Tak Strážci vesmíru mě minuli taky (naštěstí, jak tak koukám

) Já jako malá ujížděla na Disneyovkách - hlavně Goofy a Max (moje nejoblíbenější), Rychlá Rota (Chip, Chip, Chip, Chip a Dale!

) a možná taky Gumídci.
Želvy ninja jsem jako malá přímo žrala
Jen mě trošku zaráží, že si tu ještě nikdo nevzpomněl na Šmouly. Další ze seriálů mého dětství. A měli i hezkej opening. No a Gargamelovo "Šmouly nechci ani vidět!" je snad už legendární.
Telenovely samozřejmě bez komentáře.
Co se pokemonů týče, tak je to stupidní seriál, ale na druhou stranu ho nemůžu úplně hanět, jelikož mě přivedl k jedné z nejlepších RPG her. Navíc od série Master Quest ta debilita prý poklesla (nevím, viděla jsem jen Indigo League a část Johto league a pár dílů Shinnoh Adventure). Ale Pikachuovo "pika pika" mě sralo pomalu už od začátku. Kdyby ho tak vyměnili třeba za Riolu... (můj nejoblíbenější poke z Diamond/Pearl/Platinum)
Na Digimony jsem koukala, ale jen na I. a část II. série. Dalo by se říct, že to dost kopíruje pokemony, i když s trošku menší mírou stupidity (říkám S TROŠKU MENŠÍ MÍROU, ne že to není pitomina).
Mimochodem, Starostliví Medvídci byli také můj oblíbený seriál. Stejně jako Duhová Regina. Postupem času taky přestávám chápat, jaké pitominy se mi líbily.
Dětské filmy jsou vůbec kapitola sama pro sebe. Za něco stály snad jen české pohádky ze sedmdesátých a možná i části osmdesátých let. Pak už úroveň našich pohádek dost poklesla (když začali kombinovat mizerné kulisy s příběhy, kdy například král ve středověku měl televizi apod.).
Nejlepší perlou jsou ovšem filmy o Barbie, na kterých teď ulítává moje ségra.