No tak kdyby oživili Michaela, tak bych o Mallozziho duševním zdraví ztratila i ty poslední zbytky iluzí. A zrovna z Michaela bych asi moc nadšená nebyla. Nejlíp, kdyby ho po tom pádu ještě pro jistotu sežrala velryba.

Jedině Ford. Ten kluk mi tam prostě chybí, i když neměl moc prostoru, tak byl super
gravidus:(já aspoň jo..chápu že Eleira se zlobí, ale třeba ve filmu Lorna neomráčí

)
Všiml sis, že jsem se o něm vůbec nezmínila? Jeho výskyt v posledních dílech a filmu si nechvám vyloženě jako překvapení. A vzhledem k tomu, že ten film píše náš (sarkastické uvozovky) mistr s velkým R na konci, tak si moc velké naděje nedělám. Leda by si nechal narůst dlouhé vlasy, podstoupil pár operací a navlékl se do korzetu a nebo se změnil v buldočka, pak by se možná objevil, jenže to už by mě zase moc nezajímal. No, mám to prostě jako fanynka těžké.
A ohledně Elisabeth. Taky bych jí ráda viděla zpět, ale v podání Torry. Nic proti Michele Morgan, ale prostě Torry je ta pravá Elisabeth.
A o postavách z SG-1. No, to je kapitola sama o sobě. Taky nechápu, proč se někdo obtěžoval s vytvořením nových postav, když tam v důležitých chvílích stejně pořád oxidujou staré postavy.