Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Klíďo píďo, mně to neva :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Abso-fraggin'-lutely, damn it! :-D
Aneb, přece nepřijdeme o Lazyho!
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vy jste zlatí. :) Děkuju a sorry že jsem s tím přišel relativně pozdě. Kdyby to byla svatba od někoho neznámého tak bych to klidně řekl ne. Ale je to svatba od známého tak bych mu to nemohl udělat. :)
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Páni, sraz...hmm :D (ještě pár dní a zas snad budu více v obraze ;-))
Přikláněla bych se taky k Madagaskaru...Bond mě moc nebere...:? (ale opět viz většina. S tím, že bude plno...tak kdybychom přišli dostatečně v předstihu...?)
Neděle...jasně, nemám námitek :D
A osobně uvítám více kecání a kina přiměřeně (aneb raději si s vámi povídám, než abych seděla vedle a věnovala pozornost něčemu jinému, čemu mohu věnovat pozornost i bez vás ;-)), takže čím víc lidí pak déle vydrží, tím lépe :).

Morpheus: K fotkám: Koukám, tohle vypadalo fakt úžasně :D. Vyrobil sis to vážně pěkně :). Od pravého skoro k nerozeznání ;-).
A ještě mě tak napadlo...protože mě momentálně nějak nedokáže napadat ani nic jiného...co takhle Cardassiana? :) Myslím, že to by mohla být taky výzva...i když si teď nevzpomínám, jak žes říkal, jak jsi na tom s ST...? :hmmm:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já bych se k vám z dovolením přidala :-) Bohužel až navečer, protože přes den pracuju ve zrovna zmíněném kině a končím až 20.30, takže bych se k vám připojila až později...pak půjdete k Tučňákovi nebo někam jinam?
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Morpheus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ahoj, tak zase srazík, v sobotu bych určitě nemohl ale v neděli ve 13, hmm to by asi šlo. S největší pravděpodobností se objevím.

Tar-ara: Díky za pochvalu, s ST u mne celkem dobrý, ale co se ostatní společnosti týká, nevím. Nicméně už jsem asi našel něco daleko komerčnějšího a úplně mimo Sci-Fi. Takže kýžená změna. :D
Těším se, že pokecáme, tedy doufám že mi na to zbude čas, mám tenhle víkend nějak strašně nabitej. :roll:
*MORPHEUS*
Obrázek

crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jo, mimochodem. Nemohl by mi, prosím, někdo vypálit Life On Mars S02E03-08 a přinést zítra na sraz? :) Donesu mu za to prázdný DVDčko :D

Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Provedu, s radostí :-D
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Fantastic! Thanks! :)

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak konečně doma. Tohle cestování je hrůza. Ale sraz skvělý. Jsem za něj ráda, protože se člověk konečně dostane do pořádné společnosti normálních lidí :smile: Konečně se mi taky podařilo pokecat tak nějak se všemi. Ačkoli, no pokecat :smile: Ano, pokusím se do příštího srazu odbourat to, aby se v 99% z celkového počtu vět, co vypustím z pusy, vyskytovalo slovo Kavan nebo Lorne :smile: Už to opravdu začíná být divné i na mě :D
Ale jinak, až na některé momenty s obsluhou, super :ok:

Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Obsluha byla vážně geniální. :lol: Pro příště hlasuju pro Al Padrino. :smile:

Jinak sraz se poved. Sice jsem s většinou lidí skoro nemluvila, ale to se vynahradí jindy... Celkově se mi tam rozhodně líbilo. :)
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

S tou obsluhou to mám možná nechtěně na svědomí já, protože všechno bylo v pohodě až do toho Fanta/Mirinda incidentu :lol: Docela bych si přála vidět svůj výraz v té chvíli, to muselo stát za to :smile:
Sraz byl super, zase jsem si popovídala, i když toho plánování s Blancou musíme nechat, nebo se příště dohodneme na cestě kolem světa. :smile:
Samozřejmě jsem neměla možnost promluvit si s druhou půlkou stolu. :( Nejlepší místo měla Eleira, jak viděla hezky na všechny. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

A všichni viděli na mě :rflmao: Snad kromě Morphea. No, z mého pohledu to odbré místo bylo, no :D Vy už si to přeberte jak chcete. Holt musíte vědět, kam si sednout. Občas jsem měla takové momenty, kdy jsem točila hlavou na jednu stranu, hned zas na druhou, až mě bolelo za krkem :smile:

Kanzaki Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tedy koukám že ty srazy se pěkně rozjely! Nějaký čas jsem na fórum nechodil :( Rád bych na příští sraz taky dorazil :D

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Zdravíčko. Tak mě napadlo, co dát nějaký předvánoční sraz? I když asi teď v době zápočtů...No, vyjádřete se :D

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony