Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Toto je spoiler!!!: |
Tak já nevím, začíná v tom být pěkný bordel. Jak já se zaradovala, když Claire konečně zavolala Nathana - konečně bude Nathan zase s Peterem, ale ne. Zase se vyřítil ven a nejspíš ta jeho akce dopadne pěkně neslavně. Claire objímající Nathana bylo zvláštní, ale je pravda, že když ho viděla naposledy, tak zachraňoval New York a se svým biologickým otcem se pohádala. S Elle tvořily docela zajímavou blond dvojku, když Elle má občas mozek a mohlo z toho něco být. I když letět letadlem, když Elle probíjí...tedy...ehm ![]() ![]() Skoro jsem u toho usnula, protože to bylo taky děsně užvaněné. Mohinder je najednou zase jako beránek, Sylarovi stačí pár slov k tomu, aby změnil strany a Hiro se vydává na nějakou spirit walk? Omg... ![]() Meredith se mi celkem líbí, ale musí pokaždé mávat tím ohýnkem? Nathan přece ví, co má za schopnost, tak proč to pokaždé ukazuje. Ráda bych ji viděla s tím ohněm aspoň po někom hodit. Roli Tracy (ač se mi zpočátku líbila), trochu nechápu, kromě toho, že následuje Nathana jako pejsek... Pozitivní věc je, že jsme se zbavili Mayi...tedy doufám. A Petrelliovi jsou definitivně blázni všichni...ještě přidat Elle jako dvojče Claire a bude to dokonalá rodinka. |
+Vrátila se moje oblíbená Elle (i když lehce buglá). A ten její imperátorský postoj na začátku ![]() +Želva má bezva akvárko a Matt zase někomu prohlábl palici (i když jenom symbolicky) ![]() +Snad jsme se zbavily Mayi, jejíž herecký výkon měl nejsvětlejší okamžik při spánku. +Všimli jste si že Meredith a Tracy mají v podstatě naprosto opačné schopnosti? ![]() +Nathan přestal pánbíčkařit -Tomu starýmu kostlivci (koho asi tak můžu myslet? ![]() ![]() -Clair bude patrně řešit sama sebe po zbytek seriálu. Scénáristi už by jí do palice mohli nasadit semínko inteligence. -Hiro (no coment) -Společnost se patrně z personálních důvodů zbavila všech zaměstnanců, krom Angely v komatu a Sylara toho času s rourou v nose. -Kostlivec zabíjí kohokoliv, kdo mu padne pod pazouru a všichni ostatní s ním vesele spolupracují. To už asi opravdu nepochopím. -Petrelliova rodina je opravdu snová. Otec psychouš. Matka topička dětí. Jeden syn masovej vrah. Druhej syn neustále pořádá akce na Clair. Jedine Nathan trhá partu, ale ten mě zase štve svými pohledy alá "masový vrah". |
Začíná to být divné. Mám takový dojem jakoby tvůrci už nevěděli co by. Např. všichni nějak moc často mění strany. A škoda tak rychlého zničení Adama. |
I když letět letadlem, když Elle probíjí...tedy...ehm ![]() |
Nathan je snad nevodivej a supersilnej? Navíc ten by jim tu pitomost možná zatrhl (ač by se ji sám vydal udělat). |
Není, ale s Claire by to snad fungovalo stejně jako v tom letadle. Když byl schopný unést Matta, tak dvě čtyřicetikilové blondýnky by nebyl problém. ![]() ![]() |
btw. Nathan poletí s dvouma ženskejma z níchž ho může jedna kdykoli probít? Asi jste si nevšimli, že Sylar zachránil Peterovi život...Nejspíš se nerozhod nebo fejkuje, takže nevíme za jakou stranu hraje... |
První věc co mě docela překvapilo bylo zabití Mattova otce. Plusem je, že ho zabili, ale zároveň mi to (ačkoliv vedlejší postavu) přišlo podobně blbý jako u Adama. Děj s Hirem, Andem a "Mr. Africa Isaac" byl docela v pohodě a těším se na pokračování. Jinak těšil jsem se na Sylarův masakr při záchraně Petera a ono nic, ačkoliv pak mi dockvaklo, že vlastně není konec volume, takže se asi nic nestane. Přesto si nemyslím, že se Sylar přidal k tatíkovi. To mi tam nějak moc nesedělo a poté co Peter záhadně přežil se mi to začalo potvrzovat. Každopádně další díl může být zajímavý, ačkoliv mě víc zajímá jak to bude řešený s tou dvojepizodou. Jestli to bude jako jedna kapitola nebo jako obvykle (co díl to kapitola). |
Začíná být nepřehledné, jak tam lidi mění strany jak ponožky a jeden střídá v zajetí druhého. Hlavně Sylar s Peterem jsou tam jako alternativa. Jednou měl hadičku v nose Peter, pak Sylar. Pak Petera držel táta, teď ho zase vystřídal Sylar. Ti dva prostě musí mít to, co má ten druhý. Tomu se říká sourozenecká žárlivost a běžně takové děti chodí k psychologovi. Ačkoli si myslím, že kdyby se rodina Petrelli objevila u psychiatra, tak se ten psychiatr raději sám zavře do blázince, jen aby se s nima nemusel bavit. Vivat Petrelliovi i s Nathanem a Clairem. Vždycky jsem si myslela, že Claire je tak blbá jen náhodou, teď mi začíná připadat, že to má tak trochu po tátovi. "Ne, Nathane, táta je nebezpečný. Sebral mi schopnosti - a to jsem jich měl jak nasr... Skoro mě zabil. Oblbnul Sylara, který má taky schopností jak nasr..., aby mě vyhodil z okna - pravda, asi mě trochu držel, abych to přežil, ale stejně. Prostě podívej se, co mi proved. Nechoď tam!" "Huráááá! Běžím tátovi nakopat zadek. Sice má kvanta Peterových schopností, ale za to já umím lítat, takže ho ulítám k smrti." Boha jeho...vážně se nedivím, po kom ta Claire je. Sice mám jetě pořád Nathana jako postavu ráda a jsem fakt ráda, že přestal pánbíčkařit (nějak nevím, jaký to mělo vlastně význam), ale v tomhle díle se zachoval jako totální tele. Hiro - to jsem zvědavá, co ta jeho slavná cesta Matt - už by se do toho mohl nějak pořádně zapojit. Peter - jaký mělo význam to, že přebral Sylarovu schopnost, když o všechny teď přišel? To měl udělat psychopata z táty, bo co? Táta byl pravděpodobně psychopat i tak. Že by teď ještě začal řezat hlavy? Ell - no tak schválně, co s ní. Ačkoli jí musím přiznat, že v té dvojce blondýn se ona tvářila být tou částí s mozkem. Aspoň ze začátku. Ale ta její akce - hele tady někoho vyhodili z okna, ale já tam stejně jdu, protože mi můžou vzít schopnosti - mě docela nemile překvapila Celkově - už by se prostě mohlo začít něco dít. Zatím je to o tom, že se tam jenstřídají strany. Asi to tak bude do té doby, než si prostě nenakopou zadek každý za tu stranu, na které se momentálně bude nacházet ![]() |
Mně tedy už dlouho připadá, jako kdyby nikdo neuměl svoje schopnosti používat. Peter furt do někoho mlátil pěstma, Sylar slyší tlukot srdce a pak neslyší, jak na něj Mohinder skáče, Matt vím-na-co-myslíš neví, že Daphne je na něj domluvená s Arthurem (i když, nebudu předbíhat, možná to ví a hraje to na ní, nebo to ona hraje na Arthura, nebo jí Matt jenom věří a nechce se jí hrabat v hlavě, což už ale stejně udělal)... Takhle bych mohl pokračovat. Ale v posledních epizodách se konečně objevil někdo, kdo svoje schopnosti ovládá bravurně (byť je má teprve pár hodin/dní). Takže aspoň někde posun k lepšímu mezi tou vší překombinovaností, s čímž naprosto souhlasím ![]() |
Když byl schopný unést Matta, tak dvě čtyřicetikilové blondýnky by nebyl problém. ![]() ![]() |
To jsem viděl, když Claiřin bouchač s tou samou schopností spadl jak hruška po jednom zásahu od Elle. Neví někdo, co se stalo se zmíněným bouchačem? Já si na to nějak nemůžu upamatovat. |
http://tv.ign.com/articles/926/926321p1.html
Meredith je sestra jednoho z villains a dokonce ohněm i házela a nejen mávala ohýnkem na dlani ![]() ![]() Trochu mi v tom celém konceptu uniká chování Angely. Byla schopná zabít manžela, aby zachránila Nathana, aby svoje syny nakonec oba v podstatě obětovala? Nebo už to tehdy dělala kvůli tomu plánu s Nwe Yorkem a Nathanovou cestou do Bílého domu? A proč nechali Benneta dělat Gabrielovi to, co dělal, když to byl jejich syn? Nevěděli to, že s ním má Společnost tyhle plány? A nějak mi nesedí, že Elle pracovala s Bennetem. Přišlo mi, že ho potkala poprvé až ve 2. sérii, i když smysl by to rozhodně dávalo. Ráda jsem zase viděla Erica Robertse, je takový správně záporňácký ![]() Jakou schopnost to tedy starý Petrelli vlastně má? Jestli je schopný vycucnout schopnosti z jiných, tak jich měl takhle taky hafo jako Peter a Haiťan je jen potlačil? Asi bych chtěla moc, aby Arthur Hira zabil ![]() ![]() ![]() Na začátku se mi líbil ten nápis "Villains" místo Heroes. ![]() |