Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Soundtracky Dr.Who

Soundtracky Dr.Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 04.11.2007 18:19:17
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Už jste tu báječnou věc slyšeli?
Právě to poslouchám a soundtrack je naprosto skvělý.
Pokud chcete odkaz ke stažení, mně prosím do pošty.
A kdo jste to slyšeli, komentujte, piště, přehánějte. Jaké je vaše oblíbené téma?

Líbí se mi Gallifrey theme a pak takové to dramtické téma, táhnoucí se celým soundtrackem. A vánoční speciál je tam taky :D A samozřejmě Martha´s theme.
Naposledy upravil Klenotka dne 10.11.2007 11:13:37, celkově upraveno 2
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 04.11.2007 18:56:33
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Soundtrack se mi taky hodně líbí. Nejvíc asi ty dvě zpívaný písničky, 23 This is Gallifrey - Our Childhood, Our Home a nebo ta úplně první z traileru, ale všechny jsou skvělý.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 04.11.2007 18:58:53
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hoodně dobrý soundtrack, už docela dlouho jsem neslyšel tak dobrý. :D :thumleft:
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 04.11.2007 19:03:25
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Právě ho poslouchám - super soundtrack :D Strašně se mi líbí Evolution of Daleks - zatím jsem u 14 písničky ale je to prostě super - jako celej Doctor Who :D
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 04.11.2007 19:24:27
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak já jsem na tom jak Black. Právě ho poslouchám, jsem u 12-tky. :D Fakt super. A taky se mi zatím asi nejvíc líbí Evolution of Daleks. :)

EDIT: Tak jsem právě poslouchal písničku Blink a trochu mě mrazilo v zádech, když jsem si uvědomil, že mám Blink plochu. :lol:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 10.11.2007 00:13:12
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak nevím, mě tedy osobně soundtrack zklamal :?. Co bych vyzdvihla je All the Strange..., Boe, Miss Joan Redfern, The Dream of a Normal Death, The Doctor Forever, YANA, This is Gallifrey a moc se mi zalíbil zpívaný The Stowaway. Ale ty ostatní...:?. Na to, jak se mi ve třetí sérce líbila hudba, je to divný :?.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 10.11.2007 09:10:07
perosak Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Už jste tu báječnou věc slyšeli?
Právě to poslouchám a soundtrack je naprosto skvělý.
Pokud chcete odkaz ke stažení, mně prosím do pošty.
A kdo jste to slyšeli, komentujte, piště, přehánějte. Jaké je vaše oblíbené téma?

Líbí se mi Gallifrey theme a pak takové to dramtické téma, táhnoucí se celým soundtrackem. A vánoční speciál je tam taky :D A samozřejmě Martha´s theme.

Kde se to dá stáhnout?

Příspěvek 11.1.2008 11:47:02
PrometheusX Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

All The Strange, Strange Creatures.... The Futurekind.... This is Gallifrey- Our Childhood, Our Home

Tyhle tracky sou moje nej, prostě supa cool

janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Super sooundtrack , perfektně se poslouchá , hlavně jsem ho sháněla kvůli konci 3. sezony když pálí Mastera.. a pak když sem si to poslechla tak prostě jen WOW!!! This is Gallifrey je prostě skvělá a pak taky Boe.....

Příspěvek 01.11.2008 13:56:46
General
General

Odpovědět s citací

Na torrentech už je soundtrack ke 4. řadě. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.11.2008 15:17:43
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Series 4 OST

Nádhernej soundtrack (jako vždy)... A šup s ním do mobilu aby bylo ve škole co poslouchat :lol:
Zatím žádnou skladbu za oblíbenou nemám, spíš ještě nevím která je která ale zatím se mi moc líbí: UNIT Rocks, Song of Freedom a samořejmě ta Dalekská - u dalších nevím co bylo co :D Ale každopádně nádhera :yahoo:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 01.11.2008 15:22:36
General
General

Odpovědět s citací

A Dazzling End a The Rueful Fate of Donna Noble, těch jsem se nemohla dočkat. Spolu s Turn Left. Song of Freedom je taky super. Ale musím si to taky vzít sebou, do autobusu do sluchátek, to si to spíš vychutnám, než tady v tom bengálu, kam každou chvíli někdo vpadne a zařve "co to posloucháš za pohřební melodii?" :smile:

Příspěvek 01.11.2008 16:41:22
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak na první poslech se mi to líbí :D I když soundtrack ke 3. řadě byl možná o kapánek lepší.

Zatím se mi nejvíc líbí The greates story ever told, The Rueful Fate of Donna Noble a Voyage of the Damned Suite.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 01.11.2008 16:42:57
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

zrovna sosám :smile: jsem na něj zvědavá
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 01.11.2008 19:31:43
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tak soundtrack se opět povedl. Hodně se mi líbily (z těch co si pamatuju): A Dazzling End, Doctor Who Theme 4, úvodní/závěrečná znělka, Voyage of the Damned Suite, Dalekové a samozřejmě Song of Freedom, ale je jich víc, bohužel přesně si teď všechny nevybavuju.
ADRIC WILL FALL

Další

Zpět na Dr. Who