Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Jak se vyrovnaváte s koncem SG-1?

Jak se vyrovnaváte s koncem SG-1?

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Jak se vyrovnaváte s koncem SG-1?

Zvládám to
79
42%
Jsem uplně v haji
111
58%

Celkem hlasů : 190

Příspěvek 10.4.2007 17:26:00
Shep Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Já sem na bráně taky skoro vyrostla, pořád mi to nějak nechce dojít, že už nikdy neuvidim novej dil, že už nebudu stresovat, co se stane v dalším dílu a jestli to všichni přežijou. Je to takovej divnej pocit, z toho se asi tak hned nespamatuju. :cry: No aspoň že nám zbyde SGA.

Takže SG-1 dik za krásných deset let!!!
Oneill: Co chceš?
Apophis: Žít.
Oneill: V tom ti nepomůžu.
To je mezi tebou a tvým bohem.
Oh, počkej!
Ty jsi tvůj bůh!
To je problém.

Příspěvek 16.5.2007 11:19:34
Matyx Airman
Airman

Odpovědět s citací

To že SG-1 skončí bylo jasné už dávno, byla to jenom otázka času (od 4. série to prodlužovali o rok). Stejně - budeme tu mít STARGATE: Atlantis a STARGATE: Universe, pak se najde určitě spousta nadšenců co nápíšou pěkný psaný spinn-off na SG-1 aneb jak to bude... Co chtít víc?
Stargate : první kultovní film o SG
Stargate SG-1 : 10 sérií (více než Startrek)
Stargate: Infinity - animák...
Stargate Atlantis : 4 série, možná bude i víc
Stargate Universe : Čekám alespoň 2 série, na první budou čumět všichni fandové a když to bude o ničem tak přestanou až u druhé
2 SG-1 filmy

No řekněte - neni toho dost ?

Příspěvek 16.5.2007 12:11:58
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Není toho dost, sci-fi nikdy není dost. Klidně mohli dat ješte jednu řadu SG, a mohli tam být furlingové. takle se mi zdálo, že to rychle ukončili. I ty s těma Asgardama. Uvidíme jak se jim povedou filmečky,ale sám bych byl radši pro další řadu SG
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 16.5.2007 12:33:44
Asgard007 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

pravda, další série by byla lepší než jeden, dva filmy. Minimálně jen proto, že by byla mnohem delší (20 dílů x 42 min), film bude mít jen zlomek této délky. Film vydrží jeden večer, série několi měsíců při vysílání 1 x týdně, ...............
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!

Příspěvek 16.5.2007 12:50:35
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Co jinýho napsat, než že se mi po seriálu stýská- poslední dvě řady- všichni je zatracujou jen proto, že už v nich nehrál RDA- podle mýho byly pěkný... fajn, někdy byly trošku nudný, ale jinak byly taky pěkný.

Na druhou stranu, kdyby neukončili SG-1, nedostal bych se k Farscape, takže se opět potvrdilo, že všechno zlý je pro něco dobrý.
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

pavre Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Colonel LAZYjohn píše:
Já jsem plný emocí prostě jsem s toho uplně v háji netušil jsem že mě to tak vezme.

Jak jste na to vy?

jsem na tom stejně mírně řečeno - v depresi :shock:
pavre

Příspěvek 11.8.2007 13:08:36
Kate Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Řekněme, že je mi asi tak, jak se musí cítit oni...
[img][http://i204.photobucket.com/albums/bb286/Felicitas_photo/neuvedeno/news_394.jpg]http://i204.photobucket.com/albums/bb286/Felicitas_photo/neuvedeno/news_394.jpg[/img]
Obrázek

Pokud byste poznali, že světlo svíčky je oheň, jídlo by bylo už dávno vařené.

Follow your heart and never look back. You do that and sometimes life surprises you!

Příspěvek 16.8.2007 18:22:01
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Je mi z toho naprd a nič s tým spraviť nemôžem. Jediné čo môžem je Stargate milovať aj po skončení a podporiť DVD filmy a ako taká menšia útecha mi je Atlantis. No a možno aj niektoré fan poviedky - lebo niektorý to píšu dosť realisticky ako ďalšie časti. Stargate som začala pozerať vďaka mojim 2 bratom keď som mala 13 rokov. Teraz mám 19 takže nie od úplného vzniku - ale to je fuk od tej doby som všetky diely videla už mnohokrát a mám ich na DVD takže ak u mňa opäť nastane depka alebo abstinenčný príznak hodím to do PC a budem sa dopovať starými dielmi.
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 16.8.2007 19:07:35
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

tak me zabralo SG-1 presne 3/4 života vyrůstal jsem na ni viděl jsem všechny díly několikrát.

STARGATE-COMMAND bylo mi ctí!

Příspěvek 16.8.2007 19:08:19
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Bohužel vše krásné jednou končí a tak došlo i na SG-1.Já jsem se s tím tak nějak vyrovnala,i když mi to taky celkem dalo zabrat.Mám SG díly čerstvě na dvd a tak každý den na pár dílů kouknu,ale až budu koukat na poslední,nejspíš to na mě zase padne.Někdy si vzpomenu,jak táta jednou přinesl kazetu s filmem Hvězdné Brány,to jsem byla ještě špunt a strašně se mi líbil.K seriálu jsem se bohužel dostala až později.Ale na druhou stranu myslím,že těch 10 let je opravdu dost a jsem za ně ráda :wink:

Příspěvek 07.10.2007 19:39:29
Jorssk Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Název tohodle fóra nechápu, SG-1 ještě neskončilo, pokračuje ve filmech...
"To Punish and Enslave" - Barricade motto

Příspěvek 07.10.2007 20:52:26
B-Rabbit Airman
Airman

Odpovědět s citací

Stargate SG-1 vydržal dosť dlho ostatné seriály nemaju ani 10 seri až na Simpsons a aj ked neni dalšia seria budme radi že su tie filmy a SGA aspon nejake SG môžem stale pozerať

to Jorssk: mne se název zdá dobrej nemaš zahmleny monitor ? :wink:

Příspěvek 08.10.2007 08:49:51
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No tak nezoufejte !!
Přiští rok se to bude na Nově opakovat od první řady až po tu desátou a ze sporaveným dabingem už. :)
Obrázek

Příspěvek 19.10.2007 15:32:31
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Je to totalne v hajzlu. Zvlast jak ten konec museli urychlit, protoze jedenacta rada uz se nekonala, a tam to meli lip naplanovany s koncem SG-1 :cry: :?

Parchanti kapitalisticky! :x 8)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 19.10.2007 20:18:47
lord diablo Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No mne sa to zdalo nejake nedokoncene zostalo tam vela nevyriesenych zahad a tak
:cry: :cry: Sg1 my bude chybat
/este ze aspon bezi Sga lebo inac by som mol fakt v haji
Peace is beautiful and nox forever

Obrázek

Příspěvek 20.10.2007 18:53:05
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

no su to svine ze to zrusili....co dodat
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 21.7.2008 14:19:05
Mart9in9 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

podle mě to tak muselo dopadnout. poslední dvě série už byly takový divný, jo měli pár dobrejch dílů ale už to byla ta pravé SG-1 z prvních 8 sezón.
Odešej RDA, přišel tam Mittchell kterej se ho snaží napodobovat a vůbec mu to nejde, ještě tam votravuje Vala, která sem tam má vtipnou hlášku ale jinak je tam na obtíž, Teal'c si geluje vlasy :) , a navíc ty Ori měli scénáristi dost dobře rozjetý ale 10 sezóně a Arše se jim je povedlo naprosto zbabrat.Zlatý goa'uldi Apophis a Anubis.
Kdyby chtěli někdy natočit 11.sérii (a já v to doufám neboť na SG-1 sem vyrůstal a
konec mě sebral víc než si připouštím) tak jedině s RDA.

jo a v 11 sezónu doufám taky proto že by se mohl nějak rozvinout vztah mezi Jackem a Sam.

Nepiš dva příspěvky pod sebe, použij upravit :rules: Quinix
Nikdy nedej stejnou šanci blbovi. -svatý František z Assisi (1181-1226)

Příspěvek 21.7.2008 14:40:32
maxwell skywalker Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pročetl jsem tuto diskuzi velmi rychle, ale nedá mi to a musím k tomu připsat své. S SG1 jsem strávil s přestávkama 10 let, když počítám opravdu všechny ty roky. Od malého fanatického dítěte, přes studenta SŠ, který napodoboval tuto jednotku(sice né zdárně, ale napodoboval) ve světě airsoftu. Když se ohlédnu za celou tu dobu mého fandovství, myslím, že to bylo jedno z nejkrásnějších období mého života. Kvalita SG1 pro mne byla vždy něco, co jsem si netroufal hodnotit, prostě seriál psali lidé, někdy lépe, někdy hůře. Nemohu ale říct, že bych třeba viděl nějakou sezónu horší než předešlé a nebo nadcházející. Byly ovšem i okamžiky, kdy jsem děj nebo jisté aspekty SG1 shledával za velmi naivní, či přehnané. Namátkou si už nevzpomenu, ale každý si jistě vybaví nějakou tu slavnou chvilku SG1, kdy se zdálo že je po nich, a najednou se z toho zázrakem dostali. Ale to ke Sci fi asi patří. Mé největší zklamání ohledně SG1, bylo, když se rozhodlo o ukončení vývoje Stargate The Alliance. Naštěstí dnes existují dva pro mne důležité projekty, které by tuto mezeru mohly vyplnit. Tím prvním je projekt, na kterém se podílím svou trochou i já
http://aryasoft.splat.cz/
a druhým je francouzský počin
http://stargatethenewenemy.new.fr/
. Co se samotných postav v SG1 týče, dodnes mne mrzí nevyužití potenciálu, který měl vztah mezi Oneillem a Carter. Myslím si , že trochu jiná dějová love linie, šla u těch dvou spojit se světem Stargate dokonale. Ale co už. Závěrečný díl, co dodat, dostalo mne to a zřejmě si nedovedu představit lepší závěrečnou epizodu. Jednak proto, že byl v očekávání The Ark of Truth a také, že po Ark následovalo Continuum. U obou filmů jsem byl mile překvapen, ano Continuum se mi líbilo více. A v něčem pro mne má své kouzlo i Ark, asi proto, že uzavřelo linii s Ori. Ale abych to neprodlužoval SG1 mi chybí a v mém fanovském srdci má stále své místo, hrdě po boku Atlantis.

Edit by Tar-ara: Externí odkazy patří do code.

Příspěvek 08.8.2008 19:04:35
Jorssk Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

V háji s toho nejsem, vzhledem k tomu že se mi víc zalíbila Atlantis a ta pořád jede. Když skončí ona, tak to pak budu v háji.
"To Punish and Enslave" - Barricade motto

Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

SG-1 bola skvelá ale všetko sa raz skončí - aj to dobré. Zostali nám však spomienky, napálené epizody a nádej na ďalšie filmy.
Máme ešte aj Atlantis, ktorá zmierňuje tú stratu, aj keď už nie dlho, keďže ju nemá štart do 6. sezóny, ale tak vraj budú filmy a keď to všetko skončí úplne, tak si sadnem zoberiem staré časti a budem sa tváriť, že som ich ešte nevidela.
STARGATE FOREVER :oops:
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hvězdná brána nám skončila(vím,že to není novina,ale až teď jsem se dohrabal k reakci zde) a sice její odkaz dál pokračuje v Atlantis,později Universe,ale to už asi nebude ono.Silně pochybuji o tom,že najdou tak dobrého a vtipného herce jako byl RDA.
Poslední desátou řadu jsem se snažil užít jak to šlo a při sledování posledního dílu mě mrazilo na zádech a to i při opětovném shlédnutí.Dostavila se deprese,protože jako i další fandové,já jsem na tom seriálu také vyrostl.Ovšem ty nepříjemné pocity se dostaví i po opakovačkách starších dílů,protože mám pořád na mysli,jak skvělí je to seriál a dostaví se zase,,ono to už nebude pokračovat‘‘.Na těch deset let nikdy nezapomenu.

Jsem si jistý,že se k tomuto sci-fi ještě v budoucnosti vrátím a že se o něho budou zajímat i další generace ať televizních nebo filmových diváků.
Stargate Forever,indeed
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Také je mi konce dost líto. Ale žiju v naději, že s námi SG zůstává pomocí filmů, i když nejsou tak kvalitní jako seriál. Každopádně - SG-1 nám, věrným fandům zůstane v srdci snad pořád a to se nezmění. Pořád si ji s sebou budeme nosit v naší duši. Kdykoliv si můžeme oživit ty krásné melancholické vzpomínky puštěním nějakého dílu.
Všechno krásné jednou končí, ale já SG Bláznem zůstanu už napořád :D

[img][./images/thumbs/farewell_1225540687.jpg]http://i292.photobucket.com/albums/mm25/AnneleentJ/Art/Stargate/SG-1/farewell.jpg[/img]

[img][./images/thumbs/Farewell2_1225540695.jpg]http://i292.photobucket.com/albums/mm25/AnneleentJ/Art/Stargate/SG-1/Farewell2.jpg[/img]

STARGATE FOREVER!!
Obrázek

dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dobré obrázky :)
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Předchozí

Zpět na Obecné