Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Terminator: The Sarah Connor Chronicles

Terminator: The Sarah Connor Chronicles

Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ono hlavně sga-p není warforum aby tu byly linky na všechno. :idea:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

když něco hledám tak použiju google
příklad:hledám Terminator dva osvědčené způsoby a oba přes google
1. Terminator "torrent"
2 Terminator rapidshare

vždy to něco vyhodí jen záleží na uživateli co preferuje

PS: řiďte se IDIC ! :)
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mno... každý má svůj způsob, každému to vyhovuje nějak, což o to...
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Pomeranc píše:
Ono hlavně sga-p není warforum aby tu byly linky na všechno. :idea:

nj linky na všechno se tu dávat nesměl, ale zato musej bejt všude kvůli tomu v code... :roll:
eh... vážně sem to napsal...? sorry za oftopic... :)
Obrázek

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

uuu dneska zajimavy dil z doby roku 1920 jsme zvedavy jak to cele zakonci..
" IMMORTALITY "

Odpovědět s citací

kolikátá ted běží řada moc se v tom neorientuju
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Dutch Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Běží druhá. Mě se to hodně líbí, ale mám takovej pocit, že to utnou, protože to má malou sledovanost. :(
Nemám rád soboly

Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Páni, on si ještě někdo kromě mně myslí, že je to pěkný seriál?! :shock: :lol: Tak tomu jsem vážně rád. Po pročtení MovieZone či Gorilly jsem nabyl dojmu, že jsem jediný člověk, který to nepovažuje za naprostou pitomost. :? Já opravdu nechápu, co od toho seriálu kdo očekával. Těžko říct. Btw. Summer Glau je v roli Cameron naprosto boží. :bravo:

Jinak mám taky strach, že se díváme na poslední sérii. Moc se mi nechce věřit, že zrovna FOX proslavený nekompromisním ukončováním seriálů pro malou sledovanost, by dal šanci třetí sérii. Jediná možnost by byl přechod na jinou televizní stanici, ale ruku na srdce, kolikrát se něco podobného podařilo. Skoro nikdy. Navíc by to FOX asi ani nedovolil... :(

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ale ano, někdo to sleduje... včetně mě. :D
A jelikož já s českým fan webem TSCC.cz končím, budete se muset smířit s tím, že moje reakce budetee číst tady. :write:
Epizoda 2x11 byla vcelku typický seriálový kousek. Víceméně všechno se vyřešilo už v ní, ve spojitosti s tím, co víme už z dřívějška se moc nových otázek nevyvrbilo.
Při čtení blogu Joshe Friedmana mi nebylo úplně jasné, jak mohou mít epizodu, která jde strčit úplně kamkoliv. Moje chyba, předpokládal jsem, že v každé epizodě TSCC se musí nějak rozvíjet příběhová linie CW a Ellisona, což vyžaduje jisté řazení epizod, alespoň hrubé. Ovšem Self Made Mad je taky taková... jediné požadavky od ní byly, aby se vložila do děje před tím, než se dozvíme, co mají vlastně Riley a Jesse v plánu. Klidně mohla být ještě před minulou epizodou, protože tyhle dva kousky sice mají náznaky, že něco s Riley není v pořádku, ale nemusí být nutně v pořadí, v jakém byly.

Epizoda prakticky celá se točící kolem Cameron snad konečně utišila ty, co si každý týden stěžují "chci víc Cameron". Bylo to celkem poutavé, celé to vyšetřování Cameron, jenom mi občas vrtalo hlavou, že viděla události, jak se staly, předtím, než se pořádně dozvěděla, jak se staly. Navíc se konečně naplno ukázalo, že terminátoři se minulostí potloukali i jindy než 80. léta až soudný den.
Zajímalo by mě akorát, jestli to Rileyno vytažení Johna na tu párty bylo nějakým pokusem, jak Connora zase trochu vrátit do reality lidí... A čím byl budoucí kalifornský guvernér Mark Wyman tak důležitý, že musel být zabit...
:D Ale to by nebyl správný seriál, kdybychom věděli všechno hned.
- Londo Mollari

Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Já to taky rád sleduju, je to fajn udělané. Poslední epizoda byla hodně dobrá, taková fajn detektivka. Doufám, že to foxové neutnou. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.

Odpovědět s citací

Taky rád TTSCC sleduju aneb každé rozvíjení terminátor ságy plně vítám
tato scéna je přímo božská
http://www.youtube.com/watch?v=NWZFkPiFlkE&feature=related

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

no cameron je bozi a jsme zvedavy jak dopadne a jestli bude o ni zminkav novem pripravovanem filmu...
" IMMORTALITY "

Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak s tím bych bohužel nepočítal, ty projekty jsou co vím naprosto oddělené a nesouvisející. Musím říct, že je to škoda...

Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

no já slyšel něco jinýho...

Taky to rád sleduju, ale nad vodou to drží hlavě Summer, nevim, jestli bez ní bych to taky sledoval... :?
Obrázek

Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ralen píše:
no já slyšel něco jinýho...

No já právě četl rozhovor s tvůrcem TSCC Joshem Friedmanem (myslím, že to byl on) kde říkal, že o filmu neví vůbec nic a vlastně ho ani nezajímá, protože seriál si jde vlastní cestou... Ale jako rád bych se pletl, propojenost by se mi líbila... :wink:

Ralen píše:
Taky to rád sleduju, ale nad vodou to drží hlavě Summer, nevim, jestli bez ní bych to taky sledoval... :?

Tak je pravdou, že ona ten seriál povyšuje o několik tříd. Ale jestli bych se bez ní přestal dívat, hmm, to nevím. Těžko říct. Tak jako tak by to bez ní už absolutně nebylo ono... :smile:

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Alpine Fields...

Josh Friedman na svém blogu před nějakou dobou napsal, že tohle je taková epizoda do větru a od doby, kdy ji natočili, uběhlo už trochu vody, takže teď si nevědí, co si s ní počít.
Když jsem ji viděl, pochopil jsem. Jediný dějový rámec, a to navíc ne nezbytný, byl zařadit ji až po uvedení Jessie do seriálu. Je to dáno tím, že třetina epizody se odehrává šest měsíců v minulosti, třetina dvacet let v budoucnosti. A v té třetině, která se odehrává v současnosti, je z nám známých postav jen Derek.

:write: Osobně se mi nejvíce líbila ta část z budoucnosti. Jsem totiž tak trochu štěstím bez sebe pokaždé, kdy nám v seriálu dají nahlédnout do budoucnosti. Pro TSCC jsou tyto decentní ukázky z války zcela ideální. Přidávají seriálu na poutavosti a výpravnosti, zároveň se mnohdy vztahují a vysvětlují současnost. Je to takové odpočinutí od kulis současného LA, po kterém se prohání terminátoři.
(Kdyby vznikl o válce samostatný seriál, samozřejmě by musel mít určitou úroveň a ctít dvě filmové a tuto seriálovou předlohu, byl bych na vrcholu blaha. :D )
V třetině zasazené šest měsíců do minulosti jsem jen těžko překousával to, jak se matka a dcera zničehonic vyrovnaly s faktem, že je chtějí zabít terminátoři, a byly ochotné a připravené poslechnout každé slovo, co Sarah řekla. Prostě se najednou chovaly, jakoby to pro ně byla obdobná rutina, jako pro ni... To mi hodně vadilo.
V rámci šetření na tricích si tentokráte odpustili pohled na terminátoří bitku, asi aby jim zbylo víc prostředků na scény v budoucnosti. Pokud to tak bylo, tak chválím... Budoucnost, tu já můžu. :yes:
Třetí linie, ta která byla (podle všeho) v současnosti, mě zaujala nejméně, v podstatě jen tvořila křoví pro další dvě. Konec byl ovšem takový tiše náhlý, jestli se to tak dá říct. Derek si odskočil a když se vrátil, sestřičky byly pryč, bez jediného slova.

Vůbec ten nápad epizody, v budoucnosti bude odboj čelit jakémusi broučímu svinstvu, které ho může porazit spíš, než Skynet, tak pošlou terminátora do minulosti, aby zlikvidoval možnost, jak by lidstvo mohlo odolat... originalita.
Je to samozřejmě další klišé ve smyslu, že Skynet pošle do minulosti terminátora, aby někoho zabil, ale nepodaří se, jenže to je jakoby jste chtěli epizodu Pohotovosti, která nemá zčásti mimonemocniční zápletku.
V TSCC maj aspoň tolik inovace, že i když životně důležitá holčička přežije, její matka zemře. A starší dcere nevezme mladší do náručí, srdceryvně se rozloučí a odjede za strýčkem, nýbrž prostě beze slova zmizí. A myslím, že takhle je to pro všechny bezpečnější. Pokud by Derek věděl, kde Fieldsovy jsou, byl by jasná bezpečnostní hrozba.
A tím se zase dostávám k tomu, jak se starší dcera rázem vyrovnala se skutečností. Po šesti měsících na útěku si už ale možná přivykla dost na to, aby měla tolik duchapřítomnosti, že sebrala ségru, nechala tam řetízek a šla.

