Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Chuck

Chuck

Příspěvek 31.10.2008 23:45:21
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak se přidávám k fanouškům tohoto úžasného seriálu :D. Pozdě, ale přece :). Dokopávala jsem se k tomu už delší dobu, ale nějak nebyl čas :(. Právě jsem téměř na jeden zátah shlédla všechny díly až po 2x05. Teď když na další epizodu musím čekat, se už u mě projevují abstinenční příznaky :D. Je jasné, co v úterý začnu stahovat jako první.. :D

Příspěvek 04.11.2008 10:06:56
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tenhle týden Chuck není :( až příští pondělí... Podpásovka. A zrovna tak dobře vypadající díl
Toto je spoiler!!!:
s Jill.
:cry:
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 04.11.2008 15:32:41
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jo, zrovna jsem si dávala mini-maratonek 2. série, dokonce i 2x03 (část s Buy More jsem přeskakovala) a teď mám mini-absťáček. :D Chuck je v téhle sezóně jediný seriál, který se zlepšil, místo zhoršil. Vypadá to, že scénáristé u spousty seriálů tak toužili zase psát, že tam nacpali všechno a nějak to nevyšlo. Jen Chuck měl to štěstí, že si scénáristu zachovali chladnou hlavu a čeká nás 22 epizod :bravo:

Jak jsem včera koukala na tu 2x03, tak
Toto je spoiler!!!:
tam Bryce Chuckovi říká, že na to, aby Chuck nebyl špiónem, je už trochu pozdě, ve 2x02 ho Roan bere jako regulérní špióna a ve 2x01 zase skoro beze srandy říká Ellie, že bude tajným agentem. Tedy, ne, že bych si myslela, že se nám snaží podprahově něco říct, ale...taky by to byl jeden ze způsobů, jak by mohli se Sarah aspoň omezeně zůstat spolu.
Já samozřejmě doufám, že Chuck bude mít víc než dvě série, ale zase ne tolik, aby zdegeneroval. A že to tak nedopadne a spíš někam spolu odjedou...:D

Což nás vrací k původnímu problému - tenhle týden žádný Chuck. :(
Doufám, že to v USA aspoň ten Obama vyhraje, když už kvůli tomu přijdeme o Chucka. :smile:

K příští epizodě:
Toto je spoiler!!!:
Moc spoilery nečtu, ale o té Jill vím z traileru a je to opravdu podpásovka. Jsem zvědavá, jak zareaguje Sarah, protože ta má očividně problémy se kontrolovat už jen v Chuckově přítomnosti (poslední dobou). co s ní udělá žárlivost (navíc nepřiznaná), by nemuselo dopadnout úplně dobře...

A mimochodem, konečně pořádný trailer na příští epizodu:
http://spoilertv.blogspot.com/2008/11/chuck-episode-206-chuck-versus-ex-promo.html

This is gonna be interesting... :yahoo:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 04.11.2008 20:19:22
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Dobrý trailer (... "Who hasn't?"... :lol:) a fakt se těším. Tyhlety pauzy jsou k vzteku :evil:
- Linn doporučuje -

Příspěvek 11.11.2008 16:01:03
General
General

Odpovědět s citací

2x06 - snad jediné, co můžu říct, je - proč musíme čekat další týden? :wall:
To bylo výborné.
Toto je spoiler!!!:
Hlavně tedy jak si Chuck získal uznání ode všech, jeho špičkování s Caseym se začíná dosahovat dokonalosti (víc akce spolu, prosím) a Caseyho převlek v restauraci byl naprosto skvělý :rflmao:
Pořád nějak nechápu, co se stalo s tím, že Chuck je "jen" Intersect a úkol pro Sarah a Caseyho. Jednají s ním jako s regulérním agentem, což je zvláštní.
Rozhodně bude zajímavé sledovat, jak se vypořádá s tím, že tenhle zástupce manažera ho sleduje a nejpíš už jsou mu jeho absence hodně divné. Vždyť Chuck nemusí v Buy More zůstávat. A potom, co odhodil ten test a běžel zachránit ostatní, je možné, že o tu práci stejně přijde.
Nejlepší byl rozhovor s Jill - "Jsem agent CIA" a ten zástup poldů na chodbě :D
Každopádně, ten "polibek" Caseyho a Chucka - OMG :rflmao: Na jednu stranu to bylo docela eeek, na druhou stranu sranda - když to navíc ještě nefungovalo. :D A jedna zcela soukromá poznámka, Chuck by měl obleky nosit častěji, protože je opravdu "cute" :oops:

Už je příští týden? :( Protože trailer vypadá... :shock:

http://spoilertv.blogspot.com/2008/11/chuck-episode-207-chuck-versus-fat-lady.html
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 11.11.2008 17:39:41
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Skvělý díl :D A zbytek radši do spoileru...
Toto je spoiler!!!:
U toho hubana Chucka s Caseym sem regulérně lehla pod stůl - už jak začal říkat, že by šla protilátka přenést slinami, tak jsem se začínala otřásat smíchy a pak už to prostě nešlo vydržet :rflmao: Jill vypadá sympaticky. No, u tohohle dílu jsem se nachechtala asi nejvíc za posledních pár - zajímavé, že většinu toho měl na svědomí Casey :lol:

Nevím, jak se dožiju příštího týdne.
A ten trailer - žjůůů! :shock: Ať už je příští týden :bounce:
- Linn doporučuje -

Příspěvek 12.11.2008 09:28:14
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Opravdu nechápu, jak mi doposud mohl tento seriál unikat :D

2x06: Naprosto skvělý díl, už dlouho jsem se u ničeho takhle nenasmála :D Ještě, že jsem to sledovala v poloze ležmo, protože jinak bych se asi několikrát válela po zemi :lol:

Kvůli abstinenčním příznakům jsem včera najela na opakování hezky od prvního dílu a opět se mi potvrzuje, že sledovat něco na podruhé bývá ještě větší podívaná než prvně :D

Příspěvek 12.11.2008 12:56:14
General
General

Odpovědět s citací

Nefertiti, to je vždycky tak. Pokaždé, když objevím nějaký, třeba starší seriál, nechápu, jak jsem ho mohla minout. Přitom jsem si původně Chucka stáhla, když jsem neměla na co koukat. A teď je to po stávce imo jeden z nejlepších seriálů, protože ostatním, na které koukám, se nějak moc nedaří, respektive mě už moc neoslovují (Heroes, HIMYM...). Taky si to pouštím od začátku a dost si všímám i toho, jak se postava Chucka mění.

Ještě k epizodě -
Toto je spoiler!!!:
docela by mě zajímalo, jak hodlal Chuck vyléčit ostatní lidi v místnosti. :smile: To by chodil kolem a s každým se líbal? :smile:
Ale kdyby přemýšlel, tak by mu došlo, že to je opravdu hloupost, protože ta protilátka se musela vytvořit z jeho krve. Krásné tři vteřiny čekání, jak nadějně čekal, že mu to Jill schválí. :D Chudák Casey :rflmao:

Jen tak mimochodem, zamluvila jsem si Úvod do seriálu Chuck na FF v létě. :) Ty dvě přednášky, na kterých jsem byla, se mi nelíbily, tak snad to zvládnu po svém a aspoň trochu dobře. :)

Příspěvek 12.11.2008 20:49:29
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Tak doufám, že mi příští rok už to FF vyjde, protože na to bych si ráda zašla :) (a s těmi Heroes a HIMYM se s klidem ztotožním, ani nevím, proč to ještě stahuju :? v HIMYM je alespoň ten Barney...) Díky bohu za Chucka, ale vážně by ho to chtělo v trochu častějších dávkách :jump:
- Linn doporučuje -

Příspěvek 13.11.2008 00:33:46
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Na to se dá říct jen megalol!

Toto je spoiler!!!:
Jen mi teda bylo docela dost líto Sarah. Scéna, kdy na sebe vzala tu prezentaci - dost předvídatelné, přesto mě to vzalo, ječela jsem na Chucka ať ji zastaví, i když samozřejmě nebyla jiná možnost. Nevím, celkově se mi ten návrat bejvalky prostě nelíbí...
Chuck-Casey kiss -> to zas bude slashů :roll: ale jinak interakce pěkná, jenom čekám, kdy Chuck konečně dá Caseymu jednu do zubů, protože za všechny ty kecy by si to teda rozhodně zasloužil...:-D
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 13.11.2008 01:11:46
General
General

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Do slashe to mělo hodně daleko, spíš to měla být sranda - ale známe fanynky, pravda. :roll: Ale tady to snad nehrozí.
Taky bych jednou chtěla vidět, jak Casey aspoň řekne Chuckovi něco pěkného, ale myslím si, že ten jejich vztah přesně takhle funguje. Asi by to nebylo ono. Ale kdyby mu dal do zubů, jo, to by zapadlo do šablony :D
A jak říkám, tohle má být nějaká troj-epizoda, takže Jill tam pravděpodobně nevydrží dlouho. I když jsem samozřejmě pro Sarah/Chuck, tak doufám, že Jill neumře nebo tak. Spíš si říkám, že zase provede něco ošklivého.

Sarah by šla tu prezentaci dělat stejně - i kdyby ji chtěl zastavit, tak by řekla, že je to její práce a udělat to musí. Takže v tomhle ohledu docela chápu, že se s ní nechtěl hádat, protože to tak končí vždycky. Ušetřili nás hádky. :)

OT: Blanco, dost depresivní podpis. Tedy, spíš takový hodně pravdivý. Odkudpak to je? To druhé mi něco připomíná. Myslím, že jsem něco podobného četla v Oddysey...

Příspěvek 14.11.2008 17:57:20
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Mno, já jsem to o tom slashi psala ve chvíli, kdy jsem ten líbací screen objevila v jedné kategorii na Lapu, označený slovy: "Narazil jsem na slash v seriálu, kde bych to tedy opravu nečekal."

A jinak, jasně, že by tu prezentaci šla udělat stejně. Ale Chuck o ni měl projevit stejnou (nebo podobnou) starost jako o Jill. Měl dát najevo, že se bojí i o ni. Ostatně myslím, že Sarah nějakou takovou reakci od něj i očekávala.

Jasně, že z Jill nakonec stejně udělají padoucha, přece tam nemůže jen tak zaclánět :-D

OT:
Klenotko, teď teda nevím, jestli to mám brát jako kompliment, nebo pokárání ;-) Ta druhá část podpisu je z B5, konkrétně to říká Marcus. (Ale už nevím kdy a komu, budu si muset zase nějak udělat koukací schedule a sjet si pár seriálků znovu.) A ta první část je citát, který jsem si kdysi zapsala do "deníčku" ale páč jsem byla malá a hloupá, tak jsem si nepřipsala, odkud je. Každopádně jsem ho našla při úklidu po návratu z FFS a tak nějak se mi trefil do nálady. ;-)
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 18.11.2008 17:25:40
General
General

Odpovědět s citací

2x07 - Tak by se mi chtělo říct, jak jsem na konci byla hrozně překvapená - bohužel o veškerý efekt závěrečné scény mě připravila NBC, která po minulé epizodě vydala popis epizody 2x08 a všechno tam vykecali :( Bylo to ale udělané parádně, i když jak ta scéna probíhala, tak se to asi dalo odvodit - ale to se nedozvím, protože jsem si přečetla spoiler. :evil: Poučení pro příště, že i oficiálním popisům se mám vyhýbat.
Toto je spoiler!!!:
Teď k epizodě - bylo tu hodně Chucka bez trička. :love: :D Líbilo se mi, jak konečně začal využívat svoje skutečné schopnosti nerda a dělal to, v čem je dobrý. Dokonce umlčel i Caseyho, za což se mu přičítají body :) I když on mu to Casey zase někdy vrátí jinak :D Citově rozpolcení Chuck i Sarah, to nedělá dobrotu. Čekám, kdy se budou potýkat s tím, až Sarah odvolají.
Casey zpěvák překvapil :lol:
A po hodně, opravdu hodně dlouhé době se mi tu líbil Morgan. Jak Chucka chránil, i přesto, že věděl, že mu Chuck očividně neříká všechno. Ta scéna s Emmetem a páskou byla hodně dobře udělaná. Všimla jsem si, že udělali pokrok i u postavy právě Morgana - docela získává sebedůvěru a není to takový "Chuckofil", což je dobře. Ale stejně si myslím, že Morgan to dřív nebo později zjistí.
Nemyslím si, že Emmeta zastaví v tom, pátrat, kam se Chuck vytrácí - přece jen, je to jeho práce.
Chuck v rouře, no, nemůžu se mu divit, že se tam nevejde :D S jeho výškou je to asi trochu problém. :D
Ačkoliv bylo ve spoileru psáno, že "Jill je Fulcrum", tak tam nebylo, jestli ví o tom, že Chuck je Intersect, nebo se prostě pokusí přes Chucka (svou známost a tedy nejlépe přístupného z nich) dozvědět, kdo nebo kde je Intersect. Osobně mě to ale docela mrzí, protože Jill se mi líbila. Pořád doufám, že ji na konci nezabijou, protože to by bylo...špatné :( Pro Chucka. Taková věc by ho asi dost ovlivnila. Ono už to, že mu stejná dívka v rozmezí pěti let zlomí srdce a podruhé se ho pokusí zabít, taky není nejlepší. Copak byl na Stanfordu každý agent CIA? :smile:
Na konci se mi líbilo, jak byli Casey se Sarah opravdu vyděšení - těžko říct, jestli se báli o Chucka, Intersect nebo prostě jen toho, že poněkud selhali v ochraně Intersectu, ale řekla bych, že to bylo všechno najednou :)

Příspěvek 18.11.2008 19:19:23
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

To byl super dílek. Naštěstí se spoilerům i popisům epizody vyhýbám, čili jsem nevěděl, že
Toto je spoiler!!!:
Jill je Fulcrum, ačkoliv, jak tam na konci začala hrát ta hudba a proskakovaly tam záběry na Jill a na identifikování agentů, tak mi to bylo jasné, kdo Jill je. No rozhodně je to škoda, jelikož mi je Jill sympatická. Ale celkově to byla velmi dobrá epizoda. To typické škádlení mezi Caseym a Chuckem se nikdy neohraje a u fráze: Nerd code jsem vybuchl smíchy :D To jak Morgan odrovnal Emmeta bylo nadmíru povedené. Nejradši bych viděl, jak to video Big Mikovi ukážou, jelikož jediný smysl jeho postavy je komplikovat život lidem v Buy More. A scéna, kdy se Mike dívá na to, jak mu Emmet zvrací v kanceláří by mohla být k nezaplacení :lol: Mno, těším se na další dílek. Long live Chuck :)
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 18.11.2008 21:13:21
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

K poslednímu dílu Chucka 2x07 a mnohu dalšímu (a při této příležitosti se omlouvám za OT, místy explicitní vyjadřování a přehnanou emotivnost).
Toto je spoiler!!!:
Klečím na kolenou s hlavou obrácenou v nebesa a křičím, "NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ", protože mi ten poslední díl láme srdce. Co maj tvůrci seriálů proti pěknejm ženskejm? A proč jen jsem TO celou dobu čekal... je to jako konec JFK09... taky jsem si pořád říkal, "Opovaž se, Hlávko, opovaž se. To nemůžeš udělat. To ti snad neodpustím. Nesmíš... prostě nes... parchante." Opět jsem jen bezmocně hleděl na počítač a panikařil jsem... "NE, jen to sakra, do háje, do pr... čic... ááááá... nééé..." A v tom to tam bylo. Jill - FULCRUM - Doprdele.

Jinak díl to byl skvělej... krásná Jill, krásná interakce mezi Jill-Chuckem, Chuckem-Caseym, krásná sprchovací scéna, krásná "move your hip to the left" scéna, krásné Sářino spodní prádlo, krásné scény s Buymorií a krásný zpěv. Vůbec mnoho krásného se v tomto díle stalo, ale ten konec mě spirituálně popravil... achjo. Proč vždy krásný ženský.
(Spoiler na minulotýdenní Atlantis)
Toto je spoiler!!!:
Jako ten Atlantis... Krásná to australská kráska. Sympatická, příjemná, úžasně působící... s Woolsym jsou skvělí... jenže ona je zase výmysl... pitomá umělá inteligence... ARGH... tak krásná... (A btw: když už jsem u toho, Kellerová je děvka... normálně toho Woolsyho scanovala! Chlípnice! Vsadím se, že to dělá každému...)
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály