Překládá to fanynka a to velmi dobře Sora je ta blond Genii holka v první sérii, co tam bojovala s Teylou.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Ufff konečně, blbne mi přihlašování. Kdo to stojí na tý fotce vedle Woolseyho, na tý poslední ? Je to Amelia Banks ? AXN taky nechytám, takže to moc zatím neřeším .... Ale jako ta upoutávka byla fakt kapku mimo
cus videl sem je obe a zhrozil sem se uz sem myslel ze to pude v anglicine s titlema a nekdo do toho bude cesky mluvit no ale asi ne takze bude to nekdo nahravat? jasne ze bude jinak by bylo new tema a vydupali bysme si to ale do o to kdy asi tak? ja jestli mam vecer cekat na ten dil nebo mam parit naky sg mody
Rene Slováčková má dobrý hlas, ale k Soře se tedy nehodí. Ohledně upoutávek: Na AXN jsou upoutávky tak trochu jiné... prostě nikdy to není dokonalé, ale zase na druhou stranu, "zakázané město znovu povstane" nezní špatně, i když se tam tedy moc nehodí...
Technická kvalita tě upoutávek je děsná, jak kdyby to dělal někdo na poslední chvíli a ještě k tomu na koleně. Že do toho vrazí originál s titulky, když mají k dispozici dabing je další ujetost. Prostě je to odfláklé.
Pomeranc: Takové upoutávky (s originálem a titulkama) jsou všechny od AXN. Nikdy jsem na AXN neviděl upoutávku s dabingem a to jsem to hlavně ze začátku sledoval skoro nepřetržitě.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)