Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 14.11.2008 15:14:12
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Geros´Lal píše:
Nemyslíte, že se Doktoři střídají nějak moc často? Pro každého by to chtělo aspoň 5 sezón. Když tam mohl být Tom Baker 7 let, tak proč ne i ti ostatní.

Jsem zvědavá, jsetli se na netu objeví nějaká petice "Save the Tenth Doctor". Doufám, že jo. Jedenáctý má ještě čas. Teda doufám.

Že by Children in need byli Doktoři 4-10? Skvělý! Ale proč ne 1-10? :-D

Toto je spoiler!!!:
Hm jestli se má v posledním dvojspeciálu objevit Donna, tak se bojím, že to bude ona, kdo nám zabije Desátého. Když má ten divný prsten. :-(

Žádná petice doufám nebude - praštěné fanynky tím ničeho nedocílí, když chce Tennant sám odejít. Ony se zase zblázní do někoho jiného, ať už jako další Doctor bude kdokoliv. A tři roky je imo tak akorát, byl čas na změnu.
Jenom pořád budu litovat, že k té regeneraci nedošlo už v předposledním díle 4. série. To by bylo správné překvapení, nevědělo by se to předem a zároveň by to byl pěkný úvod pro nového doctora.

Toto je spoiler!!!:
Donna žádný divný prsten nemá. Ten, co nosí, je nomrální prsten. Ten po Masterovi zvedl někdo jiný - počítám, že by ho (tedy spíš ji) mohli ukázat ve speciálu.
Master a Donna, co víc si přát?

Doufám, že Speicály budou ušetřeny Rose a Marthy. Stačilo, že si pro sebe částečně sebraly 4. sérii. :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 14.11.2008 16:39:53
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Hlavně jsem zvědavá na River a její deník, znělo to, že se s desátým znala dost dlouho. Jak to teď mají stihnout? Abych nakonec nebyla na Tennanta naštvaná :wink:
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 14.11.2008 16:54:02
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Když já sem z tý epky s River Song, dost jako na větvi :scared: ještě teĎ já fakt nevim (a prosím někdo mi to osvětlete) jak to teda myslela? Jako, že zná desátého nebo jako že spíš už toho jedenáctého, protože tam padli zmínky o tom, že vypadá velmi mladě :heat: , ale zase co jinaj Doctor to jinej šatník a když říká, že přijde v novém obleku tak mi to vysvětlete :wall:

Příspěvek 14.11.2008 17:01:45
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

No správně by měla znát ještě 10 Doctora, protože říkala "Podle tváře to vypadá na tvé ranné dny"
A pak říkala "Když jsem tě viděla naposledy měl jsi nový oblek a účes" takže asi další regenerace.
Plus věděla, že Doctor dokáže měnit tvář... no budou mít co na vysvětlování, ale věřím, že Moffat to nějak vychytá :wink:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 14.11.2008 17:13:35
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jo tak to uvidíme díly Moffata mě celekm bavily tak se i snad těším, ale bude to velká rána :wall:

Příspěvek 14.11.2008 18:58:06
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
A must-see will be the exclusive screening of the opening moments of this year's special Christmas episode of Doctor Who. David Tennant and David Morrissey star in the intriguingly titled The Next Doctor.

To vypadá že by mohl být ten nový doktor, vyhledejte si ho na imdb, nevypada to zase za tak spatne, akorat nam doktro mozna zase trochu zvazni...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 14.11.2008 19:04:24
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

No rozhodně bych ho viděl jako Doctora raději než nějakýho černocha

Příspěvek 14.11.2008 19:06:30
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

To ne.
Toto je spoiler!!!:
On hraje ve Vánoční epizodě, něco jako, že tvrdí, že je Doctor, ale jedenáctý snad nebude.
http://www.doctorwho.scifi-guide.net/novinky.html#dwt_0070
Doufám, že sem to pobrala správně.

Příspěvek 14.11.2008 19:20:00
Major
Major

Odpovědět s citací

No třeba to tak původně zamýšleli ale vzhledem k tomu že Tennant končí tak maj ještě čas na změnení detailů a můžou z něj 11 klidně udělat

Příspěvek 14.11.2008 19:28:06
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

MNo uvidíme , :shock: sem hodně zvadavá, ale tak jako nejni až tak špatnej, ale už je moc profláknutej navíc, s Tennantem hodně hrál a hraje v RSC, v Blackpoolu atd.... tak uvidíme.
V kolik je dnes ta miniepka ?

Příspěvek 14.11.2008 20:47:15
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Asi by to bylo trochu okaté, kdyby to byl on a hned v první speciálu - vždyť víme, že Tennant bude ve všech speciálech.
Morrisey opravdu ne, toho moc ráda nemám. :( Viděla jsem ho ve State of Play a hlavně tedy děsně mluví, a celkově mi taky moc sympatický nebyl.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 14.11.2008 21:38:03
Major
Major

Odpovědět s citací

No vzhledem k tomu, že už víme, že Tennat odchází tak by podle mě bylo docela Cool kdyby potkal své budoucí já :D
Ale pravda je, že toho herce jsem nikdy v ničem neviděl takže nevím jakej by byl Doctor

Příspěvek 14.11.2008 21:53:22
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

*Tohle* chci! :love:

http://www.forbiddenplanet.com/products/37831/Doctor_Who_Plush_Adipose/Science_Fiction/Plushes/Doctor_Who/Product.html

Příspěvek 14.11.2008 22:41:22
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak už máme dvouminutové preview vánočního speciálu na Youtube!

http://www.youtube.com/watch?v=q3tEK20uluw

Už se nemůžu dočkat! Jsem zvědavá, jak se to celé vysvětlí...ale ten pohled, jak
Toto je spoiler!!!:
se na sebe oba navzájem podívají po tom, co řeknou Allons-y je teda úžasnej :D

Příspěvek 14.11.2008 22:58:42
Major
Major

Odpovědět s citací

Tomu se dá říct "THIS IS AWESOME!" :D
Toto je spoiler!!!:
Sice to bude stejně spíš jen nějakej Fan viz Time Crash:
"Im not Fan Im you!"
"Ok my Biggerst fan!" :lol: :lol:

Navíc ten šroubovák má spíš jak nějakou Potterhůlku :lol:

Příspěvek 15.11.2008 01:00:31
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Nemít takovou anti-patii k Morriseymu, tak bych asi skákala výš. :smile: Letos to dokonce vypadá na vánoční atmosféru :D Doufám, že ho zase půlku neprořvu jako loni. :oops: Mám tendenci u doctora brečet, i když se nic neděje...hmm, jsem nějaká přecitlivělá poslední dobou. :smile:

A mimochodem, objednala jsem si z Forbidden planet toho plyšového Adipose :D Doufám, že to není moc malé, abych ho mohla využít i místo polštáře :D

Příspěvek 15.11.2008 07:53:08
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

To preview je naprosto dokonalé :D

Toto je spoiler!!!:
Ale říkal sem si od začátku,že ta žena je companionka :)

Mno tak jdu čekat na Vánoce.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 15.11.2008 08:49:06
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

:shock: Bože, už na mě přichází Vánoční atmosféra :hmmm: Preview je fakt pěkný.... Ale docela se bojim, že to zase ořvu ... ostatně jako minulej Vánoční speciál.

Příspěvek 15.11.2008 14:42:59
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak Preview bylo skvělý. Už aby byly vánoce.

Jinak včera mě napadla jedna šílená teorie o novým Doctorovy:
Toto je spoiler!!!:
Samozřejmě pořád chci, aby ho zabil Master (Ten mimochodem zabil Čtvrtýho), ale ještě mě napadlo, že Doctor by nezregeneroval. Místo toho by jen hodně zestárnul (Čímž by dávala smysl hláška River Song, že je mladší :D ) a Moffat by tam měl staršího Doctora a klidně by ho hrát i jiný herec :D Je jedna šílená hypotéza.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 16.11.2008 17:39:16
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tohle skutečně dává smysl. Člověk by pak měl pocit jako , že je to stále desátý...Ale zas na druhou stranu, jak moc starý by byl? Doktor je celkem akční postava, co vyžaduje hercovu dobrou kondici. Mě by se spíš zamlouval Doktor ještě mladší než ten současný. Někdo mezi 20 a 30 lety.
Myslím , že River song mluvila o ranném období Doktora, ne přímo o tom, že je mladší fyzicky.
After hard working I like hard playing

Příspěvek 23.11.2008 17:20:15
Geros´Lal Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak jsem v sobotu na misi Subspace udělala přednášku o seriálu Dr.Who. Původně jsem ji měla mít už v září, ale kvůli dalším sci-fi akcím se to posunulo. Promítla jsme jim Vánoční invazi a nereptali.Tak doufám, že už si ten seriál pilně stahují. :-D

"Save the Tenth Doctor" nebude. Většina fanů z Davidova oficiálního fóra se shodla na tom, že když se David sám rozhodl z Dr.Who odejít,
tak by nebylo dobré nějakou petici vůbec dělat. No pomalu s nimi začínám souhlasit. :-) Davida kvůli tomu dokonce ani nekritizují, spíš za ním stojí.
Je hezké, že David má takové fanoušky. Takže David sice z Dr.Who odejde, ale před slávou se stejně neschová. :-D Doufám, že ho čekají další skvělé projekty.

Kdo bude ten Jedenáctý? No já bych to radši věděla, až jak uvidím ten poslední speciál, kde má Tennant zregenerovat.

Jo na River Song jsem taky zvědavá, jak to vyřeší.
[img][http://geroslal.sg1.cz/mvkvbanner.gif]http://geroslal.sg1.cz/mvkvbanner.gifhttp://[/img]

Příspěvek 25.11.2008 10:47:49
DarthKulich Airman
Airman

Odpovědět s citací

Á, tak sem se trochu se spoždením :oops: dodíval na třetí - čtvrtou sérii. Musím říct, že Donna je pro mě asi nejmíň oblíbená companion. (z 2005 řady, starší série jsem neviděl) Vím, že se na mě několik z vás vrhne, že byla nejlepší :wink: , ale já mám nejradši Marthu.
Každopádně jak Donna dopadla mně bylo líto...
A nejlepší díly třetí - čtvté řady? Závěrečný dvojdíly.
A ten skvělej crossover... *mňam*
Tak, teď se ještě dodívat na Torchwood a sehnat si Sarah Jane Adventures. :)
People assume that time is a strict progression of cause to effect... but actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly.... timey-wimey.... stuff.

Příspěvek 25.11.2008 10:55:40
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Taky mám raději Marthu než Donnu :wink: O kousíček, ale přece. Ale stejně doufám, že se Donna vrátí.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 25.11.2008 11:34:19
DarthKulich Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já nevím, mně přišla taková... nesympatická? Nemůžu najít to správný slovo...
Ale jo, bylo by dobrý, kdyby se ještě objevila. Takovej konec jsem jí nepřál. :?
People assume that time is a strict progression of cause to effect... but actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly.... timey-wimey.... stuff.

Příspěvek 26.11.2008 08:40:40
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Protivná? Není to to slovo které hledáš? :lol: Nebo tvrdohlavá? Mě se právě líbilo, že si nenechá nic vymluvit...
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who