Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Nezapomenutelné televizní perly

Nezapomenutelné televizní perly

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak Esmeralda prakticky odstartovala éru telenovel v televizi, si pamatuju, že mě babička nutila abych se na to s ní díval.. To bylo psycho..a pak ten zázrak, jak začla vidět...
Taky se divim, že tu nebyl ještě zmíněn seriál Beverly Hills 90210, taky jeden seriál, kde hrdinové bojují s tím, že jsou strašně bohatý... Vždycky jsem chtěl být sexy jak Brandon... a chodit s Donou... a taky jsem jim záviděl /Píčpit/ nebo jak se ten podnik jmenoval...

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak telenovely a seriály typu Tak jde čas, o tom radši mlčim - to jsem nikdy neviděl, ale když někdo říkal (nevim v jakým seriálu), že oživili postavu mrtvou někde 300 dílů a udělali to tak, jako že těch 300 dílů bylo jen sen....bez komentáře :D
Strážci vesmíru :rflmao: to byla taky síla - jsem pár dílů viděl, ale ... :rflmao:
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Dark Angel: To bylo právě to oživení Bobbyho v Dallasu myslim :rflmao:
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mno já jsem si to myslel :D
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

DarthKulich Airman
Airman

Odpovědět s citací

Na strážce mně nešahejte - ve školce jsme to žrali úplně všichni :D
Morfujem! :D
People assume that time is a strict progression of cause to effect... but actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly.... timey-wimey.... stuff.

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Dobré téma. První, co mě napadne, když slyším nezapomenutelné perly, je turecký film z roku 1982 Dünyayi Kurtaran Adam neboli Turkish Star Wars. Já osobně ani nevím, co na tenhle film říct. Jedno je jasné: musíte to vidět.

Info a komentáře:
http://www.csfd.cz/film/203234-dunyayi-kurtaran-adam/

Pár scén z filmu:
http://www.youtube.com/watch?v=U3uAUp6FjgM

http://www.youtube.com/watch?v=tx7PYAAOwxE

Celý film (legálně)
http://video.google.com/videoplay?docid=-7069307816427160377
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Strážci vesmíru... :rflmao:

Už je to pár let zpátky, takových osm, byl jsem na táboře Orientačního běhu a šli jsme z tábora na mapový trénink, vzdálenost necelých patnáct kilometrů, takže dvě a půl hodinky chůze.
Asi padesát metrů za mnou šla celou dobu skupinka borců, tehdy jim bylo 16 až 19, co si po patnácti minutách začali hrát na Strážce vesmíru a prostě si tam během té cesty odehráli celou vlastní kecací epizodu o délce normálního filmu.
Každých pět minut nějaká postava přiběhla, že tam se to a to, lídr strážců (myslím, že se mu říkalo Mirda) vykřikl "Morfujeme!", jeho poskoci odpověděli "Morfujeme!!!" :rflmao: A tak to šlo celý dvě hodiny...

Nicméně, když jste u těch telenovel, před čtyřma nebo pěti rokama dávali na Nově "Právo na lásku"... to byla jediná telenovela, co mě kdy zaujala, že když jsem měl čas, tak jsem se i koukal...
Pak jsem jednou neviděl asi tak šedesát dílů, po dvou měsících zase pustil, po deseti minutách jsem věděl, co se za dva měsíce stalo, a další týden jsem zas koukal až do konce seriálu... :)
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

No pozor, Strážce vesmíru jsem strašně žral :-D Dávali to na Cartoon Network myslim :)
Nedávno jsem si jeden díl stáhnul (na WF jsou myslim) a nějak sem nechápal jak sem se na něco tak stupidního moh dívat :-D

Alfa a ta hlava ve flašce a těch 5(?) magorů v maskách :-D

Morfujeme! Šavlozubý tygr! Pterodaktyl! Tyranosaurus! :-D Taky super jak se pak složili ve velkýho a když ani to nepomohlo, tak přijel Titán :-D
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak Dünyayi Kurtaran Adam je taková sra*ka, až je geniální :D .

Jinak zvláštní, že si ještě nikdo nevzpomněl na Semira "Nesmrtelného" a jeho Kobru 11. Jako tak jednu, dvě řady (neříkám jaký, jelikož on v tom fakt rozdíl není) se lze ještě dívat, pak už ale to neustále stejný schéma každý epizody začne trochu vadit :D :

http://cz.youtube.com/watch?v=wfBJkBXCo-Y
ADRIC WILL FALL

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Yéé,tohle je téma pro mě :D

V Dallasu se Bobby stal tak populární,že ho tam museli násilně vrazit a dobrá čtvrtina seriálu se tím stala Pameliným snem. Ale padouch J.R. Ewing je klasika 8)

Tak jde čas jsem sledoval až do doby,co Billie začala chodit s Bobbym a Marlenne posedl démon. Prostě už nevěděli co roupama. Navzdory všemu je postava Kelly asi nejtragičtější seriálový charakter vůbec:)

Na Power rangers mi nesahejte! :x To byla legenda,ikdyž se ty díly hrozně opakovaly. Dokonce měl seriál i vývoj a upgready robotů (Zordi se jmenovali 8) ) A od doby co od Ninjora získali nové,tak se seriál dějově posunul dost dopředu.
My jsme morfování řešili dvacetikorunou a barevnýma čelenkama. (Byl jsem modrej-Billy)

No Esmeraldu bych docela rád shlédl ještě jednou. José Armando jako vyměněné dítě + následný transfer seriálu do Mexico city... Ono to nebylo tak špatný

Doktora z hor bych překousnul kvůli Pankrácovi,ale ta herecká výměna už na mě byla moc :?

Ale jinak jsem zcela normální a mám i osobní život! Ehmm...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Paradoxně ta část, kde se to Pamele zdálo, mi z celého Dallasu připadala jako nejlepší. Pamatuju si, jak to Železný ve Volejte řediteli zmateným divákům vysvětloval :D Bože, jak ten uměl divákovi všechno polopatě vysvětlit, a ještě z něj nenápadně dělat blbce :D

Power Rangers mě nějak úplně minuli. Nevím, kdy běželi, ale vím, že tenkrát se mi to vůbec nelíbilo, protože mi to přišlo hrozně hloupé. Pardon, Gesere :)

Pamatujete někdo Jacka Holborna? Čekám, jestli to nevydají teď na DVD, protože dodnes nevím, jak to dopadlo :D
Nebo Robin Hood z 80. let :) To jsem milovala.

Jednu dobu u nás běžel nějaký polsko/americký fantasy seriál, a bylo to hodně dobré, ale za boha si nevzpomenu, jak se to jmenovalo. :scratchanym:

Esmeralda je náhodou klasika :D "Je to zelené a vráží to do zdi, co je to?" :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Neva. Chápu že to byla hrozná vymejvárna,ale žrali jsme to:D

pamatujete někdo na tohle?
http://cz.youtube.com/watch?v=emy4p2iW7b8

nebo
http://cz.youtube.com/watch?v=caJe4d0KAR0&feature=related

nebo
http://cz.youtube.com/watch?v=W5JdjJBQ1C4

tohle bylo perfektně nazpíváno česky,ale za boha to nemůžu najít.
Tyhle seriálkové znělčičky sbírám 8)

No a nemohl vám uniknout seriál,který je tak úžasnou parodií na superhrdiny,že za to dostal i nějakou cenu :D
http://cz.youtube.com/watch?v=cUW0lj5CfuQ
Obrázek

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Aha, tak z toho všeho jsem sledovala jen to poslední. Česky ta znělka byla fakt skvělá :lol:

Jinak Esmeralda....no jo, taky jsem koukala, poprvé :smile: Holt začínala éra telenovel, bylo to zas něco nového.

Strážce vesmíru jsem taky žrala. S bráchou jsme taky morfovali. Dokonce jsme si vyrobili i takový divný placky :rflmao: A kamarádka a její brácha to sledovali taky, takže už nás byla pěkná banda :rflmao: Občas se ještě připojil bratránek, a to už jsme skoro dávali dohromady patřičný počet strážců (švec, ty jo....kolik jich bylo.....původně snad červenej, modrej, černej (nebo hnědej?), žlutá a růžová, že jo?.....pak přibyl zelenej/bílej) :smile:

Jo a k těm medvídkům s duhou....Care bears...v češtině snad Starostliví medvídci
http://cz.youtube.com/watch?v=cCsHv8U2aAY

http://www.youtube.com/watch?v=Q2nUWn9Tztg&NR=1

Jo a pak jsem našla ještě tohle....nádhernej seriál "Dobrou noc, strýčku Fido"
http://www.youtube.com/watch?v=Vbg34Z3bHno&feature=related

DarthKulich Airman
Airman

Odpovědět s citací

Eleira: Ne, Tipa a Ťapa nééé! :D
Někdo to u nás nedávno koupil a ségra na to teď čučí od rána do večera. :D
People assume that time is a strict progression of cause to effect... but actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly.... timey-wimey.... stuff.

rocketman Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak nejlepší perlou je určitě kobra 11. Nejenom, že za všechny série by se tam nabouralo přes 10000 aut (V každém díle se nabourá někdo a do něj pak bourají další a další jakokdyby ho neviděli)
A pak je tu ta věc, že obyčejní dálniční poliši vyšteřují vraždy, zlodějiny, ochraňují prezidenty a vládní agenti před nimi mají odstup.
No a nejhorší je, že já taky a každý z vás určitě každý den vidím na dálnici auta dálniční policie jak lítají ve vzduchu, protože ten se naboural kvůli ženské, která má speciální zbraň, která zastavuje motor či co to bylo. :roll: :roll:

Co se týče strážců vesmíru, tak i já jsem měl své období, ale poté, co se z nich staly ninje, mě to přestalo bavit.

Zato já jsem si poměrně dlouho užil u Pokemonu a digimonu. Ještě dnes znám začáteční znělky obou!!! :-D

A co se týče telenovel, tak rozhodně nezapomenutlená je Ošklivka Betty, Má tlustá (potom štíhlá) valentýna, Kačora, jsi můj život a tucty dalších.
Si pamatuji že někde na konci valentýny bylo něco, co mě velmi pobavilo:

Orestes: Ty si přivyděláváš jako děvka?
Mercuria: Oreste (brečí)
bodyguard Mercurie jehož jméno jsem si nezapamatoval: Oreste, nech svou matku na pokoji.
Oreste mrští tím bodyguardem jako taškou flašek a dohodí ho na druhý konec salónku na stůl. :D :D

Tyhle časy se už nikdy nevrátí :D
Stargate: Babylon 3x05 Fall of great Kre'tak Amore Part I.
viewtopic.php?f=27&t=6004&st=0&sk=t&sd=a

Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tak ty tři poslední z Geserových odkazů si pamatuju. Hlavně Thundercats (Hromkočky nebo tak nějak to překládali) mě hodně bavilo. Pamatuju si jak jsem to sledoval ještě na supermaxu, ale pak ke konci to pořád končilo To Be Continued, takže jakmile jsem to viděl obden tak už jsem se v tom trochu ztrácel.

Jinak když se v tom prvním odkazu objevil název COnan tak jsem si hned vzpomněl na tenhle "kvalitní" seriál:
http://cz.youtube.com/watch?v=KPBsz96pG_s
ADRIC WILL FALL

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Dobrou noc, strýčku Fido - to bylo náhodou úplně super, jsem si nedávno (no tak 2 měsíce to jsou) na tu větu vzpomněl a nemoh jsem ji zařadit, a když jsem ji zařadil, tak jsem si vůbec nemoh vzpomenout jak ten večerníček vypadal :D :oops:
Pokémoni a digimoni :D paradoxně mě chytly v době vzniku pokémoni ale digimoni vůbec ne. Ale když si vzpomenu, to už jsou doby dávno minulé :(

Mé Povídky ZDE

Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Geser: Díky za připomenutí. :D První dvě jsem doslova žral. :lol: Hmmm... že bych se vrátil do svých dětských let. :lol:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Šmarjá, co to je za kreslené seriály, to vůbec neznám :shock: Conan, nějaké kočky...Jestli to běželo na kabelovce, tak to jsem ani sledovat nemohla a jestli to bylo po roce 1998, tak už mě to možná ani moc zasáhnout nemohlo. :)

Pokémoni, hmm, to bylo šílenství až někdy v době, kdy jsem snad byla tuším ve třeťáku nebo čtvrťáku, takže mě osobně to minulo - ale neříkám, že ostatní byli imunní :D

Z fantasy seriálů si vzpomínám na Pána šelem a jednu dobu chodila taková hrůza jménem Tarzan, kde pobíhal nějaký šílený blonďák, co tam v těch kožených trenýrkách dokonce párkrát zabránil bombě ve výbuchu, nebo se věšel na letadla a podobné hovadinky :D

Jinak, a na co nedám dopustit, to bylo Vražedné pobřeží :) To jsem žrala a dodnes se na to i celkem ráda podívám, protože Nick Slaughter byl prostě Nick Slaughter :D Ty jeho barevné košile byly skvělé, a Sylvie byla tak strašně neobvyklá kolegyně, že ji prostě nešlo nemít rád :) Hlavně to byla zrzka, což se moc často nevidí. :)

A na strýčka Fida nesahat, to byl večerníček mého dětství :) Když ještě chodívali ve večerníčku normální pohádky - i když, ehm, teď chodí Krteček a kouká na to celá rodina. :D

Pamatuje si tu vůbec někdo na Dráčka Soptíka či Bednu Ednu? :wink:

EDIT: Do háje, vy jste rychlí! :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka: Já si taky říkám, že ty seriály jsem vůbec neviděl a co víc, ani jsem o nich neslyšel. Jinak na Vražedné pobřeží si také matně vzpomínám - moje sestra to strašně žrala a přiznám, že já celkem taky. Ono to nebyl špatný seriál :D
Njn - já jsem, když začali pokémoni, byl někde v šesté třídě, nebo tak nějak, takže na základce to vážně frčelo :D

Mé Povídky ZDE

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jasně - Soptík! :D
Pán šelem s Godartem v hlavní roli doplatil na střídání scénáristů. Osobně začátek seriálu považuju za suprový. A když to AXN nadabovala,tak se kvalita ještě o stupínek zvedla:)
Vím,kterého Tarzana máš na mysli. Byla to celá skupina i s nějakým hláškujícím pilotem a měli na pobřeží afriky úplnou základnu. Béčko no...
Nejlépe pojatou Tarzanoidní tématiku jsem paradoxně viděl v seriálu Sheena

Slaughter měl skvělý charisma. Ale nejlepší interakce v seriálu měli barman a jeho papoušek(kterej je nejednou všechny zachránil :lol: ).

A co trochu novější věc? :D aneb nejen -moni vládnou dětským mozkům:)
Obrázek
Obrázek

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

ty znělky si pamatuju všechny, ale o čem to bylo netušim :)

A na Kobru 11 nešahat :-D I když jsou ty díly vesměs pořád stejné, to že se to furt točí o něčem svědčí, ne? :-D

Geser: to sem viděl u bratránka, ale co to je teda netušim :-D

Pokémoni, Digimoni, Teletubbies... to mě naštěstí minulo :-)

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Pro totální vyznavače:
http://de.youtube.com/watch?v=czCqMWRFVg4

nemá to někdo česky? Pomalu se připravuju na přepad Nováckých archivů :(
Obrázek

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Ježiš co to je? Nějakej spin-off Kačerů? :-D Vidim Rampu McKváka, ale nic mi to neřiká

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Detektiv Duck...jé no jo....ta znělka vyvolala vzpomínky :smile:

A Vražedné pobřeží....jééé Nick....to byl prostě frajer. Dokonalá věc.

Kobra 11....upřímně, víc než Semir byli zajímaví jeho parťáci....nejlepší byli André, Tom a Jan (v tomhle pořadí :smile: ). Andrého mi bylo hrozně líto....a pak vlastně i Toma, oba skončili tak nějak tragicky. Ale ten Andrého konec byl teda opravdu hodně smutnej. Chudák.

Tarzana si taky pamatuju. Šílenost.
Pás šelem - začátek se mi líbil, ale ty další díly šly hodně dolů
Pamatuju si ještě nějakýho komediálního Robina Hooda. Nějaká parodie, ale nemám páru, jak se to jmenovalo.

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály