Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Počítače ICQ Klienti

ICQ Klienti

Hardware, software a vše co se toho týče.

Který z ICQ klientů používáte?

ICQ 6 (či jeho jiné verze)
28
20%
QIP
51
37%
QIP Infium
32
23%
Miranda
19
14%
Pidgin
6
4%
Trillian
2
1%
Jiné
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů : 138

Příspěvek 25.11.2008 21:37:19
leonidas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

WOLF'S PROFI MIRANDA-PACK verze 1.5.0

Příspěvek 25.11.2008 21:49:03
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

tak to ja mam qip a sem s nim spokojen jen stava se vam taky ze nekdy nejde poslat nebo prijmout soubor? to me obcas stve :) ale jinak jak nekdo psal ze miranda nema konkurenci tak bych rek qip a pak samo icq :D :D :D

Příspěvek 25.11.2008 21:49:30
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

ICQ6, v tomhle nijak nejsem náročný a na mé požadavky mi tohle přesně vyhovuje, dělaný je icq přehledně, vim kde co najdu a funguje taky, tak co řešit...
Obrázek
I'm never same like others!

Příspěvek 25.11.2008 22:00:27
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak to máš můj obdiv. Pro mě je to symbol chaosu (i když na "Základní rozhraní" AVG 6.0 to ani zdaleka nemá).

Vahisht píše:
Ještě jsem si vzpomněl na jedné věci, co mě na QIPu celkem štve. Je to ta věc, že když se připojíte, tak se vám okamžitě zaspamuje obrazovka textem typu: ten a ten zjišťuje váš stav (česká verze). To je snad jediná věc, co mi vadí.

Preferences>Events>Tam už se dopátráš, kterak to vypnout ;)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 25.11.2008 22:00:59
yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no já používát od samýho začátku qip a nemůžu si stěžovat, žádný reklamy sice žádnej úžasnej vzhled ale to přece jenom neni tak důležity :D

to vahisht: to upozornění na zjištování stavu se dá vypnout, tak mrkni do nastaveni :wink:

Příspěvek 26.11.2008 15:37:27
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já jsem zpočátku používal ICQ 5.1, ale měl jsem často problém s padáním a tak jsem přestoupil na QIP a jsem velmi spokojen :) Jediný problém v poslední době mám s tím, že mi nejdou posílat soubory na ICQ6 - na QIP ano a přijmout mi taky jdou, ale když chci někomu něco poslat na ICQ6, tak musim jít na ICQ6 :( A osobně považuji ICQ6 za nepřehledný - nevím, asi jsem moc zvyklý z QIPa na jednoduchost....
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 26.11.2008 16:48:28
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Nevim jak v QIPu, ale v QIP Infium přidali v některém z posledních releasů na tyhle problémy s posíláním pěknou vychytávku ;) Když to nejde poslat přímo (většinou právě ICQ-QIP) existuje možnost poslat soubor přes QIP.ru server a příjemci přijde odkaz.. funguje to skvěle :) i na posílání souborů lidem v offlinu :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 26.11.2008 16:53:13
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

To zní zajímavě, asi přejdu na Infium :)
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 26.11.2008 19:00:59
Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Sice jsem nechtěl teď moc inovovat, ale vyzkouším > uvidím

Příspěvek 26.11.2008 19:11:10
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

no asi taky vyzkousim ale mam ted nakej problez z qipem normalne sel ale ted se nechce zapnout mam tam i cesko verzi ale nejde ani jenda prej neco s lingue pack nevim jak se to pise proste s tim jazykovym packem je to naky podelany asi budu odinstalovavat a vyzkousim infinum momentalne sem na icq6 a kdyz chci odeslat zpravu tak mi to chce poslat soubor ale je to nej nezvik jo mozna mate na qipu nasstaveny na enter ale ja to delal prec alt+s sem si uz zvik :D de to i na skype

Příspěvek 26.11.2008 19:28:19
yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No mě se taky občas na qipu stáva že mi nejde zapnout, zrovna někdy předevčirem mi to spadlo a psalo mi to nějaky bláboly s rezervačních kodem, ale za hodinu sem to zkusil zapnout znovu a vše fungovalo. Ale to se stáva fakt zřídka

Příspěvek 27.11.2008 00:58:23
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Já mám občas problémy s připojením k serveru, ale nepomáhá ani pokus o použití ICQ6 ... prostě je to mrtvý. Ale už víc jak měsíc jedu bez jedinýho zaváhání.

Soubory jsou posílat normálně.

A zprávy odesílám "ctrl"+"Enter", stejně, jako na Skype :)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 08.12.2008 01:41:35
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jsem otevřel i mnou zapomenuté téma "Počítače" a tohle bylo jedno z mála, ve kterých můžu cokoliv říct.

Tak dřív jsem používal samozřejmě ICQ 5.1, to se rázem roznemohlo a protože mi brácha řekl, že qip je výbornej, zkusil jsem ho, a protože jsem se s ním nechtěl učit (vůbec mě to nebavilo), hned jsem se ho zbavil a nainstaloval ICQ 6, napřed mě vytáčely všudypřítomné reklamy, ale stačilo najít správný bannerkiller a bylo po problému.. Nemůžu si stěžovat.. :ok:

Příspěvek 09.12.2008 16:04:05
Charlie.0025 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak dneškem zkončila podpora ze strany ICQ protokolu na kterým běžel starej dobrej qip :( .. takže si musím sehnat něco novýho .. nevíte lidi o něčem co je dobrý .. tedka zkouším qip infium tak uvidim :)
když něco nejde silou tak to musí jít ještě větší silou a když se to rozbije tak byla někde vadná součástka

Nejlepší je pracovat v týmu.. když se něco podělá vždy to máte na koho svést

Příspěvek 09.12.2008 16:26:12
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

QIP infium mi hlásí stejnej problém :(

Mé Povídky ZDE

PředchozíDalší

Zpět na Počítače