Jo to jo rozvinutí jsou dokonce mi trochu připomínají kelownani ale stejně mi nák neseděj.A v pegasusu je podle mně hodně rozvinutejch ras. Přece jenom potkávat v každým díle náký farmáře by byla nuda
Podle spoilerů bude u Geniů občanská válka. Že by se skupinka trhla a chtěla vyjít ven na světlo a spolupracovat s Atlantis?
Moc sympatičtí nejsou, ale mohli by být dobří spojenci.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
no možná ... nechme se překvapit ale každopádně je ještě potkaji ... ale nejvíc mě štve ta jejich namyšlenost ... což mě přivádí k otázce jestli pořád vězní tu Soru nebo jak se jmenovala (viz 1x11 The Eye)
stejně nevim proč chtěji zaútočit jumperama? dyt stačí ukrást wraightskou stíhačku a naprogramovat tam autopilota a místo pilota dát tu atomovku ... to by pak byla sranda
Myslím, že to byl J.Malozzi, kdo říkal o Soře. Prý natočili v Siege,jak se Sora vrátila k Genii za tu atomovku a pak to vystříhli. Ta zápletka se Sorou mi stejně přišla zbytečná a nedotažená.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
No tu Soru mají snad stále u sebe. Aspoň v díle 1x16 "The Brotherhood" se o ní zmiňuje Rodney, když jsou zajati genijskými agenty v čele s Koyou a Rodney se jej ptá, zda je to pomsta za Soru (že jej na Daganu přepadli) a zda chtějí Soru zpátky. Tak nevím, ale na Atlantisu jsem ji nikde neviděl ?
Proto říkám, že je to nedotažené. Pak už ji nikdo neviděl...
Koukám, že anketa je nerozhodně. Ono moc lidí zatím nehlasovalo...
Nemám ráda Genie a doufám, že zůstanou zalezlí v těch svých dírách. Myslím, že i kdyby se s Atlantis spojili, tak se jim stejně nebude moct věřit. Pořád hledají, kde by co ukradli a využili.
takže ať si zůstanou ve svých norách ... to neni špatnej nápad ... takže ať vezmou Sheppy a jeho team lepidlo a zalepí jim jejich vchody alespon bude klid.
jj, ale my je nicit sami od sebe nebudeme pac sme nebo na sga sou mirumilovni a nechcou nciit jiny rasy jenom ty maly skaredy wraithy... asi si taky udelam odpocitani casu do 11 dilu 2. sezony a dam si ho na plochu
A proč chtějí Jumpery? To jim nikdo neřekl, že potřebují ATA gen k jejich ovládání?