Jo, vraťte nám Forda. My chceme Forda. Ať žije Ford Tak a teď trochu příčetněji. No, to ten scénář píše ten pravý. Mallozzi. To zas bude film plný nějakých brunetek v kožených korzetech
No... už se trochu klepu na ten příští podzim... Malouš a Mulouš nám napíšou scénář k mid-season finále SGU, k SGA filmu a po novým roce ještě od nich mid-season premiéra SGU... No, snad to přežiju...
Mohli by aspoň přejít na blondýnky
Intelligence has nothing to do with politics. - Londo Mollari
Forda bych taky bral zpátky . Nedávno jsem koukal na staré epky a je tak o 1000% chytřejší než Ronon "chewie" Dex a se zbraněma se ohánět taky umí . A navíc bych rád viděl jak dopadnul , jestli třeba přestal s enzymem a tak .
A to že tam daj Todda je spíš povinnost páč si ho fandové ( i já ) hodně oblíbili .
no jsem hodně zvědavej...brunety ani blondýny v korzetech mi nevadí pokud bude napsanej pořádnej scénář kde o něco pude, a tím si nejsem moc jistej...jinak ford by se tam mohl klidně ukázat ale podle mě zustane spíš jako záporák nebo ho naparví a on pak hrdisnky zahyne až budou zase utíkat z nějaky hive
a že zvlášť jedna postava přivede určitou fanouškovskou frakci „ k šílenství“.
tak tady mě napadá hned několik postav, tedy pokud myslí šílenství, jako nadšení, tak by to mohl být 1*, či 2*, ale pokud "jako" spíš neutrální, tak spíš 3* a ještě mě napadla jedna postava, ale nevím do jaké kategorie jí zasadit 4*
No, řekl bych, že se máme na co těšit... Hlavně ať jsou ty filmy delší než 90 minut. Aby z toho dokázali vyždímat o něco víc než u normálního dvojdílu. Mimochodem na gateworldu se objevila novinka, kde Picardo chválí EATG a tvrdí, že je to velmi povedený závěrečný díl. A pod tím je dokonce zmínka, že se někteří fanoušci dostali k pracovním sestřihům obou těchto dílů skrz BitTorrent sites. Jsem zvědav nakolik se budou lišit od finálních verzí. Kromě těch nápisů TEMP VFX
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."
a že zvlášť jedna postava přivede určitou fanouškovskou frakci „ k šílenství“.
Toto je spoiler!!!:
Dr.Zelenka,doufám,že to bude on
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance [img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]