Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Spoilery Stargate: Extinction

Stargate: Extinction

Rozmluva nad doposud neodvysílanými díly, nebo díly na které ještě nejsou české titulky ... nečtěte pokud si nechcete zkazit překvapení

Příspěvek 02.11.2008 17:42:49
nICH Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak ještě tady není žádné takové téma, doufám.
Víme jenom, že film zakončí děj v serialu. Asi něco jako AoT zakončilo SG1. Dofám jenom, že u SGA to bude lepší. O čem podle vás asi bude? O Wraithech, nebo o nějaké nové rase, kterou zmínila Elizabeth/Fran v páte řadě?
Já mám dvě verze. Jedna, že jsme s replikatory ještě neskončili. Nvm proč, ale nikdy nevěřím na zničení rasy v polovině sezony. Tohle si pokaždé odkládali tak na konec aby nás mohli pul roku napínat jak to dopadne. Nebo se fakt objeví ještě nějaký nový nepřítel a ten si bude chtít vyřídit účty s Atlantis a odskačou si to lidé ze Země.

EDIT: Upraven název tématu. RomanArts

Příspěvek 02.11.2008 17:53:56
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

nICH: Tak tohle byla opravdu blesková reakce na poznámku, že samostatné téma pro SGA film tu zatím není :rflmao:

:) Předpokládaje, že první SGA film zakončí SGA jako seriál (uzavře některé příběhové linie) a bude se hlavně vypořádávat s tím, co nakousne 5x20, tak je to hodně "hádání z křišťálové koule", dokud nevíme aspoň něco o tom, co se v poslední epizodě SGA bude dít... Teda, trochu víc, než že tam bude nemesis z 5x10/5x11 (Asgardi? Todd?) a že na jakési mapě je Švýcarsko... :D
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 02.11.2008 17:57:20
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Film má být stand-alone, žádné zakončování...
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 02.11.2008 18:02:26
nICH Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Halajda píše:
nICH: Tak tohle byla opravdu blesková reakce na poznámku, že samostatné téma pro SGA film tu zatím není :rflmao:

:) Předpokládaje, že první SGA film zakončí SGA jako seriál (uzavře některé příběhové linie) a bude se hlavně vypořádávat s tím, co nakousne 5x20, tak je to hodně "hádání z křišťálové koule", dokud nevíme aspoň něco o tom, co se v poslední epizodě SGA bude dít... Teda, trochu víc, než že tam bude nemesis z 5x10/5x11 (Asgardi? Todd?) a že na jakési mapě je Švýcarsko... :D

jn :D já jsem se snažil tak nějak vyhnout spoilerum a tak jsem nevěděl že to i vyřeší. jinak už jsem tak torcha v obraze. takže původni myšlenka že to dokončijou beru zpět :roll:

Příspěvek 02.11.2008 18:10:38
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Je dobře, že to hned nedokončí. Bylo by to velice urychlené a dopadlo by to jako AOT. Takhle se snad budeme mít na co těšit. Sama jsem zvědavá, co ve filmu bude a ani nedokážu nic odhadnout :D U nich člověk nikdy neví. Mohla by tam však, jak na začátku psal nICH nová rasa z Ghost in the Machine. Snad to neskončí jako jedna z další "nakousnutých-nesnědených" věcí.... :roll:
Obrázek

Příspěvek 02.11.2008 18:18:37
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Quinix píše:
Film má být stand-alone, žádné zakončování...

Páni... to mi zase něco uniklo :D . Holt stárnu, paměť se zhoršuje...
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 12.11.2008 21:32:58
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Staroba prichádza, pamäť odchádza. S tým sa nedá robiť nič :D :D
Ale keďže to má byť niečo nezávislé, hm, tá nová rasa by padla vhod. A Wraithov by úplne zničiť nemuseli. Mohli by sa spoločne spojiť proti nejakému tomu novému nepriateľovi... Aj keď Wraithi a slovo "spojenectvo" veľmi dokopy nejde. Bohužiaľ tu je všetko otvorené... A žiadne informácie nie sú... No, to si zase našili búdu na našu trpezlivosť :D
Naposledy upravil Widlička dne 14.11.2008 20:27:43, celkově upraveno 2

Příspěvek 12.11.2008 21:59:08
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

no spojeni s wraitama :D lol co zase potrebujou? pojadit si nak lode protozesme ziskali naky anticky hracicky? no to mela bejt narazka na to jaky sou wrajti corky :D a podli svinaci :D :D :yahoo:

Příspěvek 12.11.2008 22:15:44
Hiler Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To sem na to zvědavej až mam občas pocit že z toho čekání zešílim :pst: :D
"Soudím, že pánbůh tvoříc člověka přecenil svoje možnosti."
-Oscar Wilde-

Příspěvek 14.11.2008 20:25:50
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Wraithi svine sú :D Jednoznačne...
A svinstvo (okrem tých wraithov) je aj to, že nás nechávajú takto čakať bez jedinej informácie. A podľa poslednej epky Atlantis si asi obraz zase neurobíme...

Příspěvek 17.11.2008 11:16:58
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ať je film o čem chce, určitě se na něj podívám.....ale chtěl bych tam asi Wraithy :)
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 17.11.2008 11:21:46
Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

ja bych hlavne aby tam bylo fakt hodne efektu s vesmirnymi lodemi - mohli by udelat nejakou bitvu jako v 4X11 :shooting: :shooting: :shooting:
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Příspěvek 17.11.2008 18:45:20
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Blackburn: Nedá sa nesúhlasiť... Mám rada boje vo vesmíre... Ale zase nie také niečo ako v AOT, kde bola pozemská loď v strede a Orijské krížníky po nej strieľali... niečo poriadne a veľké.. nech je sranda :D
Ale zase je tu otázka financii... Neviem, aký budú mať rozpočet, ale nedá sa z neho jednoducho urobiť všetko, takže neverím, že by sa udialo niečo v štýle "aaaa wow všetci zízame.... toto tu ešte v živote nebolo"

Ale zase ak bude kvalitná zápletka... (zostáva veriť... hm :D ) tak sa to zaobíde aj bez toho :)
Ale samozrejme, priať si to môžeme :D A bolo by to super :)

Příspěvek 18.11.2008 14:47:47
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mohli by také dokončit to, co nakousli s novou rasou v "Remnants". Vypadala velice zajímavě a mohla být i větší úlohu a něco významnějšího než v jednom díle. Jen aby nezůstali jen tak zapomenutí, protože by tato rasa mohla mít jako spojenci nějaký ten potenciál... takže uvidíme.
Osobně bych je v nějakém z filmů uvítala.
Také se mi líbil vesmírný boj v 4x11. Určitě by mohli něco podobného zapojit i s jejich :jako: velkým finančním obnosem :jako: co mohou do filmu investovat...
Obrázek

Příspěvek 19.11.2008 18:35:13
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Blackburn píše:
ja bych hlavne aby tam bylo fakt hodne efektu s vesmirnymi lodemi - mohli by udelat nejakou bitvu jako v 4X11 :shooting: :shooting: :shooting:

myslíš stejně stupidní s nepřítelem dementím jako byli Assurani?
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 19.11.2008 19:16:35
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Opět pozitivně naladěn a šířící kolem sebe dobrou náladu? :smile: :wink:

Co vím, tak ten film by měl být "stand-alone", čili bez návaznosti na příběhy z SGA - taková lepší stand-alone epizoda, řekla bych. Takže se tam asi nebudou potýkat s rasami, na které narazí během 5. série. I když, kdoví, to by se mohlo stát taky.
A 5x20 by neměla končit jako cliffhanger, takže nebude co uzavírat. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.11.2008 20:23:08
Jearynen Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

mám 2 nápady:
1. Úvod do SGU
2. We are Frülings XD

Příspěvek 21.11.2008 07:32:36
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

no, co jsem tak pochopil, tak už v S5 má bejt něco jako malej úvod do SGU. Nepamatuju si přesně jak to Mallozzi psal, ale osobně tipuju, že to bude v 520
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 30.11.2008 09:40:16
Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

g.o.d píše:
Blackburn píše:

myslíš stejně stupidní s nepřítelem dementím jako byli Assurani?

mě se vždycky zvedne nálada když vidim tvoje příspěvky :)
nic po ránu nepobaví víc než g.o.d.ova kritika :D

Příspěvek 30.11.2008 10:10:23
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Úvod do SGU - neviem, ale keď som si prečítala tento nápad, tak mi to prišlo také, akoby Atlantis bol len nejaký prestupný seriál, pretože vlastne nadviazal na SG-1 a teraz mám otvoriť dvere do nového SG sveta. Viem, že aj SG-1 pomohla rozbehnúť Atlantis, ale no čo - ja by som bola proste najradšej keby namiesto SGU, namiesto tohto plánovaného filmu bola radšej ďalšia séria. Ale samozrejme sa na film veľmi teším, dúfam, že to bude riadna paráda, dúfam, že nový nepriatelia nebudú nejakí looseri, ktorých sa dá poraziť jednou Rononovou zbraňou. A samozrejme nech je to jazda plná adrenalínu :)
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 30.11.2008 10:12:00
rocketman Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já bych byl štěstím bez sebe, kdyby alespoň Altantis neskončila "dobře" jako SG-1.
Úplně nej by bylo, kdyby byla Altantis zničena...to by alespoň scénáristi dokázali, že mají nějaké k****.
Stargate: Babylon 3x05 Fall of great Kre'tak Amore Part I.
viewtopic.php?f=27&t=6004&st=0&sk=t&sd=a

Příspěvek 30.11.2008 12:48:52
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

mě se vždycky zvedne nálada když vidim tvoje příspěvky :)
nic po ránu nepobaví víc než g.o.d.ova kritika :D

Ako vždy optimisticky naladený, nie? :D Keby g.o.d mohol kritizovať scenáristov, tak to by boli len samé briliantné epizódy :D

rocketman: :roll: :roll: Vieš si predstaviť, ako by potom robili ďalšie Atlantis filmy?? Bez Atlantis?? Lebo ja nie.

Příspěvek 30.11.2008 15:35:45
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Widlička: LOL že Atlantis filmy bez Atlantis, to by teda vyzeralo - o čom by to potom bolo :hmmm: Veď predsa práve o to geniálne mesto celý čas ide :lol: :lol: No ale možno by sedeli v stanoch v galaxií Pegas na nejakej neznámej planéte a premenovali by seriál na Stratených :rflmao: :rflmao:
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 30.11.2008 15:43:57
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Zizi: Proboha nestraš :shock:

Atlantis bez Atlantis prostě nejde. To už by potom mohli scénáristé zničit rovnou Zemi. :roll:
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 30.11.2008 16:05:18
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Zizi: :laugh: No jasne, usadený v stanoch a trasúci sa pred útokom Wraithov :D To by len bolo. :rflmao: Stratený v galaxii Pegas - veľké vyvrcholenie zápletky o hľadaní domova v roku 2011... :D :D

Destiny: No jo, to vravím... o Atlantis bez Atlantis to je ako ohovaránie :D To by nebolo ono...

Další

Zpět na Spoilery