Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Stargate Universe - obecný pokec

Stargate Universe - obecný pokec

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Trojdíl je super nápad. Až na to, že s reklamami v TV vysílání se to opravdu na ty 3 hodiny protáhne. Takže si to asi budu muset pro dokonalý zážitek spojit dodatečně.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

maniak11 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Chudák monitor. Snad od tebe nedostane nějaký vir. :rflmao: :rflmao:

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Gateworld píše:
The team has left episode nine temporarily on the shelf to discuss episodes 10 and 11, which would typically be a mid-season two-parter for a Stargate series. But "I hesitate to call it a two-parter because, the way these episodes have developed so far, there are a threads that run through all the stories, in essence making this season one big 20-parter," Mallozzi said.

Tohle se mi líbí. :yes:
Víc informací zde:
http://gateworld.net/news/2008/11/istargate_universei_pre-producti.shtml
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Mě se na tom zase nelíbí to, že na tom dělá Mallozzi. Ten člověk nedá pokoj. Proč k tomu nemůžou vzít nějaké nové lidi. Oni si snad myslí, že jen tím, že udělají nový seriál se všechno změní. Ale když to budou psát furt ti samí lidi, tak nevim no. Snad je Wright a Cooper ohlídají, jinak mám strach.

Jinak se na ten seriál samozřejmě taky těším, nadějné to pořád je. Těším se na nové informace.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Opravdu si nemyslím, že je Mallozzi horší scénárista, než kterýkoliv jiný z SG, včetně "úchvatného" Martina Gera. Napsal horší epizody, stejně jako skvělé. Ano, mě osobně též mrzí, že v SGU nepřibude nová krev, určitě by to celému seriálu prospělo. Ale že je Mallozzi mezi ostatními přeběhlíky z prvních dvou seriálů i u SGU, mi tedy absolutně nevadí. Ale chápu, že ono je asi jednoduché svést všechno špatné na bráně na jediného člověka, alespoň je do koho kopat, že... :wink:

Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No já to na něj všechno nesvádím, jen ho osobně beru jako symbol toho, k čemu se SGA dostala. Samozřejmě to je kolektivní práce, ale ten vývoj seriálu, když ho Mallozzi převzal jako producent je jasný. Mám strach aby se to samé nestalo u SGU, že ho W. a C. rozjedou s po dvou letech předají M. a spol. Tu novou krev by to opravdu chtělo. I když v páté řadě jsou i opravdu dobré epizody, tak čert ví.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já teda nechci, aby Cooper už cokoliv ukončoval, proto že jediný co umí je vymýšlet další a další zázračný superzbraně a sám přiznává, že podle něj o tomhle Sg je, takže on nadělal rozhodně mnohem víc škody než Mallozzi. Klidně at to rozjede, na to je dobrej ale proboha nenechejte ho to uzavřít, to ať radši napíše Mallozzi, kterej zvládl konec Asuránů celkem obstojně.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak, že by mohl celou sezónu spojovat nějakej kontinuální příběh je dobrá zpráva, to mám rád (třebas v BSG :D )... samozřejmě ještě záleží na tom, co z toho ve výsledku vyleze.
Pokud se to dobře vyvine, tak bych mohl zase začít okousávat nedočkavostí obrazovku jako v dávných dobách druhé a třetí sezóny... :)
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Robert Carlyle, mluvilo se o něm jako novém doktorovi v Doctor Who a nakonec bude hrát doktora, ale v Stargate Universe a jeho postava vypadá skvěle... útěk z tajné základny pod palbou.. vedlejší motivy pro své akce, že by dělal pro NID či trust?!? jsem zajímavý koho dalšího obsadí......
ROBERT CARLYLE TO STAR IN SCI FI'S NEW ORIGINAL SERIES

STARGATE UNIVERSE

New York, NY - December 15, 2008 - Award-winning Scottish actor Robert Carlyle (Trainspotting, The Full Monty) has been cast in the leading role of Dr. David Rush on SCI FI'’s highly anticipated new original series, Stargate Universe, the latest adventure in the Stargate franchise produced by MGM television. Production will begin in Vancouver in February ’09 with an eye toward a summer 2009 premiere. Additional casting is currently underway.

"We couldn't be more excited to set Robert Carlyle for Stargate Universe. He brings a depth, intelligence, and complexity to his roles, which will fit perfectly with the fresh, new reinvention of this franchise," “said Mark Stern, Executive Vice President, Original Programming for SCI FI & Co-Head Original Content, Universal Cable Productions.

Edgier and younger in tone than the two previous series, SGU follows a band of soldiers, scientists and civilians, who must fend for themselves as they are forced through a Stargate when their hidden base comes under attack. The desperate survivors emerge aboard an ancient ship missing in the far reaches of space. As they fight to survive, Dr. Rush (Carlyle) works to unlock the mysteries of the ship and return the group home, but evidence of his ulterior motives soon arises.

Brad Wright and Robert Cooper, co-creators of Stargate SG-1 and Stargate Atlantis and who both currently serve as executive producers on Atlantis, will serve as executive producers and writers on the new series.

Carlyle is best recognized for his roles as Francis Begbie in Danny Boyle’s hit independent film Trainspotting and the stripper Gaz in The Full Monty, which earned him both a BAFTA and SAG Award for his outstanding performance. His career began in the UK where he gained attention in the British television series Cracker featuring Robbie Coltrane. He has starred in such films including 28 Weeks Later, The World Is Not Enough, Angela’'s Ashes and The Beach, where he re-teamed with Boyle. His television credits include the Emmy-winning miniseries Hitler: The Rise of Evil, and Human Trafficking, which garnered him an Emmyâ Award nomination. He recently starred in 24: Redemption opposite Keifer Sutherland.

a tady na gateworld 3 stránkový report...
http://www.gateworld.net/news/2008/12/robert_carlyle_cast_in_istargate.shtml
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak ono je jedno jestli tam Mallozzi bude nebo ne( jeho poslední epizoda Remnants se mi moc líbila). Ti ostatní nejsou o moc lepší, Cooper a jeho superzbraně, ten jejich "úžasnej" Gero, kterej jednou prohlásil, že fyzikální zákony jsou od toho, aby se porušovaly. A ten zbytek včetně Wrighta mě nějakym optimismem rozhodně nenaplňuje.

navíc vzhledem k tomu, že celá Stargate je spíše epizodní seriál a jak píšou vztahy, si nedovedu představit, že tihle scenáristi, budou psát seriál, kterej je tipově stejnej jako Lost nebo BSG s velkym důrazem na charaktery a vztahy mezi nimi.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

g.o.d: No, tak dôraz na vzťahy nikdy nebol ktovieaký, ale ja hlavne rozmýšľam, ako chcú tiahnuť jeden kontinuálny príbeh celou sériou :scratchanym:
Ale určite je to dobré, že sa o to budú aspoň pokúšať. Snaha sa cení. Niekedy :D

HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Platschu writes: “I became so exited that you mentioned Universe won’t have human cultures. Does that mean you won’t shoot episodes in the forests too? Will the off-world scenes be made by CGI? Or will we have more ship-based episodes in the first season to reduce the budget?”

Answers: Of the first ten episodes broken, we have a grand total of 0 forested planets. I’m not saying we won’t, eventually, come across one but, for the time being, the emphasis is on the ship and some locations atypical of Stargate. As a matter of fact, Executive Producer Robert Cooper and Director Andy Mikita are in New Mexico as we speak, scouting a cool-looking alien setting.

Wow, žádní lidé a místo profláklého lesu Nové Mexico...to se mi začíná líbit :)
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

:yeah: Tohle začíná vypadat nadějně... :D po počáteční depresi z hlavních postav a koncept artu se mi konečně trefují do noty :)
- Londo Mollari

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No, žiadny ľudia, rozhodne ma potešili :D Dúfam že to znamená, že vymyslia niečo veeľmi "pekné" :D Nejaký extra vyzerajúci mimozemšťania by boli... skvelí :mrgreen: :bravo:

Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jéé vypadá to věru nadějně. Doufám, že se dočkáme opravdu dobrého seriálu
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ja si myslím že áno :) Aj keď zo začiatku sa to u mňa podobalo dobrej skepse... Ešte väčšej ako keď som sa dozvedela o Atlantis... :D

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Halajda píše:
:yeah: Tohle začíná vypadat nadějně... :D po počáteční depresi z hlavních postav a koncept artu se mi konečně trefují do noty :)

Jo, přesně tak... kvůli hlavním postavám mám strach, že by to mohlo dopadnout jako "S club 7" nebo "muzikál ze střední" a concept arty mě opravdu do srdíčka nezasáhly... :roll:

Zatím to zachraňuje informace, že tam bude hrát Robert Carlyle (pokud ho hnedle v pilotu nezabijou..no nebylo by se čemu divit, na diváky by to fungovalo jako pivní sklenka na vosy) a hlavně se objeví již druhý skotský akcent :)

Z nového prostředí mám taky radost, přeci jenom ty kanadské hvozdy :roll: To už teďka víme že 95% pegasu má klima Kanadských národních parků...

No podle mě mimozemšťany budou řešit jako ve ST, buď nalepěji postavě na hlavu zadek jako Quarkovi, nebo jim udělají nějakou supervrásku na čele.., protáhnou nos a bude emzák jako vyšitej..., dělat nějaký počítačový postavy by asi nebylo "v rámci rozpočtu", popřípadě můžou dělat neviditelné entity, které budou dabovat Cooper a Wright a to ušetří úplně nejvíc... :)

Zatím se na seriál těšim jenom proto, že má tu předponu SG..ale jsem pesimista jenom proto, že pak můžu být mile překvapen :lol:

pako3 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

ne,právě proto mluvili o tom,že budou potřebovat velký rozpočet
Obrázek

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak Stargate se doposud naštěstí "nosáckým" emzákům vyhýbala... hlavně teda proto, že 95% obyvatel obou našich galaxií tvoří lidé nebo jejich odnož. Ale když už došlo na emzáky, tak udělaly pořádný. Jen vzpomeňte na první sezóny SG1 a toho krásnýho Unase tam :oops: . Popřípadě ten emzák "nevím-jak-se-jmenoval", co se vydával za poručíka Tylera, Serrakinové, Gadmeerové... 8)

Je pravda, že když se někdo takovej objevil jednou za dvě sezóny, tak si za to namaskování ty prachy mohli dovolit utrácet... Ale vroucně doufám, že se toho budou držet i v SGU... Protože zadky na hlavě nemá Stargate za potřebí.
- Londo Mollari

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

A to se jako produkce přesune celá do Nového Mexika? Tomu se mi nějak nechce věřit. Nejde spíše o exteriéry pro pilot?
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

No prý zatím z deseti epizod není žádá planeta s lesama :) ale nevylučujou že se tam někdy objeví
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

TENTHIUS Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Sem tam to nevadí, ale aby to bylo kazdou druhou epizodu :roll:
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Doufám, že se vyhnou mimozemšťanům typu Kes z Voyageru, která se liší jen špičatýma ušima (Elrond je v tom případě taky mimozemšťan? :hmmm:).
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Yeyind:Tak to potom za mimozemšťana môžu vyhlásiť kľudne aj Shepparda, veď ten má dosť špicaté uši :D Ja pevne dúfam, že keď už to raz napísali, že žiadny ľudia, tak to hádam aj dodržia spôsobom, že budú troška kreatívni 8)

HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

WayBeyondSoccerMom writes: “Are there plans on Stargate: Universe to concretely explain how people from Earth can/will communicate with the aliens they meet?”

Answer: Yes. No magical English-speaking aliens.

No toto :smile:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

PředchozíDalší

Zpět na Obecné