Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 29.12.2008 – Střípky o Atlantis filmu

29.12.2008 – Střípky o Atlantis filmu

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

meisterochmi píše:
ahoj..chtel bych se zeptat jestli bude vic SGA filmu nebo jestli tendle bude uplne posledni..

Ještě se pořádně neví, co se bude dít v tomhle, natož jestli vůbec nějaký další bude. :wink:

Třeba se duo M a M upíšou k smrti a potom dojde k vyřešení situace - konečně najmou scénáristy. :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nevím jestli zrovna ze Zelenky fanoušci "šílí" :) :)
Toto je spoiler!!!:
Atlantis je na Zemi, tak to může být jedině MacGyver :)

tým Atlantis bude muset řešit velké potíže, do kterých se dostane.

Zcela zásadní informace... Mám strach, že když to budou dělat Mallozi a Mulie tak tam vznikne zase nějaká technosupermegagigavěc a budeme rádi i za brunetu v koženým korzetu (já aspoň jo..chápu že Eleira se zlobí, ale třeba ve filmu Lorna neomráčí :D )
Jenomže já chci ty asgardy, zatím doufám ale v prvním filmu tomu moc nevěřím..

Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

DOufam že to bude neco s velkou bitvou jako v 4x11 (ale delsi) a myslim ze by se mohli s Atlantisem vratit z5 do Pegasu, protoze tam toho je jeste dost
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já bych rozhodně uvítala Zelenku. A aby se vrátila Atlantis do Pegasu.
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

no oni chtěj aby v SGA filmu byli -AJckson, Carterová a Teal'c, takže k tomu "šílenství" přivede fanoušky někdo z těhle tří.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

a že zvlášť jedna postava přivede určitou fanouškovskou frakci „ k šílenství“.

yewel udela striptýz ? :D

General
General

Odpovědět s citací

g.o.d píše:
no oni chtěj aby v SGA filmu byli -AJckson, Carterová a Teal'c, takže k tomu "šílenství" přivede fanoušky někdo z těhle tří.

To jsem si taky říkala, proč točit SGA film, když tam stejně budou oxidovat SG1 postavy :roll:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Měli by to pojmenovat prostě Stargate film, ani SG-1 ani SGA a byl by klid.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
g.o.d píše:

To jsem si taky říkala, proč točit SGA film, když tam stejně budou oxidovat SG1 postavy :roll:

musim uznat, že někteří lidi na GW to řikaj poměrně trefně. Že TPTB zajímá mnohem víc SG-1 a SGA je, teď nevim jak to tam pojmenovali, ale něco jako nechtěný dítě. A i SGU. byť je v přípravě, je pro ně zajímavější mnohem víc než SGA, nebo SGA film (pochybuju, že SGA bude mít víc než jeden film)
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

General
General

Odpovědět s citací

Prokletí prostředního dítěte? :) :wink: Já jsem tenhle pocit už měla někdy od 2. řady SGA. Když SG1 "resetovali" (což jsem ale viděla ráda), tak se zaměřili na ní a SGA tím utrpěla a už se z toho pořádně nevzpamatovala.
Zajímalo by mě, jestli SGA herci budou v SG1, to bych osobně viděla radši.

A tak nějak pochybuju, že z toho, že by byl Zelenka ve filmu, by fanoušci až tak šíleli. Spíš půjde o nějakou dlouho ztracenou postavu. Osobně bych taky ráda viděla Forda nebo Elizabeth.

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Lidi zlatí, buďte tolerantní ke kolegům, kteří se na poslední dva díly SGA hodlají podívat až v řádném termínu a dávejte spoilery do spoilerů a řádně je označte, že se jedná o spoiler k poslednímu dílu. Díky vám moc. :wink:

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No, tak ja chcene nechcene sa na nich kuknem asi až v tom riadnom termíne, lebo zatiaľ je sťahovanie zaseknuté niekde v neurčite :D

Měli by to pojmenovat prostě Stargate film, ani SG-1 ani SGA a byl by klid.

No, tak k tomu prvému, rozhodne. Buď urobiť jeden pekný namakaný cross-over príbeh alebo nech si každý pekne ide svojou cestou :hmmm: . No a to sa dostávam k tej druhej citácii, takže presne tak. Keď je teraz
Toto je spoiler!!!:
Atlantis na zemi (do spoilera, aby sa nepovedalo :) )

tak by ten cross-over príbeh neprišiel nevhod. Vlastne by som sa potešila :D Ale to pri mnohých veciach. Jednoznačne súhlasím s návratom Forda, lebo toho chlapca som mala vážne rada :) .

A potom -
Toto je spoiler!!!:
první film nebo třetí film bude o tom:
jak se světová veřejnost vyrovnává z existencí brány a přistáním Atlantis někde u San Franciska bliskasti Golden bridge

Tak to dúfam nie. Ja som už niekde vyjadrovala môj názor k tomu, či by mali projekt HB odhaliť. No, a ešte som ho nezmenila. Takže o tom nebude! :D Som to povedala a hotovo. Ale fakt si vážne neprajem, aby to bolo o tom :)

P.S. - Vážne si nemyslím, že tou postavou z ktorej budú fanúšici šalieť, bude Zelenka, ale rozhodne nech ho tam precpú čo najviac!! :)

nICH Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

návrat postavy, tak jedině Elizabeth. To si myslím, že by i ona na to přistoupila. Jack bude v SG1 tak on to nebude, Ford mhm jo mohl by to být i on, ale pochybuju I KDYŽ byl v páte řadě :D
Sam? to asi také ne. no a můj názor na jeden z filmu kde se má
Toto je spoiler!!!:
odtajnit program SG
je takový
Toto je spoiler!!!:
tak jestli to odtajní tak to bude určitě takový, že se vrátijou v čase, nebo bouchne žárovka a nikdo si nic nebude pamatovat, čili program bude zase tajný :D

dal jsem to pro jistotu do spolierů :)

Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

ne Weirovou už ne - to bych snad už na ten film asi ani nekoukal :box2:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Elizabeth byla podle mě nejlepší postava, která celý seriál držela... Samozřejmě díky Torri, ale i ta bloncka, co hrála Weirovou v Lost city byla dobrá, ale bohužel tam byla jenom na krátko, i když taky sympatická...

Musím říct, že kdybych si měl vybrat jestli Ronona nebo Forda, tak je jasné, že Forda...Ronon mi k srdci nikterak nepřirostl, ale jinak bych si ztráty Forda skoro ani nevšimnul..

Ale podle mě fanoušci ze světa SG šílí jenom po O'Neillovi možná Danielovi, po Sheppovi sice fanynky šílí (několik příkladů je vidět i na tomto fóru :) ), ale to je přeci jenom jasné, že ve filmu bude, když dokázali scénáristi nacpat do každé epizody...

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM