Mackenzie:Hrál jsi už ty mise co udělal jeden fanoušek Mafie?Sám jsem se k tomu ještě nedostal,protože zrovna nemám Mafii doma,ale určitě je vyzkouším.
Jinak se ještě musím zeptat,hráli jste někdo Beyond Good & Evil?Hra je to skutečně nádherná a to,že se o hrách mluví jako o umění na ní skutečně pasuje. Nevíte někdo něco o druhém dílu?Určitě na něm pracují,informace nezdělili ale zatím žádné,jen teaser trailer,kde ukázali Pey'je.Zajímala by mě podoba Jade do druhého dílu.
Naposledy upravil Ivory dne 31.12.2009 12:11:36, celkově upraveno 1
Ja jsem dohrala Gothic 3, ale trosku me ta hra zklamala Predchozi dily se mi libily vic. Jeste mam ted rozehranou hru Splinter Cell - Chaos theory, ale jsem uz skoro na konci. (je to nejake kratke )
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN
Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD
Je to 4X. Pekné realtime taktické boje lodičiek, obsadzovanie planét nepriateľa, kolonizovanie. Pre tých ktorý majú radi tento žáner, ale vadilo im zdlhavé budovanie, je v tejto hre dosť ziednodušený systém vystavby planet zredukovaný na 0 - 100 percent. Jediné čo sa stavia sú lode. Vonku sú aj dva datače ktoré hru hodne rozširujú. - nutnosť pre poriadnú zábavu.
Začal jsem konečně s Falloutem 3 a zatím se mi to dost líbí. Hrál jsem nedávno asi pošesté FO2 a popravdě už se mi to ani zdaleka nezdálo tak dokonalý, jako kdysi...
Právě hraju Hitmana 2... skvělá hra, jenže jsem se zase zasek po cestě k japončíkovi v hradu... ta část mne tak štve. Ale zase mám hezkou vzpomínku, že rybka fugu, která mu zabila synka mi získala první hodnocení Silent assasin.
AF: Rainbow Six mi přijde podobnej, ale kvalitativně slabší. SWAT4 byla bomba.
Já momentálně hraju Mount & Blade. Je to pořád o tom samým a pořád nejsem mezi lordy hodnocen nějak vysoko, ale stejně mě to baví! Mix strategie, RPG a akční hry ze středověku...
Kritiku přijímám pouze tehdy, je-li podána slušně. Snažím se k vám chovat přívětivě, tak se ke mně prosím chovejte také tak.
Mě po opravdu hodně dlouhé době zaujala jedna z těch nových her a to Mirror's Edge, je to perfektní hra, hraju dnem i nocí. No tak, přiznejte se, kdo z vás si ještě hraje na běžce?