Tak, milí Pardubičáci, třeste se. Stěhuju se vám jen o jedno město vedle, do Hradce Králové Takže pokud se někdy bude organizovat nějaký sraz, třeba se tam i objevím (No netvařte se všichni tak nadšeně )
No, já jsem z Prelouce, takze zádnej problém. Jinak skoda ze nemám notebook, to bych jinak mohl vzít i nejakou exluzivní hratelnou ukázku SG: Battle. Ale protoze tenhle topic je uz docela starý, takze, no, zatím to na sraz nevypadá.
Take the reins...It´s up to you! :::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE::::::::::::::::::::::::::::::::: COMING SOON 2009
Hele, lidičky. Neměl by někdo náladu udělat o víkendu minisraz? Píšu schválně mini, protože maxi asi neuděláme, ale třeba mě překvapíte Já jen, že taky po dlouhé době zůstanu na víkend v HK, tak bych těch dvacet minut na cestu do Pardubic klidně obětovala. Ale museli byste teda říct kde a vyzvednout mě na nádraží, pže v Pardubicích bych asi byla ráda, kdybych našla východ z vlaku A nebo třeba můžeme udělat sraz v HK, pokud tu někdo je odtud
já to teda beru, klidně hnedka v tomhle týdnu, Eleiro rád tě vyzvednu na nádraží, sic tu hodím len na VOŠ ale už to tu docela znám...zdravím všechny Pardubičáky
A hele. To je větší odezva, než jsem čekala . Tak to bychom tedy oficiálně mohli vyhlásit pardubický sraz,ne? Takže v sobotu? A obvyklý čas srazů....ve 13:00. Akorát Pardubičáci musí říct kde, já to tam neznám
Co je brzo? Čas nebo datum? Datum je schváln už v sobotu, protože tady jsem přes víkend, jinak bývám ve Pcherách ....jako jak se to hodí, já se přizpůsobím. Časově každopádně