Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Souhlasím s Vladem, tyhle tři bych brala. Chris Heyerdahl je teď v kurzu, hlavně taky díky Sanctuary, ale má celkově takový zajímavý hlas, vzhled a charisma a trochu praštěný smysl pro Wraithský humor. :D
Samozřejmě pozvat Davidy, případně Chucka...no, nechme se překvapit. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

A nebo Joe Flanigan by taky mohl přiject... :hmmm: :D
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Fazulina: Tak Antaris taky souhlasí :) Čili z mé strany jsou to snad všichni. :) Ono nám stejně nic jiného nezbývá :D

EDIT: Držte palce, vypadá to, že Bam Bam by mohl na P4 přijet. :) (pro neznalé, je to šéf kaskadérů a co jsem slyšela, je skvělý bavič a navíc kus chlapa :D )

EDIT2: *haló*...Tak prý možná (možná!) přijede i Paul McGillion (no, bez urážky, ale radši bych někoho, kdo loni nebyl, ale tady jsem v menšíně a ušetřila bych za jednu fotku :) ) a Chuck!
Prý to Bryan říkal na SG14. Tak uvidíme, co je na tom pravdy. Chucka není nikdy dost :)

Ještě by mohli pozvat Jewel Staite, ale v to moc nedoufám.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jejdanánku, to je novinek :yahoo: Doufám, že Paul s Chuckem vyjdou :D

Už bylo na čase aby se začaly objevovat konečně nějaký zprávy o hostech. Od ohlášení Kavana bylo ticho po pěšině.

A pořád doufám v Connora.
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ještě to není jisté. :wink: Jenom to někdo říkal na SG conu, kde si prý Bryan pustil pusu na špacír. Pro nás, nenáročné, je to fajn, ovšem zarytí conoví harcovníci prskají. Upřímně, taky bych ráda potkala někoho nového, ale za fotku s Paulem bych ušetřila 15 liber a mohla to vrazit třeba do fotky na podpis u někoho jiného. :smile: Každopádně, čeká se na oficiální zprávy a rozhodně bych nejradši potkala Chucka a Bam Bama. Za další focení s Chuckem ty peníze rozhodně dám. :) Pokud to je pravda (bohové, ať je to pravda :D)
Z hereček, kterou musí určitě nějakou potkat, pak asi fakt nejvíc tu Jewel. Ta by snad i mohla, ale kdoví. Radši by sebou měli hodit! :D

Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jay! :bounce: :bounce: :yahoo:
Paul by byl squělý :D hezkých Skotů není nikdy dost *po obličeji se jí rozlévá zasněný úsměv*
:bravo: Chuck - luv Chuck! want Chuck! :bravo:
Bam Bam - určitě by bylo super ho potkat :-)

Co se týče dalších, Jewel a Connor by byli úúúža...
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Bryan chce snad pozvat aspoň dva herce, kteří na Pegasus conu nikdy nebyli, což by nevylučovalo právě Jewel....nebo Rachel :scratchanym: Ta snad se synem cestuje nerada, tak by možná jezdit nemusela :smile: Pravda, herečka a postava jsou dvě různé osoby, ale i tak, radši bych Jewel. :)

A Bam Bam by snad přijel jen když mu to dovolí natáčení SGU :( Tak snad to vyjde.

KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Uz by zase mohli ohlasit dalsiho hosta. Jinak co se tyce herecek, hrozne rada bych byla, kdyby se tam ukazala Jewel (nic proti Rachel, ale Jewel je mi mnohem sympatictejsi) :yes:
No a ohledne panu :smile: Bylo by super videt Joea, ale treba taky Jasona, Paula, Davidy ci Chucka :oops: :wink:
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Paul? Paul? Paul....Paul...Paul...*přechází do motlitebního šepotu*
...AŤ JE TO PAUL!! :bravo: :bravo: :love: Jeho...prosím...bohové, duchové, prophets... :pst: :bounce:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

OMG, OMG! :yahoo:

http://www.wolfevents.com/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=46:wolf-pegasus-4&catid=35:wolf-pegasus-4&Itemid=55

Chris Heyerdahl! Ale ten je sakra vysokej - asi budu muset mít hodně vysoké podpatky. :D

Ještě by mohli pozvat nějakou herečku, aby se to vyrovanalo :smile:

Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Když on je tak odpudivej, hlavně v Sanctuary:-)... Proboha, hlavně ať nezvou Joea, to bych tam musela snad jet:-))).
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
OMG, OMG! :yahoo:

http://www.wolfevents.com/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=46:wolf-pegasus-4&catid=35:wolf-pegasus-4&Itemid=55

Chris Heyerdahl! Ale ten je sakra vysokej - asi budu muset mít hodně vysoké podpatky. :D

:bounce: :bounce: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :bounce: :bounce:

Tak, jeden by byl, ještě Michelle nebo Jewel. :) :bravo:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mno, tak myslím, že výčet je již kompletní...:). (tedy pět...?)
Kavan Smith (Major Lorne)
Paul McGillion (Beckett)
Chuck Campbell (Chuck)
James Bamford (Bamm Bam, Stunt co-ordinater)
Christopher Heyerdahl (Todd)

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Teoreticky. Ale na Pegasus 2 bylo sedm lidí, navíc dvě překvapení. Je tam minimum five guests, takže klidně můžou pozvat někoho dalšího - navíc když dva z nich jsou už z loňska. :) Bryan je sice arogantní blbec, ale loni lidi prskali, že nepřivezli překvápko, tak letos možná nějaké bude. :D

Jsem čekala, že v případě Paula projevíš víc nadšení. :smile:

Major General
Major General

Odpovědět s citací

No tak to pak jo, to by byla paráda :D. (i když není tam žádná žena...takže možná vyzbydou na ta překvápka...ale škoda, přála bych si Davida...ta česká výprava...;-))
Víc nadšení...to jsem myslím projevila v minulém příspěvku. Zase nechci být řvoucí fanynka (to až tam...;-)...nebo možná oněmnělá s připitomnělým výrazem ;-)). Paul je....PROSTĚ SUPER! :D Ale nejen ten, takovej Christopher....mno a pak...ti další chlapi :bravo: (tedy toho Bamm Bama neznám, jen z vyprávění...tedy ne, že bych v civilu moc z nich znala ;-)...ale ráda to změním :D).

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Chris! Super! :yahoo: :yahoo:

Jinak teda doufám, že ještě někod přibude :D Connor, Connor, Connor!
Obrázek
----Reklama----

KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Paul a Chuck :yahoo: :bravo: :yahoo: :bravo:
Parada.
Jsem dost i zvedava na Chrise :) a kdyby jako prekvapko byla Jewel, bylo by to super.
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Miss Tucker Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak na Christophera alias Todda se moc těším. I v Sanctuary se mi moc líbí :smile: I na Paula a Kavana jsem zvědavá :smile: Jenom doufám v to překvápko, mohli by pozvat Connora :D To by mi udělali veeelikou radost :D

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

... Jenom doufám v to překvápko, mohli by pozvat Connora :D To by mi udělali veeelikou radost :D

Tak to jsme dvě :D :oops:
Obrázek
----Reklama----

šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Connor je pozvanej na Fed-Con, tak nevim jestli by prijal i ten Pegasus....
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Takhle to nefunguje. FedCon je v Německu, navíc o dva měsíce později. Většinou se nezvou herci, kteří jsou v době plus minus měsíce ve stejné zemi na jiném, ale podobně zaměřeném conu. :)
Takový Adam Baldwin je začátkem května na FedConu a v půlce dubna na jednom Starfury conu v Anglii. :)

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ashrak píše:
Connor je pozvanej na Fed-Con, tak nevim jestli by prijal i ten Pegasus....

No, toho se taky bojím, ale snad má Klenotka pravdu a já můžu dál doufat :)
Obrázek
----Reklama----

Miss Tucker Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Možná jste to tak ale myslely, že jako samo, že se počítá i ta 1, ale raději se ujišťuju:-)

Fazulina: Nějak jsem tvůj příspěvek přehlídla :oops: Myslela jsem to za oba - mě a kamoše :)

A chci se zeptat, jak je to s těma podpisama a focením. Můžu si vzít svoje vytištěný fotky herců na podpis? A kolik to stojí? A též kolik stojí to focení?

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Pokud máš svůj materiál na podpis, tak za to neplatíš nic. Jeden podpis je v ceně vstupenky. :) Za každý podpis navíc se platí 10 liber, kdy si koupíš tzv. Wolfík.
Focení s hercem stojí 15 liber. Na Chrise doporučuju koupit lístek co nejdřív, protože je to speciální host, s kterým se budou chtít fotit asi všichni. Občas dělají i nějaké páry (třeba byl Hewlett s Nyklem) a ty stojí 25, ale pro letošek to nevidím. Jinak skupinová fotka se všemi stojí 80 liber - tu nedoporučuju. Jednak počítám, že to bude půlka obnosu, co tam budeme mít sebou :D A jednak tam stejně nejsou všichni, protože program musí běžet dál. :)
Nesmíš použít k podpisu A4 fotky koupené v místním Dealer´s Room. Wolf má vlastní oficiální fotky k prodeji. Asi dám zase přednost vytištěným fotkám, ale u někoho je skoro nemožné ty fotky k vytištění sehnat.

Nevím, jestli to bude letos stát stejně, ale dva roky po sobě cenu nezvedli, tak snad to stále platí. :)

Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Pokud si dobře pamatuju, jeden podpis je zdarma na cokoliv. Pokud fotky nebudeš mít, můžeš si je tam koupit. Já si vlastní fotky vzala. Další podpisy se už ale nějak platí myslím... Focení se taky platí (už si nepamatuju kolik, 15 liber???), to si ale nenech ujít, je to v podstatě jediná šance, jak s hercem být fakt osobně, tváří v tvář a ještě mu něco pěkného říct:-). U toho podepisování sice taky, ale to focení je lepší, obejmete se a tak:-). Jo a docela mě namíchlo, že Paul McGillion neměl lihovku, nechala jsem si ho podepsat na lesklou fotku a dost se mi smazalo:-((...
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony