Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 22.11.2008 - Jason Momoa napaden v restauraci

22.11.2008 - Jason Momoa napaden v restauraci

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

scophino Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

a tys u toho byla ? hmm ? myslim že asi jo vypadalo to nějak takhle
http://www.youtube.com/watch?v=l6uGS5cI1io
jenom to sou flaškou trošku přehnali :palka: kor to dělali určitě nějaký hodně dobrý chirurgové takže tam nebude mít ani prd a když tam bude mít prd tak se ten prd zamaskuje :P

mikass9 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dragone, to s tou velikosti rany nemyslis vazne ze ne?..210cm?to je pres dva metry:-D

Ja mel parkrat sesity oboci a pri rane o cca centimetru a pul a jsem tam mel 7 stehu - Tzn. tak 5 stehu na centimetr. Takze pokud mel Jason 140 stehu, tak to podle me byla rana tak na 30, max 40 cm;-) (I kdyz to takz neni zrovna malo)

Stejne uz se nam to chyli ke konci, tak to asi nijak nataceni neovlivni

Hlavne at se Jason brzo da dohromady!

pumelo1 Airman
Airman

Odpovědět s citací

pokud by to dělali zhruba po 1mm což je pravděpodobné tak má 14 cm.Což asi většina bude souhlasit. :bounce:

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Ne opravdu nemyslím, psal jsem i 70 cm což je realičtější, ale i tak v obličeji krapet hodně, a když si to přečteš tak zjistíš že jsem psal po půl centimetru až centimetru, pokud dokážou udělat po milimetru, tak tím lépe (já nejsem doktor, jen jsem pár stehů měl a jednou dokonce i na desítkovou ránu dva stehy (moje doktorka mi potom jeden musela dodělávat)), takže je to opravdu hodně proměnné, ale pokud dokážou udělat ten milimetr, tak je to jak jsem již psal dobře :)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Kerrow Airman
Airman

Odpovědět s citací

V obliceji a zvlast u hercu se delaji stehy male, cca 2mm, i tak je to cca 28 cm jizev :shock: .

maxwell skywalker Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

aaa koukám že se tu sešlo hejno plastických chirurgů:-D

Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Aeryn píše:
ipa: Tak tyhle názory naprosto miluju! Lidi jsou děsní machři, všechno zvládnou, skvělí hrdinové, které nic nezastraší a přejou ostatním něco šptného! Promiň, ale nepřijde mi to jako normální názor!
Nepřeju nic špatného ani nikomu, co mi něco udělal! Však on bude potrestaný! Ježiši, ale říct, že mu to přeješ a že by si to zasloužil? Neznáš ani jednoho. Sama nevím, jací jsou ve skutečnosti, ale nepřijde mi, že by se to někdo z nich zasloužil. Proč, prosímtě? Tamhle někdo týrá lidi, zvířata... ale nad tím se asi nepozastavíš, že? Zkus se zamyslet nad svým názorem!
Většina lidí jsou odvážní a silní, ale jakmile by proti nim někdo vystartoval, tak je na prvním místě co nejdřív zdrhnout. A to bylo předtím řečí, že? :roll:
Takže přidávám se k názoru, že pokud se ti to tak líbí, můžu ti ukázat, jaké to je mít pár stehů. Neměla bych s tím problém, to mi věř. Jak se říká, přej a bude ti přáno! Ale to víš, oni si to zaslouží ;-) Řekla bych, že dva stehy by ti stačili :roll:

Tak s timhle pitomcem ti velmi rád pomůžu jestli na něj plánuješ akci :box2:
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

impaled_shadow Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Raději se držte tématu, zabijáci.

Zajímalo by mne; jak ovlivní tahle událost natáčení dalších dílů/filmů? Bojím se že využijí každé záminky pro odložení.
Bůůů. Co poslouchám?
http://last.fm/user/angoisseus

Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Držíme se tématu a nikdo o zabíjení nemluví ;-) Pouze o názorné ukázce stehů :-)
Ohledně natáčení - seriál je hotový, takže to je jedno. K filmům, jak píší na gateworldu:
Jason looks very good after his injuries, with only very thin red marks visible on the left side of his face. Most of the damage from the glass was around his eye, which he kept covered with sun glasses to protect it from light. He said he’s very grateful he didn’t lose his eye or his sight. Although he can’t see well from it right now, it will heal. He also said his tear ducts are “messed up”, requiring him to dab at his eye with a tissue. Still he was in very good spirits. He noted that chicks like scars. He did mention the guy who attacked him is in jail.

Nemyslím, že by to tedy mohl být problém ;-)
Obrázek

Dr. Daniel Jackson Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mohl byste to prosím někdo přeložit, pro neznalé angličtiny? :)
- That would be virtually limitless power. What happened?
- A slight problem. It was the creation of exotic particles in the containment field.
- He destroyed a solar system.
- Meredith.
- It was uninhabited.
---------------------
Obrázek
Obrázek

Nové Stargate SG-1 & Atlantis video
http://cz.youtube.com/watch?v=JE6JvkmkD3k

-----------------------
Blahoslavená budiž Sam.

StargateKid Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Google translator:
Jason vypadá velmi dobře a po jeho zranění, jen s velmi tenkou červenou značek viditelný na levé straně jeho tváře. Většina škod ze skleněného se kolem jeho očí, které si uchovávají pokryta sluneční brýle k ochraně před světlem. Řekl, že je velmi vděčné, se mu nepodařilo ztratit jeho oko nebo jeho očima. I když nelze vidět i z toho teď, to bude hojit. On také řekl jeho slzu kanály jsou "neuspořádaný", která vyžaduje, aby ho ťuknout na jeho oko se tkáně. Přesto byl ve velmi dobré duchy. Má připomenout, že jizvy, jako mláďata. On to zmínit, kdo ho napadl, je ve vězení.
Obrázek

Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Zrovna před dvěma dny jsme byli s kámošema v hospodě, a jeden z nich třísknul půlitrem do stolu. Půlitr se samozřejmě rozletěl na všechny strany. Zrovna jsem si vzpomněl na Jasona jak dostal tím půlitrem. Nechápu ty co tu psali, proč se nebránil. Po tý ráně musel bejt v bezvědomí, a jak sám říkal, může bejt rád že nepřišel o oko.
Barney: It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Vždyť to je právě ta neustále omýlaná věc - lidé jsou machři největší, kteří by dokázali zlikvidovat i Terminátora a přitom o všem ví :jako: houby :jako:. Pak kdyby přišlo něco k nim, tak by leželi a modlili se, ať je to za nimi.
Nikodo neodsuzuji ani to nehodlám dělat, ale rozhodně se nedivím, že se nebránil. Ono stačí dostat normálně pěstí... :roll: Ale to je pro člověka co nepoznal nepochopitelné. Lidé jsou navyklí na "úžasné" filmy o "úžasných" hrdinech, do kterých můžete mlátit dokola a ono je jim to jedno...
Tak to ve světě nechodí :roll:
Obrázek

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No tak to tu po "pol roku" zase čítam a dosť sa divím :D Nemyslím si, že by sa mohol brániť, lebo si ani nemyslím že to čakal. A keď už raz dostanete pollitrom, nemyslím, že by ste to obišli s tým, že si pretiahnete krk, puknete sánkou a idete ďalej :roll:

StargateKid: No teda, z toho Google Translatru som tomu rozumela menej než z tej angličtiny :lol:

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM