Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry sci-fi strategie

sci-fi strategie

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 29.12.2008 19:33:48
Rubydup Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Zde bych chtěl abyste psali jaké sci-fi strategie byste doporučili či jaké nikoliv
u mě asi takhle popřípade něco dodali co k těm co jsem zde napsal

SW:empire at war + datadisk force coruption
tato hra je opravdu velmi dobrá a navic je k ní SG mód po čase dost stereotypní

galactic civilizations 2 + existují datadisky Dread Lords, Dark avatar, Twilight of the Arnor
takto todle je opravdu klasika a zároven považována za nejlepší tahová sci-fi strategie vsechny nedostatky vanily vynahradí datadisky pro mě je mínus že neexistují realtime bitvy ve kterých by bylo možno jednotky ovládat

warhammer 40k+datadisky soulstorm, winter assault, dark crusade
tak todle jsou moji favoriti naprosto the best game sci-fi a hlavně jsem fanda tohotu universa prostě žádné zápory

další které znám ale nehrál jsem ale jsou na seznamu :D sins of solar empire
supreme comander+ datadisk force aliance
Hegemonia: Legions of Iron

edit: jinak sci-fi myslím ze je to když je to aspoň ze vzdálené budoucnosti a né třeba z 22.stol amíci vs. teráčí apod. třeba red alert nepovažuji přímo za sci-fi :jako:

Příspěvek 29.12.2008 19:52:30
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

no tak já ti z toho seznamu plně doporučuji ten supreme comander. Data disky sice nevlastním, ale i tak to byla pecková řezba.
neexistovaly žádné limity, prostě stavíš dokud máš energii a hmotu a hlavně dokud ti na to stačí PC. :lol:
(a navíc je tam "hvězdná" brána :D )

jinak nějakou scifi strategii nějak neznám, ale snad EE_II bylo taky dobrý, ale nevím jestli by to spadalo pod tvojí představu scifi.
je to více méně lepší AoE s možností "daleké" budoucnosti...

EDIT:

Editováno :D
Naposledy upravil Dragon dne 29.12.2008 21:16:53, celkově upraveno 1
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.12.2008 21:10:05
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Unreal Tournament? No naposledy co jsem se díval to byla 3D bezhlavá multiplayerová střílečka, nikolivěk strategie :scratchanym:

A teď k věci. Obecně strategie moc neprovozuju, ale dostal jsem se k Homeworld 2 a pasuju to na jednu z deseti nejlepších her, na který jsem narazil.
Pro neznalý je to strategie odehrávající se ve volnym vesmíru, tudíž skutečně 3D. Nejsou tu žádný "budovy" jako třeba v Red Alertu - suplujou je toliko asteroidy (na kterejch se získává matroš pro stavbu všeho) a několikero vesmírnejch stanic, který maj většinou alespoň omezenou možnost pohybu... Všechno ostatní zastávaj lodě - mateřská, rafinerní, nosiče letounů a nespočet válečnejch.

Grafika ve svý době bomba a řkl bych, že i teď je docela líbivá, taktický možnosti poměrně unikátní a dokonce to má i nějakej ten příběh :)

Zkrátka silně doporučuju - já u toho prošoupal podložku pod myš :)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 29.12.2008 21:16:40
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Pravda to jsem si neuvědomil :oops:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Zpět na Hry