Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 17.12.2008 16:42:09
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Geros´Lal: Hmm, v dubnu mám zrovna narozky, tak by to možná i šlo - hodláš se tam vydat?

Klenotka: Tak ten je skvělej! Jak je vlastně velkej?

Příspěvek 24.12.2008 20:55:19
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak na mě pod stromečkem čekaly tyto dvě knihy:

ObrázekObrázek

Už se těším až se do nich pustím. :D Ať žije Doctor a Donna :yahoo:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 25.12.2008 14:49:51
PrometheusX Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Eh, kdy by měl vyjít ten vánoční speciál? :)

Příspěvek 25.12.2008 15:59:35
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Dnes ho dávají na BBC One v 18:00 tamního času...kdy se objeví venku, to nevím, jen doufám, že co nejdřív :)

Příspěvek 25.12.2008 16:15:03
PrometheusX Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Díky moc za info :)

Na netu by měl bejt hodně rychle, zejtra by klidně už někdo mohl začít dělat na titlích :smile:

Příspěvek 25.12.2008 20:59:16
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak příští rok bude alespoň Fan záplata místo 5 řady Doctora Who :D
http://www.youtube.com/watch?v=mUwZqxv9V1A

Příspěvek 25.12.2008 21:53:10
Zoidy Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jestli se nepletu, tak už je speciál na torrentech :) . Vypadá to, že fake to asi není, takže huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Nejdu spát dokud se na to nepodívám :D
Btw kdo mi řekne kde je nebo bude tahle scéna? Teď sem na to koukal a říkal sem si, že mi asi něco uteklo :) . Nebo je to snad opravdu nějaká uniklá scéna z Doctora Who 2009, epizoda 13?
http://www.youtube.com/watch?v=BXde6w6kILM&feature=related
Living is easy with eyes closed.....

Příspěvek 25.12.2008 22:09:00
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Vypadá to že je to scéna z toho Fan Dr Who co tu posilal Black.... jinak Special uz je opravdu na torrentech, Mad Martha uz ho vydal/a, uz stahuju ale leze to pomálu :(
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 25.12.2008 22:28:23
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

šíleně pomalu , já měla takovu radost že už to tam je a ta rychlost... bože, bože :cry:

Příspěvek 25.12.2008 23:17:27
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Jew fakt že ze začatku to vždycky běha pomalu (když jsem začal tahal byl tam 1 seed a 100 peeru a ted je to 7 a 3000) pak ale casem, jakmile nabehnou peeri to docela jde :)
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 26.12.2008 00:13:33
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jsem to právě viděla a

Toto je spoiler!!!:
Musím říct, že se mi to opravdu líbilo. Začátek byl skvělý, Pán Času jedoucí po prdeli byl úchvatný :rflmao: Stejně jako "nový" sonic screwdriver a předvedení, jak je sonický :laugh: Když ten druhý Doctor vzpomínal na ty útržky paměti, tak mě chvilku až zatrnulo, že by se David Morrissey (snad jsem to napsala správně) opravdu měl stát dalším Doctorem. Ale nakonec to tam krásně vysvětlili, i když mi ho pak bylo opravdu líto (Moc tleskám ukázkám všech těch minulých Doctorů z toho paměťového zařízení, to bylo moc hezké!) Ovšem čekala jsem opravdu kovového Cyberkinga a když tam pak posadili tu ženskou a ukázala emoce, tak bych ji teda taky vymazala, jako chtěli původně. To se mi nějak vymykalo z běžných měřítek u Cybermanů...ale nutno uznat, že byla celkem dobrá. Pak jsem ovšem zůstala koukat na obrovského robotického Cybermana nad Londýnem, wtf? Ovšem jsem si uvědomila, že cybermani mají stále mozky lidí a věřím, že ti sami by byli schopni postavit takhle velkou obludu jako z Transformers. Nu což, Doctor vylétl s praprababičkou Tardis (Tethered Aerial Release Developed in Style, yay! :D ) a ukázal naší Cyberking, čím se stala. V tom mi připomněl závěr čtvrté série. Davros, místo aby Doctora zničil, taky mu ukázal sebe sama a jak je vidět, je to něco, co prostě zasáhne. Když pak lidé začali tleskat, tak jsem si říkala, že se konečně dostalo Doctorovi také většího uznání. :smile: Závěr se mi taktéž líbil i se smutnou vzpomínkou na bývalé společnice.

Celkové hodnocení - super. Mě se to líbilo, i když jsem s některými okamžiky nebyla příliš kompatibilní. David Morrissey předvedl skvělý výkon. Nevěděla jsem, co od něj očekávat, protože jsem ho neznala, ale některé okamžiky mezi Doctorem a "Doctorem" jsou k nezaplacení. :D
Naposledy upravil Shial dne 26.12.2008 00:30:40, celkově upraveno 1

Příspěvek 26.12.2008 00:18:07
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

uaaa kvuli tomu ze si tady *nekdo* stahuje novou SGA, mi ten torrent s Doktorem jede celych 11 kb/s takze se na to pidvam az zejtra :evil:
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 26.12.2008 02:04:48
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

:yahoo: Podařilo se mi to stáhnout a shlédnout ještě "dneska" (dokud nejdu spát, tak pro mě den nekončí :)), v což už jsem teda vůbec nedoufala..

No a co k tomu říct..
Toto je spoiler!!!:
Jsem spokojená, i když zatím nevím, co si o tom myslet, to přijde až tak po třetím, čtvrtém shlédnutí.. :smile: Morrisey byl fajn, líbil se mi, i když na můj vkus byl "druhý doktor" hrozně emotivní. Sice k tomu měl důvody, ale zase to nepřehánět..Šroubovák a hlavně Tardis neměly chybu. Než jeho "Tardis" ukazáli, tak už jsem čekala opravdu cokoliv, ale balon mě teda dostal :rflmao: No prostě hodně skvělých momentů, jak už je tomu v Doctovi zvykem.. :)

Víc už k tomu v tuto pozdní hodinu nevymyslím, musím se vyspat a strávit to.. :)

Příspěvek 26.12.2008 11:22:45
Major
Major

Odpovědět s citací

Takže.
Asi nejmíň vánoční vánoční speciál :D
Fajn momenty to mělo. Nejvíc se mi asi líbilo
Toto je spoiler!!!:
Jak se tam ukazovali všichni Doctoři

Ale celkově - mě to přišlo takové, no.... :roll: čekal jsem trochu víc no. I hudba mi tentokrát přišla taková slabší než normálně. Celkově asi zklamání....

EDIT: Tak jsem si teď přečetl kousíček z Shining Darkness a už vím proč mě Next Doctor tolik nebavil - chyběla mi tam Donna :( :D

EDIT 2: Konečně jsem našel tohle video které se objevilo "v okénku adventního kaledáře DW 25. Prosince"
Příběh Donny v 90 sekundách :D :
http://www.youtube.com/watch?v=QVmr8xaDwZo

Příspěvek 26.12.2008 15:28:57
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak ač se mi asi jako jedné z mála opravdu líbil "Titanic", tak tady po slabším začátku to bylo opravdu výborné.
Toto je spoiler!!!:
Morriesseyho jsem moc ráda neměla, asi kvůli State of Play, kde mi opravdu neseděl, ale tady byl skvělý. A hlavně se mi líbil ten nápad, že Doctor má zase jednou pro změnu mužského společníka. Ono jich sice bylo víc, ale tenhle dominoval, takže já jsem spokojená.
Osobně se mi nejvíc líbil začátek s lanem :rflmao: "He is gonna jump!" "We are gonna fall!" :lol:
Docela ráda bych ho zase někdy viděla, snad ho nějak zamontují do nějakých příběhů. A miss Hartigan se mi líbila. Byla to zase jednou taková zajímavá postava, která jen hystericky nevyhrožuje koncem světa, ale kupodivu měla i nějakého ducha.
Mně to přišlo dost vánoční. Jak to točili víceméně uvnitř, tak to opravdu vypadalo, že je tam sníh a zima, a ne točeno v létě, jako třeba "Nevěsta".
Hlavně to bylo zajímavě udělané z pohledu technologie. Vlastně to byl první speciál, odehrávající v minulosti Země a působilo to tak trochu jako...new weird? Nějak mě jiné přirovnání nenapadá. Na konci jsem trochu zatlačila slzu, ale nebylo to z obvyklých "doctorovských" důvodů, ale že to prostě tak hezky skončilo

S tou hudbou, jak tu říkal Black, nesouhlasím. Osobně jsem si všimla nejmíň tří scén, kde byla hudba opravdu výborná. :) Ovšem s čím souhlasím - chyběla tam Donna :( To by asi Morrissey tak nevynikl, ale i tak, bez ní to nějak není ono.
Zajímalo by mě, jestli vydají soundtracky extra pro speciály.

Musím se na to podívat ještě jednou, všechno to pochytat, ale už teď můžu říct...Doctor mi zatraceně chybí :(
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 26.12.2008 16:45:08
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak sem to taky viděla a jak už tu řeklo mnoho lidí, chyběla tam Donna a to hodně. Jako celek to bylo dobré ale minulý speciál se mi asi líbil víc. Musím to ještě vstřebat. A zkouknout ještě minimálně jednou znovu.

Příspěvek 26.12.2008 16:51:18
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Lepší,než ta zrůdnost Titanic,ale taky mi to přišlo slabé :?

Každopádně vyšel další Doctor :D
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 26.12.2008 17:01:50
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Podle mě to byl dobrý speciál, Ale přikláním se k tomu, že tam chyběla Dona.
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 26.12.2008 17:20:02
Major
Major

Odpovědět s citací

Geser píše:
Lepší,než ta zrůdnost Titanic,ale taky mi to přišlo slabé :?

zrůdnost titanic? :shock: nemyslíš tu americkou verzi s Dicapriem? :lol:
Podle mě byl Titanic (zatím) snad nejlepší vánoční speciál (rozhodně to mělo nejvíc vánoční atmosféru) pak Runaway Bride (už kvůli Donně) a Next Doctor s Christmas Invasion jsou na tom asi stejně (ale finálně to posoudím až výjdou CZ titulky)

Příspěvek 26.12.2008 17:35:14
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Když už se ptáš,tak tedy oba :D

Doctoří Titanic měl sice Vánoční atmosféru,ale celou dobu tam cosi odkapávalo.
Pokud bych byl slintající fanynka,tak bych si to asi užil víc :)
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 26.12.2008 18:01:37
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No mě osobně se titanic doktorskej líbil nejvíc... kylie byla skvělá a bafalamakapa nebo jak byl cool cyborg... jinak k poslednímu speciálu, bylo to zvláštní a docela povedené... uvidíme co přinese další, velikonoční...., btw kterej má být s jenny?
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 26.12.2008 18:33:27
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak díl, ale jo líbil se. Sice "Titanik" se mi líbil trochu víc, ale stejně je to Doktor :D
Toto je spoiler!!!:
Je pravdou, že tam chyběla nějaká společnice, ale Morriessey byl taky skvělej. Hlavně jsem nemohl z té scény s lanem a pak samozřejmě scéna na kterou jsem se těšil nejvíc: Bitka s šavlí proti Cybermenům :rflmao:
Jo a ještě zmínka o Blinku.

takže celkové hodnocení: 8/10
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 26.12.2008 18:44:49
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak díl je taky za mnou. :smile: Tak musím říct, že po Titaniku je to podle mě druhý nej speciál. :smile: A teď k hudbě. Tam nějaká byla? Snad kromě tří scén jsem si ji vůbec nevšiml (no dobře všiml, ale moc se tam nehodila, tak jsem ji ignoroval). :lol:
btw. Donna? Kdo? :lol: jen sranda
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 26.12.2008 21:45:56
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Taky se přikláním k názoru , že Titanic byl lepší - nebo alespoň na mě víc zapůsobil. Zas na druhou stranu tohle byl můj první vánoční speciál viděný skutečně o Vánocích - prostě to je jiné (blikající světýlka na stromku, nevolnost z přejídání, vánoční zlenivění atd..). Příjemně mě překvapil Morissey a Tennant se mi standartně líbil :bravo: velmi. Šermování na schodech a zachrana dítěte z plamenů výbuchu zhoupnutím na řetěze...trochu jako Indiana Jones a chrám zkázy.
After hard working I like hard playing

Příspěvek 01.1.2009 12:51:16
Geros´Lal Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Z vánočních speciálů mám nejradši Vánoční invazi. Dvadi je tamnaprosto skvělý s tím mečem. :-D
The Next Doctora jsem ještě neviděla, nemůžu bohužel stahovat. Podle toho, co tady čtu, tak to bude opět skvělý speciál.

Tak s Hamletem je to v háji. Manažer Jo Riley ( nebo manažerka? ) z Novello Theatre mi odpověděl, že Hamlet se bude
hrát jen do 10. ledna a to ještě není jisté, jestli David bude v lednu hrát a lístky jsou stejně vyprodané.
To je snad schválně! :-( A to se mi zrovna podařilo sehnat AJ text Hamleta a moc jsme se na to těšila.

Takže v úvahu přicházejí tyhle varianty:
1. Počkat, jestli se David po dotočení Dr.Who opět neobjeví v Hamletovi nebo v nějaké jiné divadelní hře.
Jenže na tohle by byl třeba člověk, který má přístup k netu a je schopný to sledovat a ihned objednat lístky co nejblíže k jevišti.
2. Počkat, jestli David v roce 2010 začne jezdit na cony. Tahle varianta se mi moc nelíbí. Nechce se mi rok čekat. A David na cony nemusí vůbec začít jezdit, jeho povinnost to není.

Jinak ohledně toho sezení v předních řadách mě napadla jedna věc. Na zahraničních conech jsou místa v předních
řadách rezervována pro zdravotně postižené. Neví tady někdo, jestli to platí i v divadlech?

A ještě je tady problém, jak získat od Davida podpisy, focení s ním a interview pro CDTFW. Když už by se jelo do Anglie, tak ať máme i tohle.

Crooked.eye.sgc: Hamlet viz. výše.
[img][http://geroslal.sg1.cz/mvkvbanner.gif]http://geroslal.sg1.cz/mvkvbanner.gifhttp://[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who