Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Sedm Stran - Dokončeno

SG: Sedm Stran - Dokončeno

Příspěvek 03.11.2008 19:36:57
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

:hmmm: pravda, ale ode mě to byla spíš verze na pobavení :smile: ale tu chybu jsi mi dobře vyplnil :thumright:
tak a tenhle tu snad vydrží :wink:
Toto je spoiler!!!:
na chvíli se podíváme do Idy co vivádí Asgardi a taky zjistíme jak to dopadne s Danielem. Též se dozvíme proč jsem potřeboval pozměnit příběhovou linii na Cimérii

:wink:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 03.11.2008 19:39:11
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Jasný, chápu že to byl vtípek, ale nedalo mi to...
Toto je spoiler!!!:
Idy mám rád, i když tak mě napadá, Thor je teď v mléčné dráze, že ? :(
Naposledy upravil mikey dne 03.11.2008 19:50:21, celkově upraveno 1
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 03.11.2008 19:48:04
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

jo jo Thor je již od 10 v Mléčné Dráze, :smile: kde v 11
Toto je spoiler!!!:
Bude mít menší akcičku a přitom při*****e.....

a pokud budeš chtít i nadále diskutovat o spoileru, tak prosím do spoileru :wink:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 03.11.2008 19:52:17
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Oj, pardo, zapoměl jsem na tu funkci...

Toto je spoiler!!!:
Jsem zvědav jak se předvedou nejnovější asgardské bitevníky...
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Příspěvek 03.11.2008 20:02:20
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

stane se :wink:
Toto je spoiler!!!:
já neřekl akcičku, jako zničte x lodí, ale akcičku, jako akcičku při které málem udělá něco čeho by hooodně dlouho litoval, ale jinak jsem tam chtěl dát mimo "záběr" bitvu s replikátory, ale ta musela zatím bohužel pryč, protože mi tam zatím překážela.
:smile:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 03.11.2008 20:48:42
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Aneb není akcička jako akcička... :lol: Thor a dělat chyby, jsem napjatý...

Příspěvek 03.11.2008 21:02:13
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dragone nic proti, ale při popisování co asi bude v dalším díle (dílech) je tam na můj vkus moc snad :hmmm: ale jinak se už těším na další pokračování

Příspěvek 04.11.2008 18:34:20
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
No tak z jeho pohledu to chyba bít nemusí, ale naopak dobře propočítaná věc, ale z jiného pohledu zas ne.

:wink:

Ice:
Ano máš pravdu, ale je to tam protože jen nevím jestli se mi to podaří dostat do daného dílu, ale určitě to bude v nějakém bližším, jen nevím kdy přesně se mi podaří vytvořit nato situaci,aby to tam nebylo jako pěst na oku :wink: , ale pokud to nebude v 11, tak ve 12 by to mělo být, protože již jsem blízko k vytvoření oné situace. :)

EDIT:

již dokončuji další díl a ještě dnes bych ho mohl odeslat na korekci :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 05.11.2008 19:57:55
Luke87 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

[b]Skvělá povídka!!! Kdy bude pokracovani???

Příspěvek 05.11.2008 20:04:26
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Nejdříve zítra večer, až dokončím korekci :oops: .Ale co jsem tak pročítal, máte se na co těšit :)
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 05.11.2008 20:12:23
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

no tak si prosím pospěš. Jestli to nebude zítra, tak si to budu moct přečíst až v pondělí a to nevydržím :scared:

Příspěvek 06.11.2008 18:11:50
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Tak tady máte další díl a jako vždy budu doufat že se vám bude líbit :)

11

Po vyčištěni SGC od Wraithů se začalo dávat dohromady veškeré zařízení v základně. Na ošetřovně byla spousta omráčených, nebo jinak zraněných lidí, ale i Jaffů. Nejhůře ze všech na tom byl právě Daniel, který prodělal tříhodinovou operaci a nyní bojoval o život na lůžku za stálé přítomnosti doktora.
Jeho stav byl natolik vážný, že generál po konzultaci s vrchním lékařem, tedy se svou dcerou, poslal hned pro několik odborníků, ale již nikdo nemohl udělat něco, co by mu pomohlo.
U jeho lůžka se neustále střídala nějaká ta návštěva, nejčastěji SG-1.

