Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Nezapomenutelné televizní perly

Nezapomenutelné televizní perly

Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No jo, na Tak jde čas jsem taky čas od času koukala, protože to šlo zrovna v době, kdy jsem přišla ze školy. Ukázkový příklad seriálu, kde když propásnete pár stovek dílů, tak absolutně o nic nepřijdete :D. Pak jsem na to chvíli koukala vyloženě pro pobavení, protože ty věci co se tam děly..Jedna z posledních šíleností, kterou si z toho pamatuju, je že jednu hlavní postavu posednul dokonce ďábel či co :lol: :lol:. No zaplať pánbůh, že to pak Nova přestala vysílat. Místo toho však nasadili telenovely, takže žádná změna k lepšímu se nekonala :roll:, tak jsem se pro jistotu přestala na televizi dívat úplně.. :smile:

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Wow.. Remington steele... no tak to si pamatuju.. To byla peckovka...

Už jsem o tom psal, ale musim jeste jednou, protoze kam se hrabe helicops nebo i medicopter...

..a znělka..

http://cz.youtube.com/watch?v=nr_CJL1YQRc

Co vám budu povídat, tu mašinu bych chtěl klidně i teď..

Ale že vás nenapadlo tohle...

http://cz.youtube.com/watch?v=IuYrRebvFHc

..spousta žen, které se neutopí i kdyby chtěly..

Pak byl taky ještě seriál, jehož hlavním hrdinkou byla dívka, která se v pilotu dostala k nějakýmu kontaminovanýmu odpadu a ten jí ozáří a ona se pak mohla měnit v takovou kapalinu...nebo rtuť nebo tak něco, podjela vždycky dveře, jako v tý reklamě na orbitky...

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

jj s tou holkou sdi to dobre pamatuju sobotni dopoledne vzdycky na nove to bezelo ale uz si vubec nepamatuju co to bylo , ale jen vi ze to byl australsky serial abyla to celkem kocka , jak jsme byl maly s emi libila

a pak si vzpominam jeste na jeden ataky nevim jak se to jmenovalo, byla to parta decek z celeho sveta a bojovali proti nejakemu zlocinci, meli zakladnu tajnou nekde pod stodolou na farme a meli uplne spionske vybaveni a takove male mobily s obrazovkou na video hovory...
" IMMORTALITY "

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No tak Airwolf jsem jako malej žral. Bylo to něco neokoukanýho a hlavně ten vrtulník byl ozbrojenej a nebáli se to použít :D A ta hudba byla taky dobrá

Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

gravidus píše:
Pak byl taky ještě seriál, jehož hlavním hrdinkou byla dívka, která se v pilotu dostala k nějakýmu kontaminovanýmu odpadu a ten jí ozáří a ona se pak mohla měnit v takovou kapalinu...nebo rtuť nebo tak něco, podjela vždycky dveře, jako v tý reklamě na orbitky...

Na to si taky vzpomínám! Jmenovala se Alex, uměla ještě ovládat elektřinu a šla po ní nějaká zlá nadnárodní korporace, že? Jen si nevybavuju název :hmmm:
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tajuplný svět Alex McKové... :D

Její sestra byla vědkyně,tak jí s tou mutací pomáhala
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

joo to je presne ono alex :D
" IMMORTALITY "

Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Jé Alex si taky pamatuju.. to byl docela koukatelnej seriál :-D

Co třeba Sabrina, mladá čarodejnice? :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jé, na Sabrině jsem vždycky ráno ulítával... :rflmao: Hlavně na těch prvních řadách, když se ten její borec-neborec změnil vždycky v nějakýho osla nebo něco. A pak byl zmatenej, vyjevenej a myslel si, že se mu to všecko zdálo.

8) No a nesmíme opomenout, že Melissa Hartová byla docela pěkná... :yes:
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

taky znam a byla tam sranda ale krome krok za krokem byl muj nejoblibenejsi sitcom Chuva k pohledani :love: Slecno Fiiineeeee! :-D
" IMMORTALITY "

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

v Sabrině jsem fandil kocourovi,co chtěl ovládnout svět :twisted:

The Nanny byl/je sakra dobrej seriál. Bohužel naše republika byla odkojená Ženatým se závazky...
Obrázek

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

jn ale uplne super magda raifova ji suprove dnadabovala, vsichni tam meli supr trupr dabing a jeji babca Yeta byla super a Niles se Sisi ty jejich naschvaly nemely chybu :D :D :D :D
" IMMORTALITY "

Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ano, Salem, taky pravda... :loltransparent: A Salemovy telefonáty...

Chůva byla taky celkem dobrej sitkom, ale pro moje uši někdy až moc uječenej. Chápu, že to je prostě průvodní znak toho seriálu, ale mě to někdy hodně vadilo.
Pro mě tam ale v dabingu exceloval hlavně Vladimír Čech... :D To, jak se vypořádal s dabingem anglickýho přízvuku, považuju za ukázkovou věc...
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Geser píše:
Tajuplný svět Alex McKové... :D

Ha, už si vzpomínám. A pak tam byl nějaký hláškující černoch jako nejlepší kamarád...

Pak si ještě vzpomínám na jeden dětský seriál - odehrávalo se to v naši a nějaké alternativní realitě, které vládli nějací kouzelníci. Otec hlavního hrdiny byl vynálezce nějakého magnetického obleku, okolo kterého se to všechno točilo. Neznáte někdo název? A ne, Narnie to není :wink: I když televizní Narnie byla taky perla :)
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Vládci kouzel?
Obrázek

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jo, to je ono! Jak si tohle všechno můžeš pamatovat? O tolik mladší zase nejsi...
Obrázek

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

vladci kouzel bezeli asi pred 6 lety na Nove , polsko australsky serial nebylo to spatne
" IMMORTALITY "

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Mno prostě mě všechny světy fascinujou :)
Svoje pravidla,svoje zákony,svoje postavy...
Obrázek

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Hlavně, že jsem se tady na to už asi před třemi stránkami ptala, jak se to jmenovalo :lol: Tak teď to vím... :smile:

Ale napadla mě další věc, ale nevzpomenu si na název. Mám pocit, že to nedávno opakovali - slovenský seriál, něco ve stylu Adamsovy rodiny. Byl tam nějaký strejda čaroděj, pak tam měli bílou paní a nějakého umělého týpka se zipem na čele, a přijela tam nějaká jejich neteř, která se do něj zamilovala či co. Jako malé se mi to hrozně líbilo, ale za boha si nevzpomenu, jak se to jmenovalo. :scratchanym:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mám pocit, že máš na mysli seriál Jakubiska Teta.
http://www.csfd.cz/film/70524-teta-frankensteins-tante/

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jo, to je přesně ono! :) Snad jediná věc od Jakubiska, kterou jsem nevypnula po deseti minutách :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

drapy Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ted me zčista jasna napadl jeden serial...myslim že ho nedavno opet davali, ale nejsem si jistej...

http://cz.youtube.com/watch?v=CZ1NA7Mgzgw

Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jop, Will Smith a jeho slavný začátek. :D :D Na to jsem taky koukal. :loltransparent:

Opravdu to nedávno opakovali, ale běželo to někdy ráno, tak jsem snad viděl jen pár kousků.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Geser je fakt blázen... :rflmao: v dobrym slova smyslu samozřejmě...

Ještě jsem si vzpoměl na jeden seriál, bylo to sci-fi, který dávali na jedničce (vím, že někdy v podvečer, protože a snad v pondělí či středu, protože jsem jezdíval z lidušky :) ). Bylo to o alternativních světech, vynálezce vynalezl takovej phaser, kterej namířil a to jim otevřelo nějakou červí díru či co... a oni měli v tom světě jenom určitý čas, kde řešili své zápletky, sem tam se potkali sami se sebou..a vím, že někteří se tam dostali úplně omylem...

Právě to zkouším najít...jasný mám to hl. hrdina fyzik Quinn Mellory... Tenhle seriál jsem fakt miloval...se mi klepaly ruce, když jsem jednu epizodu neviděl a navíc to pak přestali tušim dávat... A ani už nevím, co bylo za postavu ten chlápek, jak vypadal jako Luciano Pavarotti... :) :)

http://cz.youtube.com/watch?v=l8N9bFTC5O0

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

jj myslim ze se to jmenovalo traveleres, mimo jine ten herec se jmenoval john rhys davies a hral Gimliho v Panu prstenua taky si strihl malou rolicku hologramu Leonarda Da Vinciho v ST Voyager par dilu
" IMMORTALITY "

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály