Šmarjá, co to je za kreslené seriály, to vůbec neznám

Conan, nějaké kočky...Jestli to běželo na kabelovce, tak to jsem ani sledovat nemohla a jestli to bylo po roce 1998, tak už mě to možná ani moc zasáhnout nemohlo.

Pokémoni, hmm, to bylo šílenství až někdy v době, kdy jsem snad byla tuším ve třeťáku nebo čtvrťáku, takže mě osobně to minulo - ale neříkám, že ostatní byli imunní

Z fantasy seriálů si vzpomínám na Pána šelem a jednu dobu chodila taková hrůza jménem Tarzan, kde pobíhal nějaký šílený blonďák, co tam v těch kožených trenýrkách dokonce párkrát zabránil bombě ve výbuchu, nebo se věšel na letadla a podobné hovadinky

Jinak, a na co nedám dopustit, to bylo Vražedné pobřeží

To jsem žrala a dodnes se na to i celkem ráda podívám, protože Nick Slaughter byl prostě Nick Slaughter

Ty jeho barevné košile byly skvělé, a Sylvie byla tak strašně neobvyklá kolegyně, že ji prostě nešlo nemít rád

Hlavně to byla zrzka, což se moc často nevidí.

A na strýčka Fida nesahat, to byl večerníček mého dětství

Když ještě chodívali ve večerníčku normální pohádky - i když, ehm, teď chodí Krteček a kouká na to celá rodina.

Pamatuje si tu vůbec někdo na Dráčka Soptíka či Bednu Ednu?
EDIT: Do háje, vy jste rychlí!

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.