Poté, co Asgardé u planety Nots Kaut Maut skočili do HP, si to zamířili k domovské planetě Noxů s úmyslem navázat kontakt, a jelikož Aliance nebyla oficiálně rozpuštěná, tak v případě nutnosti i nabídnout pomoc.
Ale když vyskočili z HP v Soustavě Noxů, tak kromě poletujících trosek nezaznamenali nic. Dokonce ani na jejich volání jim nikdo neodpovídal a vše nasvědčovalo tomu, že z celé velké aliance zbili jen oni.
Thora se začaly zmocňovat temné myšlenky a začal dokonce přemýšlet i o sebevražedných misích do týla nepřítele, ale když si vzpomněl na své závazky a na závazky Asgardů vůči některým planetám, tak začal přemýšlet jinak a vydal rozkaz pro nastavení kurzu k Cimérii.

Ve městě Atlantis McKay a Zelenka konečně zjistili, kde je chyba, a okamžitě jí odstranili. Hned nato dala Elizabeth pokyn pro nastavení kurzu k Zemi.

Na Zemi generál seděl za svým stolem a přemýšlel nad objevem Dr. Jacksona a dospěl k názoru, že na Cimérii vyšle SG-1, která tak aspoň na chvíli přestane myslet na Daniela. Konec konců, když se jim podaří kontaktovat Asgardy, tak mu dají šanci na přežití.

SG-1 se tedy šla připravit a vyrazila na Cimérii s nadějí, že tím pomůžou Danielovi zachránit život.
Na orbitě Země stále probíhaly opravy lodí a znovuzrození satelitní sítě. Navíc do toho všeho přibylo několik Ha’taků a zkušební let pozemské lodě Xerxes.

Když SG-1 dorazila na Cimérii, tak spatřili svět tak, jak si ho pamatovali ze své poslední návštěvy.
Vala se zhluboka nadechla a bylo na ní vidět, jak přemýšlí.
„Tak kam půjdeme teď?“
„To nevím.“ Odpověděl jí Mitchell, ale Carterová vyšla dopředu a zřejmě se chystala kontaktovat místní a ostatní jí bez váhání následovali.
Po pár krocích se neskutečnou rychlostí zatáhla obloha velmi hustou oblačností, která překryla místní slunce a planetu tak zahalila druhá noc. Oblohu začaly křižovat ve velkém blesky, které nyní poskytovaly planetě devadesát procent světla.
Ale než kdokoliv stačil jakkoliv zareagovat, tak je pohltilo jasné, až oslepující světlo, které mělo zdroj kdesi za jejich zády.
Carterová spolu s ostatními zaslechla ohlušující ránu, ale pak to bylo jako by někdo vypnul zvuk. Vzápětí ucítila ohromný tlak v zádech, který jí vyzdvihl nad zem a odhodil několik metrů dopředu.
Téměř po dvou minutách Carterová procitla z bezvědomí a zaslechla blížící se kroky. Instinktivně šáhla po své zbrani, ale ta tam nebyla. Když se ohlédla, tak jí ve světle blesků spatřila bezmála deset metrů za sebou.
Pokusila se zvednout, ale bolel jí každý sval v těle a pusa se jí začínala plnit krví. Po dalším neúspěšném pokusu se zvednout a dojít si pro zbraň se rozhodla se k ní aspoň odplazit.
Když byla téměř v polovině cesty, tak si všimla, že něco nehraje.
Carterová se tedy rozhlédla pořádně a zjistila, že ty kroky patří obyvatelům planety, ale co víc, že brána zmizela. Místo ní byl na zemi dokonale vypálen kruh o několika metrech a po bráně ani stopy.
Jako další se zvedl Teal'c, který se hned rozhlédl. Jeho pohled byl jako vždy kamenný, ale tentokrát se v něm zrcadlila hrůza a možná i strach.
Po pár okamžicích se rozpohyboval a pomohl na nohy i Carterové, která se začínala rychle vzpamatovávat, posléze se probudila i Vala s Mitchellem.
Když Carterová již stála, tak konečně našla hvězdnou bránu, která ležela téměř patnáct metrů od svého původního místa, zapuštěná hluboko v zemi.

Když přiběhli místní, tak jim ihned začali pomáhat a s hrůzou hleděli na stále zatažené nebe. Nikdo se jich na nic nemusel ptát, aby poznal, že mají strach z toho, že jejich bůh Thor na ně seslal Ragnorag.

Jen pár chvil potom, co se všichni členové SG-1 s pomocí místních postavili na nohy, z Thorova kladiva začal vycházet podivný zvuk.
„Nabíjí se.“ Oznámila Carterová, která na něj ze zájem, ale i s velkým strachem koukala. Netrvalo dlouho a hluk nabíjejícího se kladiva byl slyšet široko daleko. Posléze se Kladivo vypnulo. Hluk kladiva přilákal většinu obyvatel.

Po další minutě naprostého ticha, kdy všichni se zájmem koukali na kladivo, udeřil blesk na místo, kde stávala hvězdná brána.
Na stejném místě se okamžitě objevila velká postava oděná v koženém oblečení a v pravé ruce držela velké kladivo.
„Nemějte strach, to, co jsem udělal, bylo pro vaší bezpečnost…“ Začala postava s kladivem. „Nepokoušejte se Bifröst nikterak obnovit.“ Pokračoval Thor a přitom ruku, ve které držel velké kladivo, napnul a namířil na přihlížející.
Na místní to dokonale zapůsobilo, ale Mitchell udělal pro místní naprosto nepochopitelnou věc.
„Hej, Thore! A co my?“
Thor se na něj dlouze zadíval a poté udělal několik kroků k němu. Tyto kroky místní doslova prožívali a ze strachu úderu ze strany jejich boha se začali pomalu odsouvat od SG-1, ale ta zůstala naprosto v klidu.
„Jak jistě víš, my nejsme zdejší a potřebovali bychom se dostat domů.“ Pokračoval Mitchell a přitom pohodil rukou na téměř pohřbenou hvězdnou bránu.
Thor se k údivu všech rozesmál a z oblohy vyšlehla čtveřice blesků, která udeřila do SG-1 a ta zmizela. Poté se Thor otočil k místním zády a vydal se směrem k původnímu místu hvězdné brány, ale ještě za chůze i do něj udeřil blesk a on zmizel, na což se začalo pročišťovat i nebe a na zem se tak dostávaly paprsky slunce.
Místní obyvatelé jen nevěřícně zírali a pomalu se začali rozcházet, ale již teď bylo jasné, že tato událost se zapíše do jejich dějin a kronik nesmazatelným písmem.

SG-1 se po úderu blesku nečekaně objevila ve velmi prostorné místnosti, ve které se nyní po jejich objevení začala pozvolna rozsvěcet světla.
„Jsme na lodi.“ Oznámila zřejmé Carterová. Mitchell se už do ní chtěl strefit nějakou vtipnou narážkou, ale zastavila ho Teal'cova kamenná tvář. Mitchell se tedy otočil a spatřil jediné okno v místnosti.
Z okna byla nádherně vidět planeta, ale také část Asgardské flotily, z niž poznávaly pětici O‘Neillů.

Za jejich zády se z nenadání otevřely dveře a z nich vystoupil Asgard a gestem jim pokynul aby ho následovali. Nikdo se na nic neptal a jen šli za daným Asgardem, ten je zavedl na můstek lodi, kde ne ně již čekal Thor.
„Zdravím.“ A poté si je chvíli prohlížel. Ani tentokrát nikdo z SG-1 nepromluvil a jen nevěřícně koukali na Thora. Ten tedy pokračoval.
„Kde je Dr. Jackson?“ Po této otázce Vala ožila a chtěla už odpovídat, ale Mitchell jí zarazil a sám s naprosto vážnou tváří odpověděl.
„Umírá.“
To Thora očividně vyděsilo a začal cosi říkat v Asgardštině, čemuž samozřejmě nikdo nerozuměl.
„Co se děje?“ Zeptala se Carterová a se zájmem si prohlížela panel, u kterého seděl jiný Asgard, a začal zběsile manipulovat kameny.
„Opouštíme flotilu.“ Oznámil stroze Thor a dál pokračoval v Asgardštině.
„Proč?“ podivila se Vala
„Asgardé jsou na věky věků vašimi velkými dlužníky…“ začal vysvětlovat Thor a loď mezitím skočila ho HP. „…Díky vám, Asgardům v současnosti nehrozí z klonování žádné větší potíže. Dokonce se i naše rasa začala rozrůstat.“
„Počkat…“ začal Mitchell „…Poslední, co si o vás pamatuji je, že jste spáchali hromadnou sebevraždu.“
„Ano.“ Potvrdil mu Thor „Tehdy byl takový plán, ale než jste přiletěli, tak se změnil. Jeden náš vědec totiž na poslední chvíli přišel nato, jak velmi výrazně zpomalit až zastavit naší degeneraci a to jen díky vám.“ Jen pár okamžiků potom, co Thor domluvil, jeho loď vystoupila z HP u Země.

U Daniela byl zrovna generál Jack O’Neill, který se mu zrovna snažil vymluvit umírání a povznášení, když v tom Daniela doslova obalila jakási bílá záře a on zmizel.
Jack byl překvapený a jen poznamenal.
„Tak to je něco nového.“
Poté se vydal ke dveřím, kde se nacházelo červené tlačítko alarmu, ale když k němu došel, tak zaslechl typický zvuk Asgardského transportního paprsku. Jack neváhal a hned se otočil.
Za ním stála SG-1 tak, jak odešla skrz bránu.
„A Daniel?“ zeptal se pohotově a jejich vzhled přešel bez poznámky.
Než mu stačili odpovědět, tak se za nimi objevil sám Daniel.
„Právě jsme o tobě mluvili.“ Poznamenal Jack.
„Vážně?“ podivil se Daniel.
„Jo.“ Oznámil jakoby nic Jack.
„A?“ vyzvídal dál Daniel, a zbytek SG-1 těkal očima z generála na Daniela.
„Radši se neptej.“ Řekl Jack a odešel, ale ještě mezi dveřmi oznámil
„Do tří hodin chci hlášení.“ A v zápětí zmizel za rohem.

Asgardská loď se mezitím bez jakéhokoliv zpozorování vrátila zpátky k Cimérii

Město Atlantis, které řídil Sheppard a přitom zkoumal některé doposud neznámé, nebo neodzkoušené věci, nečekaně vyskočilo z HP na planetě blízko Země.
„Shepparde! Co se děje?“ Zeptal se s hrůzou McKay, který koukal na obří obrazovku v kontrolní místnosti, ale nic konkrétního z ní vyčíst nemohl.
„Atlantis je trumfem Země. Pokud jí teď odhalíme, tak nám nebude k ničemu.“ Oznámil Sheppard svojí myšlenku
„Johne, normálně bych s tebou diskutovala, ale teď ti nařizuji. Skoč s městem k Zemi!“ rozkázala Elizabeth
„Je mi líto, ale to nemůžu udělat, podle těchto údajů je Země v bezpečí.“ Oponoval Sheppard
„A?“ ptala se Elizabeth
„Když tam teď skočíme a někdo zaútočí, tak slízneme hned první ránu, ale když útočníkovi skočíme za záda…“
„Tak je překvapíme.“ Dokončil za Shepparda Lorne.
Elizabeth jen kývla a rychlým krokem odešla do své kanceláře. Sheppard ale zůstal v křesle a dál studoval netušené, nebo alespoň nevyzkoušené funkce města

Ale Tok’Rové si řekli, že jedna z nejbezpečnějších planet na vytvoření nové základny je planeta nehostinná životu a blízko Zemi. Proto s těmito myšlenkami vyslali jednu ze svých cenných lodí k prozkoumání planety, kolem které v současnosti obíhala Atlantis.

V galaxii Ida:
Asgardi dostali náhle strach z prozrazení umístění jejich planet, ale flotilu již nešlo stáhnout a tak se pustili do budování masivních obran a začali trojicí soustav, ve kterých se nacházely nejdůležitějších planety.
Jednou z planet byla logicky jejich nová domovská planeta. Další planeta se jmenovala Mak Quink a na jejím povrchu se nalézala většina infrastruktury, která byla schopná zpracovat surové Montrium. Další na seznamu důležité trojice byla planta Mantuk, na které probíhala většina výzkumů a v některých sekcích se na ní dokonce pracovalo i v časovém dilatačním poli.
Asgardé též začali do konvojů přidávat ozbrojený doprovod, který měl v případě napadnutí dodat dostatek času na úprk méně chráněných lodí.

V galaxii Mléčná Dráha
Po třech hodinách se nyní již kompletní SG-1 dostavila podat hlášení.
Když vše o misi na Cimérii bylo probráno, tak se slova uchytil přítomný O’neill.
„Docela by mě zajímalo, jak Wraithové dokázali to, co dokázali.“
„Myslíte ten vír?“ zeptala se Carterová, která nečekala na odpověď a pokračovala.“
„Myslíme si, že Wraithové sestrojili přístroj, který vysílá extrémně malé částice vysokou rychlostí. Podle teorie tyto částice dokáží projít hvězdnou bránou ještě před stabilizováním červí díry, což na druhé straně ještě více destabilizuje červí díru a ….“ Víc už neřekla, protože O’neill zvednul ukazováček a chtěl si vzít slovo, ale Daniel ho již znal a věděl, co chce říci, tak ho předběhl.
„Jsou to Wraithové, rasa, která porazila Antiky.“ To O’Neillovi nedalo a musel reagovat.
„Vidíte? Takhle jednoduše to stačí.“ A přitom rozhodil ruce.

Hluboko v prázdném prostoru bylo několik měst a lodí, které již jen doslova klouzaly vesmírným prázdnem. Lodě a města čekaly, než poslední a jediný přeživší po několika hodinách dokončí svůj rituál.
Jako jedna z prvních skončila žena s velmi podivnými vlasy, která se hned vydala do centra města za jedním z nejstarších.
„Ohperte!“
Ten právě dokončil svůj obřad a byl na odchodu, tak se jen otočil a čekal, co žena chce. Na svých 432 let nevypadal vůbec špatně.
„Co se bude dít teď?“ zeptala se ho přímo bez okolků žena.
„Nejdříve se musíme poradit.“ Odpověděl jí Ohpert a šel pryč. Žena za ním jen houkla.
„Doufám, že nezapomenete, co to znamená být Noxem.“ Poté se i žena otočila a šla si po svém.

„Nedaleko“ Země se nad pustou planetou z HP vynořil Teltak Tok’rů.

Korekci provedl Dark Angel za což mu děkuji. :)
a vaše komentáře samozřejmě potěší :)

a mimochodem anketu jsem zrušil s výsledkem

Antici 30% [ 6 ]
Noxové 40%[ 8 ]
Asgardi 10% [ 2 ]
Furlingové 10% [ 2 ]
Hi-tech lidská rasa 5% [ 1 ]
Někdo jiný (napište) 5% [ 1 ]
:lol:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 06.11.2008 18:30:51
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Super, už jsem si říkal že jsem dlouho nic nečetl... :lol: Musim říci, že O´neilla umíš psát výborně, ty hlášky byly jako od pravýho... :rflmao: To s asgardam jsem teda opravdu nečekal, že odpálí bránu. Fajn že pomohli danielovi, že se nemusel znova povznést. Zajímavé že naše technologie, i když máme asgardské jádro a atlantis nejsou pořád dost na asgardy, když si přiletí k zemi a nikdo je nezachytí, ale co, jsou to asgardi... :wink:

Příspěvek 06.11.2008 19:27:04
Luke87 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Další ze super dílů!!

Příspěvek 06.11.2008 19:36:43
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

no tak další díl jako vždy... perfektní ale už mě tohle hodnotící slovo přestáva bavit A jsem rád že jsem dostal další dávku této drogy ještě před dlouhým víkendem. A ten příchod Asgardů na scénu - prostě bomba :yahoo:

Příspěvek 06.11.2008 21:40:57
Earman Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

paráda.....prostě boží....měl bys to posla na sci-fi channel aby to zadali MGM a zfilmovali :) aby to byla pořádná mela :D
Víš jakej mám názor na čerstvou zeleninu. Ta je pro vegetariány, vitamínový paka, co cvičej! Red Dwarf

Příspěvek 07.11.2008 17:21:23
*Jack* Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Bydliště: Východní Čechy, Orlickoústecko; nápověda: Je tam vedro jako v tanku!

Odpovědět s citací

Skvělý... teď jsem to dočet a kromě pocitu z dobrého počtení mě ještě potěšilo, to že jsem od začátku správně typoval Noxy... :lol:

A samozřejmě se těším na nový díl... :wink:
Nejnovější tvorba:
    TASK FORCE: 1x04 Hrdinův sen V. (ZDE)
    Obrázek
Můj povídkový seriál:
    STARGATE - 24 hodin: (ZDE)
    Nejlepší námět a zpracování v povídce roku 2008 i 2009!
Další projekty:
    Osudový skok: Společná sci-fi povídka 5-ti autorů (ZDE)

Příspěvek 08.11.2008 08:46:49
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Jsem rád že se vám díl líbil :) :yes:

*Jack*:

tvoje teorie o klamání
*Jack* píše:
...
Také se ke mě přiklání, že čím víc se Vás bude Dragon přesvědčit, že to nejsou Noxové, tím je to ironicky pravděpodobnější, protože co je lepší než mít na konci jako jediný pravdu a dobrý pocit z toho, že jste je zmátli... (hmm... napadá mě jen málo stejně dobrých nebo lepších pocitů :D)
No tak co říkáte... :)

byla pravdivá už od začátku
a během tipování měl v něčem pravdu ještě jeden z vás (měl stejnou myšlenku, jako já, ale v něčem se liší), ale to až v jiném díle :wink:
:lol:
Naposledy upravil Dragon dne 09.11.2008 13:16:06, celkově upraveno 1
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 08.11.2008 10:38:52
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Určitě to budu já :D a drony vymysleli Noxové :D :rflmao:
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 08.11.2008 19:42:05
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Příspěvek 19.11.2008 19:34:30
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Tak k tomu se již vyjadřovat radši nebudu :D

a ještě oznamuji že jsem se opravil
stejná myšlenka, ale krapet jiné provedení :)

EDIT:

předem se omlouvám, ale asi teď nebudu stíhat. Do vánoc musím totiž odevzdat několik referátů výkresů a ekonomiku a ani v jednom jsem ještě nezačal :oops: :oops: :oops:
děkuji za pochopení :smile: :oops:

EDIT:

Lidičky máte na výběr (nechám to na vás)
Mám z pokračování napsány cca dvě stránky a jelikož mi to jde pomalu, tak nabízím kompromis.
1) pošlu to tak na korekci a vydám krátký díl
2) budu na tom ještě "sedět" a tím to prodloužím
volba je na vás zítra večer (cca 20:00) se sem kouknu a podle toho co tu již bude budu jednat (žádný hlas=prodloužení; vyrovnaný počet hlasů=prodloužení) takže doporučuji opravdu aby jste se zúčastnily (text, anketu na to vytvářet nebudu)
k dílu dodám že v případě vydání by to končilo
Toto je spoiler!!!:
řekněme v naposto neuzavřené situaci (skoro v rozhovoru, jak mají ve zvyku ti co stříhají "mega" filmy na dva díly
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 19.11.2008 19:45:40
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

osobně navrhuji dokončení celého dílu dle tvého plánu, jinak bych byl zas celej nervózní jak to bude pokračovat

Příspěvek 19.11.2008 19:46:38
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

já jsem proti vydání neúplného dílu (ne, že bych se na něj netěšil, to at z toho prosím nikdo nevyvozuje nebo :palka: :palka: )

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 19.11.2008 20:19:23
*Jack* Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Bydliště: Východní Čechy, Orlickoústecko; nápověda: Je tam vedro jako v tanku!

Odpovědět s citací

Doufám že to ještě stíhám... ehm no 18 minut je snad ještě v toleranci, když se bere ohled na mě :oops: Takže, já, ačkoliv mě to rve srdce (to čekání :wink:), jsem pro delší prodlevu a celý díl... :)
Nejnovější tvorba:
    TASK FORCE: 1x04 Hrdinův sen V. (ZDE)
    Obrázek
Můj povídkový seriál:
    STARGATE - 24 hodin: (ZDE)
    Nejlepší námět a zpracování v povídce roku 2008 i 2009!
Další projekty:
    Osudový skok: Společná sci-fi povídka 5-ti autorů (ZDE)

Příspěvek 19.11.2008 20:24:09
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky