Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Star Wars epizody IV-VI (1977-83)
Teenager potkává tajemného strýčka a dva divné roboty, zamiluje se do vlastní sestry, přijde o ruku během hádky s otcem, naučí se pár triků s bzučící zářivkou a málem se nechá vyzkratovat plesnivým důchodcem.
Toto je spoiler!!!: |
V letadle se baví politici o těžké finanční situaci nás dole. Paroubek říká: "Otevřu okno a vyhodím 10 tisícovek, ať aspoň 10 Lidí má radost!" Topolánek kontruje: "Já vyhodím 20 pětistovek, ať má radost 20 lidí!" Pilot se na ně otočí a povídá: "Vy dva čůrácí, já vás vyhodím oba, ať mají radost všichni!" |
V Chánově na sídlišti vlivem uniku plynu vybuchne v pondělí v deset hodindopoledne panelák, ve kterém bydlí devatenáct rodin cikánů a jedna rodina bílých gadžů. Všichni cikáni zahynou pod troskami, jenom bílí gadžove přežijí. Pozůstalí cikáni z okolních paneláků jsou tímto jevem natolik rozrušeni, že uspořádají před budovou Městského úřadu demonstraci a požadují vysvětlení od šéfa záchranného sboru, jak je možné, že všichni cikáni v baráku zařvali a bílý kurvy přežily .... Šéf záchranného sboru jim to vysvětlil : Kdyby jste všichni chodili do práce jako ty "bílý kurvy", tak se Vám taky nic nestalo !!! |
Róm si dělá autoškolu. Projede v pořádku křižovatkou a instruktor se ho ptá "Jen tak pro zajímavost, co tam bylo za značku?"
A róm na to "Hliníková, vrátíme se ?"
Strašná katastrofa - zemětřesení v Rumunsku, 50 000 mrtvých. USA okamžitě poskytuje potravinovou pomoc - posílá 50 000 zbrusu nových potravinových balíčků. Rusko poskytuje materiální pomoc - posílá 50 000 spacáků a přikrývek. A česko okamžitě posílá 50 000 nových rumunů.
Cikán a gadžo bydlí vedle sebe ve stejných barácích.
Oba dva se rozhodnou ty dva baráky prodat.
Běloch vyhodí cenu na 1 000 000 Kč, ale dozví se, že cikán ten svůj prodává za 2 000 000 Kč.
Nasupeně tedy dojde k cikánovi a povídá:
"Jak to, že prodáváš ten stejný dům za dvakrát takovou cenu?!"
"Protože vedle mě nebydlí cikáni!"
Víte proč maji cigáni doma takovy nepořádek?? protože "mistr Propr"je skin!! Jde cikán se psem a potkají skina a skin se ptá co to sebou táhneš za prase a cikán: to neni prase to je pes a skin: drž hubu tebe sem se na nic neptal. Co je největší nesmysl na světě? Cikán studující při zaměstnání ![]() Jedou dva cikáni v autě. dežo a fero kdo řídí auto??? policie... Přijde cikán na stavbě a povídá mistrovi: "šéfe, zlomila se mi lopata!!" a mistr: "to nic, tak se opři o míchačku!" Příjde cigán do obchodu s vonavkami a ptá se prodavače.Máte tu vonavku jak se jmenuje jak ja ???Prodavač odpoví:Myslíte Hugo Boss a cigán na to:Ne,já myslím DEŽO DORANT Jak začíná cigánská kuchařka? "Ukradneme tři vejce..." Stojí takhle 2 policisté kousek od přechodu a vidí jak přechází cigán. Najednou přijíždí kamion - přejede cigána, zastaví a ještě na něj 2x nacouvá a pak odjede. Policisté se na sebe podívají a jeden povídá:"Tak to byla brutální sebevražda, že?" Jeden bohatý nemocný člověk se nechal zmrazit s tím, že až vyvinou lék na jeho nemoc, tak ho probudí. Opravdu, za padesát let jej rozmrazí a vyléčí. Chlápek, vášnivý lovec, jde do lesa, ale tam nic není. Jde na úřad a tam mu řeknou, že zvěř už byla vylovena a že teď se střílejí jenom cigáni. Sotva vyjde z úřadu, uvidí jednoho cigána u popelnice. Prásk, a cigán se složí. Najednou přijede policie a chce chlápka zatnout. Ten se ptá proč. Policajti na to, že cigáni se u krmelců střílet nesmějí. Chlápek jim vysvětlí, proč o tom nevěděl, a tak ho policajti jenom pokárají. Jde dál a uvidí, jak čtyři cigáni nesou vanu. Prásk, prásk, prásk, prásk, všechny je složí. Vana spadne na zem, z ní vyleze skin a říká: "Kurva, dneska už druhej defekt!" |
Cikán: "Pan majster, bral som malo penazi a to som robil 25 hodin denne!" Mistr: "Ale Gejzo, den má jen 24 hodin!" Cikán: "No ja som robil i cez obed!" Takhle jednou v severních Čechách našel někdo v řece utopeného cikána. Vytáhli ho na břeh a zavolali policii. Mrtvola měla ruce a nohy svázány řetězy. Komisař se nad ní sklonil, svraštil obočí a pak se zvedl ke kolegovi a říká: "Myslím, že tenhle případ můžeme uzavřít." "Cože? Jaktože je to tak rychle vyřešené?" "No, to je jasný. Ten cigoš ukrad víc řetězu, než s kolika dokázal plavat!" Cikánka závistivě pozoruje sousedovu novou Fabii a povzdechne si: "Kdyby mi dal Ježíšek pod stromeček taky takové auto!" Zaslechne to Dežo: "Tak dobře, když si to přeješ. Ale budeme ho muset parkovat u jiného baráku, aby ho soused nepoznal." Potkají se dva cikáni. Štefane, kam jdeš. Do Kotvy, jdu si koupit svetr. Jestli tě nechytnou, kup mi taky jeden. Jde takhle Skin a vidí na balkóně cikána. skin: Hej! co tam děláš? cikán: chytám bronz. skin: tak pojď dolů a budeš chytat olovo Reportér jde po ulici a dělá anketu, co kdo nejraději čte. Potká cikána a ptá se ho: "Co nejraději čtete?" Cikán: "No, všechno." Reportér: "Ale přece, co nejraději?" Cikán: "No, takovou knihu, co byla i zfilmovaná. Cikáni jdou do nebe." Reportér: "A takovou, že cikáni jdou do práce, by si nechtěl číst?" Cikán: "Horory nečtu!" Jedou takhle dva cikáni na kole a najednou spadnou do vápna. A jsou celí bílí. Jeden z nich zděšeně povídá: "Ty vole, co budeme dělat ??" A druhej: "Vole, seš pár sekund bílej a už bys chtěl pracovat ??" Chlapeček na tátu: "Tati, jsem žid nebo cikán?" "A proč to chceš vědět?" "No chci si koupit kolo, a nevim jestli ho mám usmlouvat nebo ukrást Mladý cikán jde po ulici a najde kávovou lžičku. Neví co to je tak se vrátí domů a ptá se otce: "Taatí co je too?" otec: "No ja neevim zepteej se maatky". Ptá se tedy matky: "Mamii co jee too ?" matka: "Vim jaa se zepteej děedy ten je stareej, to buude vědeet". Cikáně jde za dědou: "Děedo co to jee?" děda: "Týýý voole hneéd tu pusť, to jee semiinko lopaaty !" Je Čech, Rus a Američan. Američan řiká: "My máme tak moderní technologii, že bysme vás zničili." Rus řiká: "My máme tolik atomovek že bysme vám to zničili." A Čech se jen usměje a řiká: "My máme tolik cikánů, že by vám to všechno ukradli." Na úřadu práce říká úředník cikánovi: "Máte mobil?" Cikán: "Ne, ještě vám leží na stole." Přijde rómský spoluobčan do obchodu se zbraněmi a ptá se prodavače: Cigán: "Máte bazuky?" Prodavač: "Ne" Cigán: "máte kulomety?" Prodavač: "Ne" Cigán: "máte granáty?" Prodavač: "Ne" Vyjde ven, ale nedá mu to a tak se podívá do výlohy. Tam vidí obrovský sortiment zbraní, naštve se a vrátí se zpět do obchodu: Cigán: "Máte něco proti cikánům?" Prodavač: "Bazuky, kulomety, granáty..." Příde Cikán na Úřad práce a říká: Chci práci. Úřednice: Noó máme tu místo ředitele banky. Cigán: Děláte si srandu? Úřednice: Vy ste začal !!! |