Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 29.12.2008 – Střípky o Atlantis filmu

29.12.2008 – Střípky o Atlantis filmu

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No, tak áno, Elizabeth bola moja obľúbená postava, jednoznačne najlepší veliteľ Atlantisu a postava ktorá sa tam 100% hodila. A ktorú som mala fakt rada mala som riadne nervy, keď... :box2: Ale na druhú stranu nie som fanúšik u scenáristov tak obľúbeného :jako: znovuzrodenia :jako: .Takže radšej nie. S rozumným vysvetelním, no dobre, ale aké by to malo mať rozumné vysvetlenie?! Mne na um žiadne neprichádza :scratchanym:

Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

No to bysme se tu mohli začít hádat o tom že byla nejlepší velitel (ať žije Woolsey!!!!) a dobrá postava (pff). Ale to nebudeme :D

Ale asi to vidím na Forda.
I když, co třeba takovej Michael? :twisted:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak to je víc pravděpodobný, že se vrátí Ford než Michaell. Ten jasně po smrti a snad to scénaristy nenapadne.

Ráda bych tam viděla Elizabeth, ale pochybuji, že jí tam dají. A musím se přiklonit k tomu, že to byla nejlepší velící, ale taky uznávám, že jí Woolsey dohání
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

U Michaela nenašli tělo ne? A třeba spadnul na mořskou želvu a na té se nakrmil :D

Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ten pád nemohl přežít. A navíc už se nemůže krmit, ale kdo ví v SGA je všechno možný :D A s tou želvou se ti to povedlo :rflmao:
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Blackthunder píše:
U Michaela nenašli tělo ne? A třeba spadnul na mořskou želvu a na té se nakrmil :D

:rflmao: Odpověď - píše to Mallozzi a Mullie, takže jsi to možná trefil. :smile:
Každopádně Elizabeth vzhledem k tomu, že už vlastně není fakticky Elizabeth (i když Fran a její představitelka byly skvělé) by to asi nebylo ono. Byla výborná, bez ní to šlo ve 4. sérii do kytek. Woolsey je ale bezvadný, takže tohle bych neřešila.
Podle mě to bude Ford. Pokud vím, existuje jedna docela početná frakce přímo na GW, kteří se čtyři roky snaží o jeho návrat. A je fakt, že vysvětlení, co s ním stalo, by to chtělo.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No tak kdyby oživili Michaela, tak bych o Mallozziho duševním zdraví ztratila i ty poslední zbytky iluzí. A zrovna z Michaela bych asi moc nadšená nebyla. Nejlíp, kdyby ho po tom pádu ještě pro jistotu sežrala velryba. :roll:
:stavka: Jedině Ford. Ten kluk mi tam prostě chybí, i když neměl moc prostoru, tak byl super :stavka:
gravidus:
(já aspoň jo..chápu že Eleira se zlobí, ale třeba ve filmu Lorna neomráčí :D )

Všiml sis, že jsem se o něm vůbec nezmínila? Jeho výskyt v posledních dílech a filmu si nechvám vyloženě jako překvapení. A vzhledem k tomu, že ten film píše náš (sarkastické uvozovky) mistr s velkým R na konci, tak si moc velké naděje nedělám. Leda by si nechal narůst dlouhé vlasy, podstoupil pár operací a navlékl se do korzetu a nebo se změnil v buldočka, pak by se možná objevil, jenže to už by mě zase moc nezajímal. No, mám to prostě jako fanynka těžké. :lol:

A ohledně Elisabeth. Taky bych jí ráda viděla zpět, ale v podání Torry. Nic proti Michele Morgan, ale prostě Torry je ta pravá Elisabeth.
A o postavách z SG-1. No, to je kapitola sama o sobě. Taky nechápu, proč se někdo obtěžoval s vytvořením nových postav, když tam v důležitých chvílích stejně pořád oxidujou staré postavy.

Major
Major

Odpovědět s citací

Destiny píše:
Ten pád nemohl přežít.

To mě připomnělo jak jsem viděl někde na internetu po shlédnutí STAR WARS III: Pomsta Sithů
"Myslíte, že Mace Windu mohl ten pád přežít?" :rflmao:

Sorry za OT :oops:

Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Proč pořád někoho vracet, třeba zabijou Teylu, z toho by taky spousta fandů zešílela. Štěstím. :lol: :lol:

Toto je spoiler!!!:
Jsem neodolal.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Koukám, že jestli to nepojmou jako jednu velkou parodii, tak je snad lidi už ani nebudou brát vážně :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:D No pomaly sa z toho aj paródia stáva, možno :D

No to bysme se tu mohli začít hádat o tom že byla nejlepší velitel (ať žije Woolsey!!!!) a dobrá postava (pff). Ale to nebudeme :D

Nebola by som si istá :D Ale Woolseyho som si celkom obľúbila. Paradoxne po tom ako som naňho v Sg1 mala poriadne nervy :D

Blackthunder: Tak to s tou zelvou bolo krute :D :laugh:

Podle mě to bude Ford. Pokud vím, existuje jedna docela početná frakce přímo na GW, kteří se čtyři roky snaží o jeho návrat. A je fakt, že vysvětlení, co s ním stalo, by to chtělo.

No, bez váhania by som týmto lidičkom pomohla, keby som mohla - teda keby som o nich vedela. Lebo Ford tam chýba. Jednoznačne :stavka:

yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pomeranc: to s tou teylou by nebylo vubec špatný :D :palka:

Jinak si myslim že ten ohlášenej návrat nebude nic tak velkyho jako že by se vratila elizabeth nebo ford. Já bych si asi tipnul na sam nebo jacka

Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jak jsem si přečetl, jaká povedená dvojice to má na starosti, nemůže to skončit jinak, než parodií. :) A co je horší - parodie, co vůbec není k smíchu. :box2:

EDIT : Ten jeho blog nečtu, uvědomuje si vůbec, že polovina fanoušků ho proklíná, a jinak je jen pro srandu králíkům? :)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Kdo by mohl Forda nechtít, vždyť to je takovej sympaťák :D

"He (Sheppard) will be the dot getting rid of the other dots."

"Alright I'll take point. Teyla you're on our six. You don't open your mouth until I say so. Only shoot at what I tell you to shoot at."
"Don't be so bloody pushy."
"That's an order."

:rflmao:
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

col.O'neill Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Lidi už jste viděli poslední dva díly? na Mininově už jsou a já je mám stažené 5x20 vypadá zajímavě zatím jsem ho ale neviděl celej. :offtopic:
plk. Jack O'Neill: "Víte dokážu se orientovat v celé galaxii, ale ve Washingtonu se vždycky ztratím."

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM