Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Morpheus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ahoj, tak zase srazík, v sobotu bych určitě nemohl ale v neděli ve 13, hmm to by asi šlo. S největší pravděpodobností se objevím.

Tar-ara: Díky za pochvalu, s ST u mne celkem dobrý, ale co se ostatní společnosti týká, nevím. Nicméně už jsem asi našel něco daleko komerčnějšího a úplně mimo Sci-Fi. Takže kýžená změna. :D
Těším se, že pokecáme, tedy doufám že mi na to zbude čas, mám tenhle víkend nějak strašně nabitej. :roll:
*MORPHEUS*
Obrázek

crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jo, mimochodem. Nemohl by mi, prosím, někdo vypálit Life On Mars S02E03-08 a přinést zítra na sraz? :) Donesu mu za to prázdný DVDčko :D

Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Provedu, s radostí :-D
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Fantastic! Thanks! :)

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak konečně doma. Tohle cestování je hrůza. Ale sraz skvělý. Jsem za něj ráda, protože se člověk konečně dostane do pořádné společnosti normálních lidí :smile: Konečně se mi taky podařilo pokecat tak nějak se všemi. Ačkoli, no pokecat :smile: Ano, pokusím se do příštího srazu odbourat to, aby se v 99% z celkového počtu vět, co vypustím z pusy, vyskytovalo slovo Kavan nebo Lorne :smile: Už to opravdu začíná být divné i na mě :D
Ale jinak, až na některé momenty s obsluhou, super :ok:

Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Obsluha byla vážně geniální. :lol: Pro příště hlasuju pro Al Padrino. :smile:

Jinak sraz se poved. Sice jsem s většinou lidí skoro nemluvila, ale to se vynahradí jindy... Celkově se mi tam rozhodně líbilo. :)
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

S tou obsluhou to mám možná nechtěně na svědomí já, protože všechno bylo v pohodě až do toho Fanta/Mirinda incidentu :lol: Docela bych si přála vidět svůj výraz v té chvíli, to muselo stát za to :smile:
Sraz byl super, zase jsem si popovídala, i když toho plánování s Blancou musíme nechat, nebo se příště dohodneme na cestě kolem světa. :smile:
Samozřejmě jsem neměla možnost promluvit si s druhou půlkou stolu. :( Nejlepší místo měla Eleira, jak viděla hezky na všechny. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

A všichni viděli na mě :rflmao: Snad kromě Morphea. No, z mého pohledu to odbré místo bylo, no :D Vy už si to přeberte jak chcete. Holt musíte vědět, kam si sednout. Občas jsem měla takové momenty, kdy jsem točila hlavou na jednu stranu, hned zas na druhou, až mě bolelo za krkem :smile:

Kanzaki Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tedy koukám že ty srazy se pěkně rozjely! Nějaký čas jsem na fórum nechodil :( Rád bych na příští sraz taky dorazil :D

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Zdravíčko. Tak mě napadlo, co dát nějaký předvánoční sraz? I když asi teď v době zápočtů...No, vyjádřete se :D

Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mně se zápočty netýkaj, takže čas by se našel. Beru cokoliv, co neni sobota. :smile:
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Já můžu kdykoliv o víkendu... zápočty budou až těsně před a těsně po Vánocích :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nepůjdem teda konečně na něco do kina? Když to bude za těch 50Kč :)
Ale jinak jsem určitě pro sraz :D

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No vida...to jsem ani nečekala, že se to chytne. Tak pokud se rozhodne, že srázek dáme, byla bych pro sobotu, neboť jsem znovu začala docházet na pondělní a úterní přednášky, tudíž jezdím do Hradce už v neděli. Neděle by taky šla, ale to bych s sebou musela tahat tu svojí bagáž, co pořád převážím sem a tam :D

Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Pro sraz jsem všemi deseti. Jen bych ho vůbec neuvítala v sobotu 13. :? Jinak je mi to snad celkem fuk.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

13.12 mám severočeský sraz :) Osobně by se mi to nejvíc hodilo poslední víkend před Vánoci, ale ometat se tou dobou v Praze je naprosté šílenství. :smile: A navíc je to víkend, kdy budou lidi finišovat s úklidem atd. Ale my jsme přece svým způsobem blázni, že? :smile: Takže když tu někdo navrhne datum kromě 13. prosince, tak já jsem pro. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

13. se mi taky vůbec nehodí. Týden potom píšu zápočty ze všech předmětů, takže bych to viděla buď předtím a nebo potom ten poslední víkend před vánoci. Třeba kdybychom dostali chuť nechat se ušlapat, tak můžem vyrazit někam poblíž Staromáku :rflmao: :rflmao:

Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

13. taky nemůžu. Ten poslední víkend před Vánocema pro mně sice taky není moc šťastnej, ale snad už by to šlo. Nejradši bych tentokrát neděli.
Pokuď má někdo zájem o ušlapání, nejspolehlivější je asi Tesco. :lol: Dneska jsem tam viděla obří cedule, že v potravinách maj otevřeno nonstop a v ostatních odděleních tušim od sedmi do dvanácti. Lidi jsou blázni. :stupid: ...ne my :D

Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Sraz radši poslední víkend před Vánoci (nebo teda teď 6. to bych osobně brala úplně nejvíc)...a ten poslední víkend raději neděli, než sobotu...
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Poslední víkend mi naprosto vyhovuje.... i neděle nevadí, před vánoci máme volno :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Poslední víkend před Vánoci mi taky vyhovuje, a neděle tim víc že mi poslední autobus jede až 21:15 :)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jaká náhoda, mně taky :smile: :wink:

Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Uvidíme, ale mohlo by mi to také vyjít... doufám, že si mé početné příbuzenstvo zase nevymyslí nějakou akci, které se budu muset zúčastnit, jako posledně...
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Morpheus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Poslední víkend před vánoci v neděli, tedy 21.12.2008, bych taky mohl. V sobotu už něco mám, ale neděle by byla celkem fajn. :smile:
*MORPHEUS*
Obrázek

Jan Jansen Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Že bych taky přišel?

Jak tak koukám, naposledy jsem sem psal... No to už je hodně dávno :smile:
Nějak to utíká :smile:

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony