Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Nezapomenutelné televizní perly

Nezapomenutelné televizní perly

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Quinix píše:
Ježiš co to je? Nějakej spin-off Kačerů? :-D Vidim Rampu McKváka, ale nic mi to neřiká

Správně. Spin-off Duck Tales :D
Pokud si na Kačery vzpomínáš,tak v jednom dílu Rampa pracoval pro jistou vládní organizaci (způsobem sobě vlastním) a od té doby byl veden jako agent v záloze.
Ke Skrblíkovi se pak přimotal Robokačer a Rampa odešel. Pak ho ale povolali a teď dělá Duckovi parťáka :)

Oba seriály jsou propetenější víc než třeba SG1 a SGA
V Duckovi je Magika,Rafani a Skrblík. A v ostatních Disneyho seriálech jsou na Ducka taky narážky:)

Eleira: Komedii o Hoodovi jsem zaznamenal jen jednu a byl to film Mela Brookse. Nebylo to ono? :)
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Eleira píše:
Kobra 11....upřímně, víc než Semir byli zajímaví jeho parťáci....nejlepší byli André, Tom a Jan (v tomhle pořadí :smile: ). Andrého mi bylo hrozně líto....a pak vlastně i Toma, oba skončili tak nějak tragicky. Ale ten Andrého konec byl teda opravdu hodně smutnej. Chudák.

Jak skončil André? A kdo to byl? :scratch: To jméno mi vůbec nic neřiká.... Tomův konec byl rtakovej... drsnej.... Janův si taky nepamatuju :( Sakra si z celý Kobry 11 pamatuju akorát že se tam honí po dálnici :-D
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jen ze zájmu jsem se podíval na IMDB kolik má Kobra 11 řad a osobně jsem zaskočen :shock:
http://www.imdb.com/title/tt0115088/

Jinak André byl tuším ten druhej Semirův parťák. Jediný který zemřel.
ADRIC WILL FALL

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Když dodám,že ho padouch střelil harpunou v jedoucím člunu a on spadl do moře, tak nebudu vypadat TV maniakálně,že?
Obrázek

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Nj, Semír má vlasy, nějaká třetí řada tipuju, kdo si to má pamatovat :-D

Ale hned v prvním díle první řady kobry myslim jednoho parťáka Semirovi zastřelili :)
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Odpovědět s citací

Teď doufám, že nebudu zase vypadat maniakálně já, když to trochu upravím. V Pilotní epizodě ještě Semir nebyl. Byl tam jeden (na jehož jméno si nevzpomínám) a jemu zabili parťáka. Semir tam přišel vlastně na jeho místo :D Já vím je to zlé. Hodně zlé :D
ADRIC WILL FALL

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

A jo :-D At žije IMDB a youtube :-D

V pilotu byli Ingo Fisher a Frank Stolte... :)

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

K tomu Hoodovi - byl to seriál. Výžně si už nepamauju, co to bylo zač, ale určitě to byl seriál, ale dávali ho jen jednou.

Kobra - tak vlastně tady bylo už vše řečeno....začíná to dvojicí Ingo Fisher a Frank Stolte...Ingo umírá v pilotním díle, nastupuje Semir (nesmrtelný, práce s ním na vlastní nebezpečí :smile: )...jeho parťákem je Frank, ale ten pak nějak zmizí (nikdy jsem nezaregistrovala díl, ve kterém odešel, prostě pak najednou nebyl) a přichází André Fuchs....ten pak umírá když ho bad guy střelí na lodi harpunou, Semir se ho snaží vylovit, ale nenajde ho (je to jeden z nejsmutnějších, ne li nejsmutnější moment Kobry :smile: )....další je pak Tom Kranich, který snad po dvou sezénách odchází po smrti své snoubenky.....střídá ho Jan Richter, který tam vydrží taky snad sezónu nebo maximálně dvě...vrací se Tom, který je později zastřelen (druhý nejsmutnější moment Kobry)....a zatím poslední v řadě (doufám) je ten maník, co dělal parťáka Rexovi, a co si nepamatuju jeho jméno (Alex, myslím...fakt nevim, mně se nelíbí, tak jsem tu řadu už nesledovala :smile: ). Ten by ale taky měl vydržet jen jednu sezónu, tak jsem zvědavá, co s ním provedou :D
Jo a pak byl ještě spin-off Kobry....Nasazení týmu 2...či jak se to jmenovalo. Tam vím, že byla nějaká ženská s jiným chlapem než Semirem, ale to jsem nesledovala, pže tam právě nebyl ten Semir, takže to nebyla ta pravá Kobra....Semir je prostě Semir :rflmao:

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Chris je to :-D

Ale Kranich vydržel dýl.... někdy od čtvrtý do snad osmý sezony... a pak snad jednu :)

Tak změníme téma, co třeba Medicopter 117? :-D

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Díly s Andrém jsem moc nesledovala, ale Tom byl imo nejlepší. Pokud se to dá o německém seriálu tvrdit, tak se Semirem byli skvělá dvojka a v poslední řadě spolu už za sebe skoro dokončovali věty :D Ano, bylo to smutné - a ještě smutnější bylo, že to všechno vykecali o den dřív ve Volejte Novu. Takže jsem se nemusela obtěžovat se sledováním :roll: Dřív jsem na nové díly koukala na satelitu, ale ten teď jaksi nefachá, takže mám smůlu (přidávám se k ne-maniakálním :D)

Medicopter 117? To je bolestivá současnost, ne? :smile: Viděla jsem asi půlku jednoho dílu, ale kupodivu to zaujalo tátu, který na televizi stejně jako taky moc nekouká, takže to už je co říct. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Aha...Chris...já věděla, že je to nějaké takové krátké jméno....vím, že byl předtím nějakým agentem, nebo co. Ale hlavně sloužil s Rexem, což bylo možná bezpečnější než se Semirem, ten má moc velkou úmrtnost parťáků....to Rexovi snad umřel jen jeden :rflmao:
Začínám se utvrzovat v tom, že moje výroky stylu "Já televizi nesleduju" jsou pěkný kecy, protože i Medicopter znám a sledovala jsem ho docela pravidelně. Ale týmy bych tady asi dohromady nedala....teda dala, ale ne podle celých jmen :smile: a možná ne zcela dobře chronologicky.... :lol:

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Uff, dát je dohromady? to ani náhodou... vybavuju si akorát docela živě díl, kdy Medicopter urval zadní vrtuli o lano a spadnul někde v horách a pilotce museli amputovat nohu... aspoň myslim že to byla noha... :) ... to byl zrovna speciální díl, snad i na pokračování :-D

jinak je to jak kobra.. většina dílů podle šablony... :-D

Eleira: Tak Rexovi pokud vim umřeli všichni partneři/páníčkové... nebo skoro všichni... :) vždycky byl takovej smutnej....

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já fakt nevím....já Rexe nesledovala....teda ne pravidelně....vim, že mu umřel ten první, imo nejošklivější. To si ještě pamatuju, ale co se stalo s těma dalšíma, to nemám páru....

Já si pamatuju díl, ve kterým jeden pilot umřel při nejakým výbuchu, když zachraňoval bývalýho doktora od mafie, pak si pamatuju, jak umřela doktorka na následky popálení (taky to byla nějaká exploze) a pak už nevim, kdo se tam zmrzačil nebo umřel

Odpovědět s citací

No jo Medicopter to si vždycky vzpomenu na hádanku: Je to červený, lítá to a říká si to o sestřelení. Co je to?

Jinak ten díl kdy umřel ten Pilot (Já mu říkal Čech, jelikož ho daboval) si pamatuju (takový epizody se totiž pamatují nejlíp) ale taky už jsme to viděl hodně dávno.
ADRIC WILL FALL

Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Helicops (nebo tak nějak)-to byl seriál o nějákém supermoderní vrtulníku. Víc nevím, nedodívala jsem se asi na jeden díl... Potom spoustu "perel" uvidíte na AXN Sci-fi- Země-poslední konflikt, Lexx, Pán šelem... Taky se divím, že tu nebyli Lovci pokladů :lol:

Strážci vesmíru jsou klasika :D Jako malí jsme si na ně hrávali (vetšinou šlo o to že jsme někam skákali a řvali u toho "morfujeme" :rflmao: Bývala jsem, tuším, ta žlutá... Jak jsme mohli být tak blbí? :lol: ). Tyhle seriály pro děti jsou vůbec maso :lol:
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak Strážci vesmíru mě minuli taky (naštěstí, jak tak koukám :D ) Já jako malá ujížděla na Disneyovkách - hlavně Goofy a Max (moje nejoblíbenější), Rychlá Rota (Chip, Chip, Chip, Chip a Dale! :D ) a možná taky Gumídci.
Želvy ninja jsem jako malá přímo žrala :)
Jen mě trošku zaráží, že si tu ještě nikdo nevzpomněl na Šmouly. Další ze seriálů mého dětství. A měli i hezkej opening. No a Gargamelovo "Šmouly nechci ani vidět!" je snad už legendární.
Telenovely samozřejmě bez komentáře.
Co se pokemonů týče, tak je to stupidní seriál, ale na druhou stranu ho nemůžu úplně hanět, jelikož mě přivedl k jedné z nejlepších RPG her. Navíc od série Master Quest ta debilita prý poklesla (nevím, viděla jsem jen Indigo League a část Johto league a pár dílů Shinnoh Adventure). Ale Pikachuovo "pika pika" mě sralo pomalu už od začátku. Kdyby ho tak vyměnili třeba za Riolu... (můj nejoblíbenější poke z Diamond/Pearl/Platinum)
Na Digimony jsem koukala, ale jen na I. a část II. série. Dalo by se říct, že to dost kopíruje pokemony, i když s trošku menší mírou stupidity (říkám S TROŠKU MENŠÍ MÍROU, ne že to není pitomina).
Mimochodem, Starostliví Medvídci byli také můj oblíbený seriál. Stejně jako Duhová Regina. Postupem času taky přestávám chápat, jaké pitominy se mi líbily.
Dětské filmy jsou vůbec kapitola sama pro sebe. Za něco stály snad jen české pohádky ze sedmdesátých a možná i části osmdesátých let. Pak už úroveň našich pohádek dost poklesla (když začali kombinovat mizerné kulisy s příběhy, kdy například král ve středověku měl televizi apod.).
Nejlepší perlou jsou ovšem filmy o Barbie, na kterých teď ulítává moje ségra.
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Koukám, že se tady vyrojili další perly :D
K helikoptérám - Helicops je o supermoderním policejním německém vrtulníku AK-1 (přiznávám, že ten seriál se mi celkem líbil, ale bylo to spíš takový, že když to vidím, tak to vidím, ale zase tak jsem to nevyhledával) Mno a Medicopter - to je kapitola sama pro sebe - taky jsem sledoval :oops: . Nejvíc mě asi zasáhla ta smrt toho pilota (ani na jméno si nevzpomenu - byl to ten jak ho daboval ten Čech :oops: ), potom už šel seriál od 10 k 5, i když tam dali nějakýho novýho pilota, kterej byl taky celkem sympatický....

Jinak k Rexovi - tomu snad umřeli jenom první 2 páníčci - ten psovod před Morettim, co se objevil jen v úvodním dílu a potom Moretti, ale jinak myslim vesele přežívali :)
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

ELEIRA: Starostliví méďové... fakt díky moc, sice s tou duhou jsem to měl tak trochu zmatený..., ale jinak jsem si i ty mráčkový-auťáky a srdíčka pamatoval celkem dobře... To je fakt nálož, nevěděl jsem, že se někdy dozvím pravý název.. :D :D

Z Geserových seriálů si pamatuju akorát ty Hromkočky....jinak nic...mi jsme nebyli kabelový děti..

Ale tohle je vysloveně pojem...

http://de.youtube.com/watch?v=ztO8sfl_ApI

Osobně jsem měl nejradši tu mladou čarodějku...ale předpokládám že holky budou preferovat spíš hlavního hrdinu...akorát mi nejde do hlavy, že to má být z arabskýho prostředí a moc orientální mi to nepřijde to už byl lepší Kabir Bedi a:

http://cz.youtube.com/watch?v=TfSvXyVesnE

EDIT: Rex? Hlavně že tu řešíte páníčky, vždyť už je po smrti i ten pes...

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Našel sem to!!!
Takže pamětníci kapesníky připravit teď

http://de.youtube.com/watch?v=PjsILB77Hj4

http://de.youtube.com/watch?v=vkkTOaWufcA&NR=1

Myslím,že původní sekvence je ten druhý odkaz
osobně tohle považuju za příběhově nejvydařenější Lišákovu adaptaci :)
Obrázek

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

gravidus píše:
EDIT: Rex? Hlavně že tu řešíte páníčky, vždyť už je po smrti i ten pes...

On je po smrti? Podle mě to nechali otevřený, kdyby chtěli ještě natáčet, ale nevim no :hmmm: já tu italskou sérii moc nesledoval :scratchanym:
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Geser: Zrovna nedávno jsem si na tohle vzpomněla :) Zorra jsem měla hodně ráda a souhlasím s tím, že tenhle byl obzvlášť vydařený. Když se dneska řekne Zorro, tak se mi spíš vybaví seriál než Banderas :D Vůbec by nebylo od věci, kdyby ho zase začali dávat...

EDIT: A teď jsem si vzpomněla - doufám, že to tu ještě nebylo - další stálice mého dětství :D
http://cz.youtube.com/watch?v=Q6G1v8CmRJc
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

drapy Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hey lidi některý ze serialu který sem dáváte sou nebo spíš byli skvělý a rád se je sledoval...teda některý německý sem moc nemusel, ale nekdy se to dalo...tak přihodím pár mých oblíbených serialů, které sem sledoval a bylo by dobrý kdyby se nekdy objevily opet v televizi
http://cz.youtube.com/watch?v=v9ROoPynGFM

tak tohle je klasika, jeden z prvních mimozemských obyvatel na zemi :)
http://cz.youtube.com/watch?v=PIfuaUTH9Y4

vzpomínáte si na to někdo??? tohle byl taky dobrý akční serial

http://de.youtube.com/watch?v=pE7ygvbRoUY

no a ještě jeden zajímavý serial...

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

No, když navštívíte moje seriálové Jukeboxy na Festivalu fantazie, tohle tam najdete... :smile:

Každopádně, seriálový Zorro byl hodně dobrý. Tenkrát se mi to děsně líbilo, i když to dávali tuším v nějakou blbou dobu (Nova, no :D). Dneska už bych na to asi taky koukala jinak, ale když je vám 13 nebo tak, tak to neřešíte.

Alf, Krok za krokem? Dva sitcomy, které byly sranda a nebyly to blbosti :) Na Krok za krokem se ráda podívám i dneska, protože je to rozhodně správnější a uvěřitelnější rodina, než jaké se snaží prezentovat jinde. :)

Ví někdo, jak dopadlo tohle?

http://de.youtube.com/watch?v=gDs-WnBqHhs
:D

Hrozně dlouho to nedávali, i když nedávno jsem to zaregistrovala snad ve čtyři odpoledne nebo tak. Každopádně, nikdy jsem neviděla poslední díl. Snad to někdy vydají na DVD. :)

Robin Hood, vůbec si znělku nevybavuju, ale pamatuju si, jak to skončilo špatně :(
http://de.youtube.com/watch?v=IkqGUa7PV4o
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

A TEAM! Jop...

A trocha extrému:
http://de.youtube.com/watch?v=x8BKiigBsa8

Kromě atomovky měl všechno :)

Gravidius: díky moc za připomenutí. Ten novej Sindibádí seriál měl dobrou kombinaci postav. Vynálezce u mě ovšem vedl 8)

Klenotka: kdybys nějak chtěla pomoct,tak mám slušnou sbírku znělek :)

Jinak staré Želvy:
http://cz.youtube.com/watch?v=qI0FbYe3lRE

a nové,IMO o dost lepší:
http://de.youtube.com/watch?v=MlG7R6iUXNE
Obrázek

drapy Airman
Airman

Odpovědět s citací

jo krok za krokem je taky skvělej rodinej serial

http://de.youtube.com/watch?v=JAqvgKatDfc

znáte to někdo???
Mladý Pierce Brosnan...taky super serial...sice si z nej skoro nic nepamatuju ale vim že sem ho měl rád...

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály