Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak taky se hlásim že jsem víceméně v pořádku dojel. Sraz byl moc fajn. Cesta vlakem no to topení se dalo přežít hlavně že vlak nebyl moc narvaný. Jediný problém nastal když pro mě přijel Taťka na nádraží nebo spíš když jsem jeli domů. Nedávno v Ostravě přestavovali jednu cestu a Taťka si to neuvědomil. Najel na starou cestu která končila a ten který tam najel před námi tam nechal kousky auta na cestě a nám se o ně prorazila pneumatika. Záhy po proražení kola přišel hodně vysoký obrubník. Kdyby nám nepraskla pneumatika, tak bychom neměli roztřískanou levou část nárazníku, neupadl by nám kryt motoru, neměli bychom v háji geometrii kol a nakonec můj nos by se nepotkal s přístrojovou deskou, díky které jsem pak zakrvácel moje bezprostřední okolí. To by jeden nevěřil kolik krve vyteče s nosu.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mno, docela mě mrzí, že jsem se včera nemohl dostavit, ale měl jsem doma nějakou práci - jmenovitě sklizeň ořechů a údržbu plotu. Krom toho jsem se večer pustil do rýsování půdorysu domu na předmět Konstrukce pozemních staveb - požadavky na to, co všechno tam musí být, mi na první výkres na škole přijdou jako nemorální :-)
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Koukám že cesty ze srazů jsou většinou něčím poznamenané, minule Pomeranc a teď Lazy.

Nu, sraz byl podle mne super, hodně jsem se bavila u všemožných teorií, težké vybrat která z nich byla nejšílenější :D
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No začínám mít ze srazů pořádaných v Praze sraz. Aby se něco nestalo přístě mě. :hmmm:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Trošku opožděně, ale přeci... sraz byl super, jen ta E.T.- želva... prostě ji nemohu dostat z hlavy...
Jediné následky, které pozoruji, jsou ty, že když v rádiu slyším píseň od skupiny ABBA, mám tendenci, začít přístroj demolovat, no a pak stará známá ochraptělost, ale to do 3 dní odezní (doufám, že ta ABBA odezní dřív)

Zkrátka tento sraz hodnotím kladně :-)

Colonel LAZYjohn: Jéje, tak to nebylo zrovna nejšťastnější zakončení večera... :?
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Hmm, tak koukám, že cesty na srazy a cony a z nich bývají rizikové. Holt scifisti přitahují maléry. :)
Sraz byl super, hlavně tedy Durin, Turin, Hurin a Karkulka. :D
Jen mě dost mrzí, že jsem musela tak brzo pryč. Nejsou schopni v sobotu zavést bus po desáté hodině :roll: Na ten poslední bych musela až do Dejvic a to bych odcházela ve stejnou dobu, takže je to jedno. Už abych v Praze bydlela. Nebo by taky někdy někdo mohl dorazit z Prahy na sraz na Sever...ehm... :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tady máte fotky. Vím vypadají hrozně ale na úpravu nějak nebyl čas.
http://www.mediafire.com/download.php?fmufjzuu52n
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Lazy: Víš, proč fotky vypadají hrozně? Protože na většině z nich jsem já. Jsem ti opravdu měla rozebrat ten šroubovák, aby ses zabavil :D

Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Až na jistý incident, který mě vskutku dožral, to jinak bylo fain. Na ten druhý sraz (SGCčkový) jsem se taky dostavila, i když notně později. Chtělo by to jiné dny, i když někdy se to prostě sejde, no :?. (I když je to zjevně jen můj problém.)
Mmch., mám teď rýmu a bolí mě v krku...to asi z Blancy, z ní fakt šla zima ;-).

Čím víc screwdriverů, tím větší sranda :D.
Mmch., řečeno detailistou (ale je to důležitý) - je to Húrin a Túrin...dlouze ;-) (psáno přesně s "u" s čárkou). Ne, vážně, je to důležitý...to je skoro jako "kolik" a "kolík" ;-). *au...au..aúú* Mmch., Durin je dobře ;-). Ale musím říct, že debata o Tolkienových "výtvorech" mi to krásně oživlila...i přes tu její "úroveň" a neustálé Tillionovy komplexy ;-). Nějak se o tom v poslední době není s kým bavit :?.

Jenda: NE, NE a NE!!! Žádný nápady s nevinnýma želvičkama a screwdriverama...;-)

Morpheus: Díky za pokec. Mmch., napadlo mě, co takhle Chewie? I když po Darth Maulovi asi žádná výzva :).

LAZYjohn: Nechť rána tvá se zahojí a krev doplní. A auto opraví :?. Ale alespoň jsi celý. Doufám, že tahle "tradice" nebude pokračovat :?.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tar-ara: Abys mě špatně nepochopila - já mám Tolkiena ráda, ale zase až tak do detailů to neznám a je "sranda dělat si z toho srandu" :) Osobně miluju takovou útlou knížečku, není to ani z Ardy, ale je to taková roztomilá věc - Tulák Rover. :)
Není to jen tvůj problém, taky jsem kvůli některým lidem uvažovala někdy na některý SGC sraz zajít. Ideální by bylo to spojit, ale přece jen těch 40 lidí je hodně - vždyť ani takhle nevím, kdo tam pořádně byl a nemluvila jsem se všemi. Hlavně by to někdy chtělo všední den, kdy nám všem něco jede domů dřív jak v šest večer :?
Ale to takhle během semestru/pololetí/pracovního týdne, moc možné není.

Jinak to s tím foťákem mě mrzí, vlastně jsem zaregistrovala jen větu od někoho "ten už neuvidí", když ho držel Tillion a pak už jak jsi stála a zlobila se (ani nevím na koho :oops: ). :oops:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka: Jen mě nechápej špatně ty...já tam to "ú" musela napsat, protože...jde o Ardu. ;-) Nic vyčítavého v tom ale nehledej ;-). Rover...vím o co jde, ale to jsem nikdy nečetla...ale třeba takovej Farmář Giles z Hamu nebo Kovář z Wootton Major, případně i Nimralův list. Taky to není z Ardy, ale je to pěkný, doporučuju ;-).
A děkuji.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Morpheus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tar-ara: Taky díky za pokec, a ano, Chewie žádná výzva, navíc nerad bych se orientoval pouze na SW.

Nakonec jak jsem slíbil zde jsou fotky, jak jsem tenkrát vypadal:

[img][./images/thumbs/DSC01_1224697112.jpg]http://home.tiscali.cz/ca126697/picture/DSC01.jpg[/img]
Těsně po nalíčení

[img][./images/thumbs/DSC02_1224696853.jpg]http://home.tiscali.cz/ca126697/picture/DSC02.jpg[/img]
Uprostřed zábavy

[img][./images/thumbs/DSC03_1224696854.jpg]http://home.tiscali.cz/ca126697/picture/DSC03.jpg[/img]
Pózování nakonec.

:smile:
*MORPHEUS*
Obrázek

Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Což takhle další srazík a/nebo společnou návštěvu kina - Max Payne? :) nebo jen další návštěvu pizzerky? :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jop, do kina bych šla, já jsem rozhodně pro. Návštěva pizzerky by byla také fajn, ale to můžem i po kinu :wink:
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Odpovědět s citací

Cokoli, jenom ne muzikál :wink: :)

Já jsem přemýšlel nad filmem Oko dravce... Spielberg je jedním z mých oblíbených režisérů a podle recenzí je to rozhodně hodně slušnej film... teda samozřejmě nic pro ty, kterým je fuk jaká je to blbost, hlavně že je tam hromada efektů- v tomhle filmu jde spíš o psychologický efekt (podle recenzí)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

monopost Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jak by jste se staveli ke spolecnemu srazu s lidma SGC. Podle me tu ani nejsou takove spory, jake se obecne mezi lidmi vyobrazuji. Ja je alespon nemam prilezitost vnimat. Ja bych byl pro, prece jen mame stejny zajem a to je tento serial a mimo jine i ty jine :wink: Navic, by prisli jen ti, kterym by nevadili nejake rozdily v portalu ci organizaci.

Napiste, prosim, jaky by jste o to meli zajem a pokud by byl, napisu to same k nim a vyhledove se muze nejaky zorganizovat.
Tým SG-37,5
Generál Radegast po službě

[img][http://monopost.own.cz/sig3.png]http://monopost.own.cz/sig3.pnghttp://[/img]

Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Sraz? Výborně! :bounce: Představa kina následovanýho pizzerkou se mi moc líbí, ale beru jakoukoliv variantu. :) Pokuď jde o výběr filmu, Maxe Payna beru všema deseti. :yes:

Společnej sraz s SGC? Mně osobně je to víceméně jedno, do těch "sporů" moc nevidim. Nápad sám o sobě neni špatnej. Myslim si, že realizace bude horší. Podle mě si nakonec stejně většina lidí sedne ke svejm známejm a bude se bavit se "svejma". Ale kdo ví, třeba se to nakonec vyvrbí dobře...
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Sraz by byl super. Přimlouvám se ale za nějaký lidský termín. Třeba pátek, nejlépe a možná bych se taky dostavila.

Sraz s lidmi s SGC? No, je mi to vesměs jedno. Co se mě týče, já ty lidi neznám. Akorát mi docela vadil jeden moment na Speciálu, o nemž se tu nebudu rozepisovat. Myslím si, že kdyby byl nějaký takový sraz, tak se to stejně rozskupinkuje podle toho, kdo se s kým zná. Podobně, jako tomu bylo na minulém srazu, takže nováčci neměli moc možnost pokecat s nikým jiným než mezi sebou.

Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Všema deseti pro sraz, ale pokud kino, tak se připojuji spíše k Jendovu návrhu: Oko Dravce. Na Maxu Paynovi jsem byla tenhle týden, nestojí to za to, tvůrci ani zdaleka nevyužili potenciálu, který jim předloha poskytovala.

Co se týče společného srazu s SGC, tak to už se párkrát řešilo - dohromady je nás příliš mnoho, takže bude problém najít místo a když už ho najdem, tak se stejně budeme bavit po skupinkách, takže to nebude mít zas takový efekt.
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Mluvila jsem o srazu s Johnym, před časem a problém jsou prostory. Vždyť my když se sejdeme, tak je nás hodně, natožpak ještě s SGC.

Jsem pro Oko dravce - tentokrát přijedu, i kdyby ti mrtví vylézali z hrobů. :smile:

Odpovědět s citací

Tak jsem rád, že se můj návrh (na film) setkal s kladným přijetím :)

Jen mám pocit, že pátek je prostě nereálný... totiž každý pátek trávím až do večera v práci a už dvakrát jsem v práci v pátek nebyl- jednou kvůli nemoci a jednou kvůli nutnému volnu... zkrátka měl bych plnit závazky, které mám a odcházet v pátek dřív je trošku, jako mávat červeným hadrem před býkem... z toho důvodu jsem nucen hlasovat pro tradiční sobotu, nebo neděli...

Sraz s SGC, proč ne, ale je tu to velké "ale" a to: "Kde?"
Moc restaurací s dostatečnou kapacitou v Praze není, a když jsou, pak by taková rezervace obnášela rezervaci celé hospody, za což by samozřejmě majitel už chtěl zálohu. Navíc by nikde nebylo zaručeno, že utratíme tolik, aby se mu to vyplatilo... on nápad srazu s SGC je fajn, ale mám pocit, že ti co to navrhují, si to celé představují jako Hurvínek válku...
Albert Einstein

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Pro mě jiný den, než víkendový, nepřichází v úvahu. A to nejspíš pro většinu lidí tady. Ať už kvůli práci nebo škole. :)

Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Tak vás sklamu, ale protože tento týden Oko dravce v programu je a od čtvrtka není, tak nějak bych předpokládal, že už ho nedávají... ;) (beru kina na Andělu)

Tak přichází otázka kdy. Tenhle víkend je asi moc brzo... takže co příští? Je sympatický, protože je o den delší :-D Takže sobota, nebo neděle? :)

Sraz s SGC - není kde...
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Odpovědět s citací

Sakryš, jediný slušný film v nabídce kina a on musí končit... :(

Já bych byl i pro tenhle, ale jak už jsi napsal, je to dost brzo...
Albert Einstein

Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Příští víkend! :ok:
Toho Oka dravce je škoda. A co jít teda na Zakázané království? Nebo, pokud máte rádi Bondovky, tak na Quantum of Solace.
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony