bananman svou verzi zatím dobře obhajuje, i když je tam pár nedostatků, ale ty se s krapkou fantazie dají dořešit na fleku

a další nápověda byla ve spoileru, výše a tuším že dva čtenáři (jediný a nejrychlejší) měly možnost si jí přečíst, než jsem ten spoiler zrušil. Takhle je v něm jen varování a omluva za smazání spoileru

)
a jinak už mám napsáno přes tři stránky textu a příběhovou linii alá Daniel jsem vyřešil
(což zabírá drtivou většinu textu), jen s těmi "neznámými" jsem hodil další nápovědu, ale
snad je před koncem vyřeším
(čti: oznámím skutečnou totožnost.) a taky
snad položím základní kámen na vyřešení další "záhady", která nám vznikla před několika díly
(z 08)
Ale jelikož se mi zatím nepodařilo položit další záhadu, tak doufám že se mi to podaří a když ne, tak vám do 12
zkusím dát dvě
EDIT:Napadlo někoho že by to mohl být někdo jiný?
tedy lidé, kteří mají tech na úrovni země a jen kopírují a čórujou techy, ale když zmizely Go'aldi tak měli štěstí a nalezli x antických knihoven.
"postižení" vědomostmi se daly do projektování a tak vznikla ras, která si může říkat třeba superčorkaři a bude dobývat celý známí vesmír a nenechá přežít ani bakterii
asi ne co?