:48
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jasně, bude jí 16, bude popovou zpěvačkou, milovaná puberťáky (hlavně z USA) a její zmizení se bude probírat ve všech novinách...er, to jsem asi špatně :smile:

Každopádně, po prvotním šoku si říkám, že zase tak špatně nevypadá. Rozhodně má výrazné rysy a jeho osobnost by zase mohla být jiná. Mimozemšťan, kterému je přes 900 let v těle takového mladíka by mohlo nabízet zajímavé příběhy, protože on nevypadá ani na těch 26 :D Věřím, že Moffat ví, co dělá, tak snad to nedopadne úplně blbě.
Počkám a uvidím, podle fotek a filmografie se moc soudit nedá. :)

Hmm, teď mě tak napadlo, že companionkou by mohla být Doctorova dcera, když ji hrála Moffatova dcera. :roll: To by teda byl gól, otec a dcera, kteří vypadají jako mladý pár, kde je navíc ještě dcera málem starší. To snad neudělají... :?

Příspěvek 04.1.2009 01:31:48
Major
Major

Odpovědět s citací

Doctorova dcera je ve skutečnosti Dcerou 5. Doctora (Peter Davison), ne Moffata.
Pokud si to pamatuju dobře, protože myslím, že se říkalo, že Doctorova dcera je skutečně Doctorova dcera :D

Příspěvek 04.1.2009 12:30:58
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak se dívám na ten Confidential ve kterém ohlásili 11-tého doktora. A nejdřív. To byl 6-tý doktor tak špatný. :lol: U každého zmínili v čem byl jejich doktor výjmečný a tak podobně a jen u ňho se jen zmínili, že vůbec byl a rychle skočili k dalšímu. :lol:
A teď zpátky k 11-tému. No docela ho tam vychvalujou (i když to se dalo čekat), tak si s tím snad poradí. A i Moffat přiznal, že se překvapil výběrem, že měl původně v plánu někoho staršího.
Black: Jo říkalo se to.

EDIT: Tak jsem se dostal do části s novým doktorem a byly tam ukázky z jeho tvorby a musím říct, že po nich už mám o poznání menší strach. Samozřejmě by to chtělo vidět víc než ukázky, ale nakonec si myslím, že by to mohl zvládnout. :wink: V těch ukázkách nevypadá vůbec tak ujetě, jak na fotkách, nebo při rozhovoru.

Příspěvek 04.1.2009 12:44:17
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já nevím,mě se moc nezdá. Vypadá spíš jako můj spolužák ze střední než jako 11. Doctor. Je to až smutný sem hooodně zvadá jakoumu dají osobnost,....Nadšená z toho fakt nejsem ale třeba se pletu.,....

Příspěvek 04.1.2009 13:34:38
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tady je s ním rozhovor pro BBC:

http://www.youtube.com/watch?v=Zog-6SrGxE0

Nevím, no. Vypadá na 19 a přijde mi, že neumí moc mluvit. Na druhou stranu se mi líbí, jak hází rukama :D

Prostě to chce počkat až na Doctora, z rozhovoru se nepozná, jak hraje.

Příspěvek 04.1.2009 13:40:14
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No musím přiznat, že jeho EMO vzhled mě opravdu vyděsil, když jsem viděl tu jednu fotku. Na dalších už vypadá lépe. Každopádně těžko nyní soudit. Takovéto reakce: Tak na to koukat nebudu, jsou momentálně opravdu zbytečné.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 04.1.2009 13:56:17
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Premýšlela jsem , jak mi 11. připadá a už vím - tak trochu jako mladý Frankenstein :). Ty nadočnicové oblouky, velká čelist....Tak trochu jak obličej pro horory. Možná se tím směrem bude Dr. Who ubírat, když ho začne psát Moffat a pak bude 11. na správném místě. Mladý Emo-Frankenstein Dr. Who. Myslím, že o věku companionky je rozhodnuto - nad 16 to určitě nebude. Asi nějaká emo -Rose.
After hard working I like hard playing

Příspěvek 04.1.2009 14:03:34
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Jj, jeho hlas na mě taky nepůsobí nějak moc..."vyjadřovatelně", ale v tom rozhovoru se mi docela líbil, působí docela fajn.)
Jen doufám, že ho opravdu ostříhají, pokud to udělají, tak budu zase o trochu spokojenější.

Mrs. Sheppard: Koukáš se vůbec na Doctora kvůli té kvalitě seriálu nebo jen kvůli Tennantovi? Tahle otázka mi hraje, když to tak čtu.

Příspěvek 04.1.2009 14:06:02
Zoidy Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak po shlédnutí Eleventh Doctor Confidential už mi Matt přijde celkem v pohodě. Zvláště v té scéně z jednoho filmu, jak měl na sobě ty brýle vypadal daleko lépe než na fotkách. Ty vlasy a pohyb rukou má opravdu nepřekonatelné :D. Z nějakého důvodu z něj ale pořád cítím Macaulay Culkina ze Sám Doma :D.
Každopádně jsem pro to, aby měl jako společnici Jenny, tvořili by podle mě skvělou dvojku :)
Living is easy with eyes closed.....

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who