:D Abych to shrnul... Ano, je to vyplňovací epizoda, ale v TSCC i vyplňovací epizody mohou být dobré epizody o něčem. Což toto rozhodně bylo.
8) O to víc se teď těším na příští týden, kdy bude mid-season finále...
- Londo Mollari

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

taky jsme pred vanoci zvedavy s cim se vyta :? hnou
" IMMORTALITY "

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mid-season finale... :roll: No, nevím, možná jsem od něj čekal víc. Člověk čeká, že takový díl bude opravdu o něčem, samozřejmě s cliffhangerem. No, cliffhanger byl, ale honění za létajícími talíři mi příliš jako "o něčem" nepřipadalo.
Zachránili to pár odhaleními, Sarah posedlou třemi tečkami a tak trochu i tím závěrem.
Že je Riley také z budoucnosti jsem se domníval už v době, kdy se poprvé ukázalo, že v něčem s Jesse jede. Pak jsem od toho ale nějak upustil, když všichni ostatní sršeli přesvědčením, že je ze současnosti. A ono ne... :D Myslím,
že takhle to je mnohem lepší. Škoda, že neukázali víc, jak se Riley vyrovnává s tímto světem, který nikdy nezažila. Tady se mi aspoň hrozně líbilo, jak ji Jesse utřela.
Hon Sarah za létajícími talíři byl zprvu takový hodně rozpačitý, jak pro její postavu, tak pro diváky. Proč se ten transvestita odhalil jako Abraham zrovna jí jsem tak úplně nepobral, Sarah mi pořád připadá, že něco ví (však taky ví), ale důvěryhodnost díky tomu zrovna nemá.
Když se to stočilo k tomu, že létající talíře vypadají jako budoucí válečné stroje Skynetu, a k hledání "kousku zvláštní slitiny" (kdo nepochopil, že si Sarah myslí, že to je koltan, tak... :stupid: ), dobrá, tehdy to začalo být aspoň trochu zajímavé. Ale pořád tak nějak rozpačitě.

Jak říkám... asi jsem od té epizody čekal víc. A teď to jediné, co nám nechali, je jestli Sarah vykrvácí (sotva) nebo nějak přežije... Takže vlastně zbývá jak.
No, za dva měsíce uvidíme.
- Londo Mollari

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dva měsíce za námi... ale jako voda neutekly. :D

2x14 The Good Wound byla nesrovnatelně lepší epizoda než její předchůdce. Z mnoha pohledů se to pozvedlo. John aspoň na chvíli přestal být uraženej teenager, udělal své rozhodnutí a celkem si i za ním stál... Ačkoliv to všechno bylo právě kvůli Riley, kvůli které se dřív choval jako fracek, i tak je to krok kupředu.
V seriálu se nám objevila další postava z filmů - Kyle Reese. Fungoval tam sice hlavně jako jakési svědomí nebo daimonión Sarah... Nicméně pokud divák překousne, že seriál hodně zajíždí do psycho-emo, tak tam zapadl skvěle.
Byl jsem moc rád za Connora Trinneera, i když takto dobrý seriálový herec by si možná zasloužil být něco víc, než jen epizodní postavou, kterou na konci zabijí. Předtím ale stihl do příběhu pořádně zasáhnout, takže spokojenost.
John Henry se začíná vymykat kontrole, z čehož byla CW očividně na větvi. Na druhou stranu - Skynet může být jen jeden... :D
Tuhle epizodu bych řadil mezi ty lepší. Ten jen doufat, že Fox seriál na konci sezóny nepotopí, a myslím, že seriál rozhodně ještě má budoucnost.
- Londo Mollari

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

154 epka good ale porad mi tam chybkonecne poradne cameron v akci jako stroj, malo je vyuzivana..
" IMMORTALITY "

spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

pár posledních bylo takových pomalejších, ale podle spoilů to tedka začne až do season finale!!!!!!
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já teda nevím, ale jsem čím dál víc skeptický. Druhá řada se už moc dlouho utápí ve spoustě vedlejších zápletek, mrtvolně pomalém ději a celkově nudné atmosféře. O tom, že tam Jesse s Riley otravují déle, než je zdrávo, ani nemluvě. Tomu by bohatě stačilo věnovat dvě tři epizody, ale strávit tím víc než půlku sezóny, aniž by se něco vůbec stalo, to je moc...
Potíž je, že spoilerům "teďka se nebudete moct odtrhnout od obrazovky" už ani za mák nevěřím. A naopak to ve mě povzbuzuje názor opačný.

Druhou sezónou TSCC asi skončí a musím říct, že pokud by nás měl dál takto trápit, tak opravdu radši ten konec.

Je to ode mě hodně velký názorový posun, ale patnáctá epizoda mi v tomto opravdu otevřela oči. Strávit dvě třetiny epizody poflakováním se na pohřbu a řešením triviálností je i pro můj vrcholný optimismus příliš.
- Londo Mollari

Zoidy Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jediný důvod proč to se seriálem jde s kopce, je to, že je tam málo Summer :-D
Living is easy with eyes closed.....

Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Musím teď docela souhlasit, čtrnáctá epizoda byla opravdu nudná. Po tom závěru před přestávkou jsem čekal nějaké napínavé vyústění a ono prd. Na poslední pohřební epizodě byl opravdu zajímavý jen ten konec. Budu se zatím dívat dál, ale jestli to pořádně nenakopnout, tak tou druhou řadou opravdu skončí.

A souhlas se Zoidym, scény Summer byly jedinými světlými okamžiky posledních epizod.

Pomerančova videotéka.

Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

16. epizoda - WTF ?!!!???????? :shock: :shock: :shock:
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály